Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Slav »

Момчета, нещо днес не можах да се разбера с махалото. За сефте се пробвах. В интерес на истината нямам махало, а се опитвах с разни подръчни средства :) Не мога да преценя каква може да е причината, защото ми идват много наум и всичките са възможни :doh: :tongue:

За утеха и успокоение реших да направя ей това възелче пак с подръчни (разбирай офисни) средства и моля за измерване, за да се види дали се е получилo нещо:
IMAG0081.jpg
IMAG0081.jpg (180.79 KiB) Прегледано 5763 пъти
IMAG0085.jpg
IMAG0085.jpg (193.03 KiB) Прегледано 5763 пъти
Благодаря! :hola: :worship:

П.П. Малко да ми размине и да се успокоя и ще се опитам пак. Дано да стане нещо, ако пък не - друг ден.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Филип, :worship: :worship: :beer:
благодаря ти за добрите думи, но аз не съм комерсиален тип, нито имам намерение да забогатявам от неща, които са ги измислили великите умове Мировинг и Слим Спърлинг, а аз съм ги доосъвършенствал и съм решил да изкарам някой лев от бедните хора, които искат да спестят някой лев от икономия на бензин или лекарства. ;)
Ако някой желае ще му помогна да си направи някое от нещата които съм правил, даже бих му го направил безплатно и изпратил по куриер, но за негова сметка.
Това за 10 лева беше майтап, казах на колегата, дай да пием по една бира няколко пъти и ще ти направя по добра кутийка, ама той не :beer:

Бъди жив и здрав!
Уважавам знанията ти. Уважавам способностите ти. Уважавай и ти постиженията на другите освен своите.
Започваш да придобиваш нрава на проф. ; ст. н. с. I ст.; доц. д-р на науките и всички останали носители на съкращения :smileylol:
Както искаш го приеми, но такова отношение не носи полза на никого, включително и на теб :hola:
Значи и ти си го усетил!

П.п.
Изказванията на собственика на форума оставям без коментар. Тъй като обещах да не се занимавам с това вече.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ей, пак ме изкараха лош :lol: Да печеля от Спърлинг и Мировинг... Айде да се обясня като ученичка че някой може да се заблуди.
1. Форума не го смятам за моя собственост. Да, аз го направих като алтернатива на мазето.нет, платих настройки, такси и го поддържам жив финансово, но смятам че той всъщност е собственост на потребителите които пишат и правят неща в полза на всички.
2. Технологията за направа на хармонизатор я развих от картинка и никакви точни данни и я пуснах съвсем свободно - всеки да си прави за себе си. Имаше доста предложения за плащане и т.н. но ги отказах защото смятам че е добре всеки, който не му растат ръцете откъм задника /руска цветиста приказка :lol:/ да се захване и за 20-тина лв да си го направи сам. Ползата ще е както за него, така и за околните. Затова помагаме с каквото можем и аз, а и колегите Айкроу, Филип и всички активни изработващи хармонизатори/да ме извинят че не ги упоменавам ама са доста/. Така че тук нищо комерсиално няма - и няма да има.
3. Водните хармонизатори които правя и съм пуснал за продажба в сайта си http://www.jiznenost.com нямат почти нищо общо със този на Спърлинг, освен външното сходство. Те са с многожилен шнур на Мировинг, правен с нашата с колегата Дурчев уникална машина, а също така имат и някои електронни елементи в удебеленията на ринговете с определена цел. Водната обвивка е особеност свързана с предназначението на хармонизатора за употреба в дом или градина, не като този на Спърлинг за големи пространства. Такова нещо правя само аз и то си е моя разработка. Кадуцеят също е силно модифициран - като навиеш един км жица на шнур ще разбереш че няма как да се направи по оригиналния модел толкова силен, колкото е сега моя вариант в сайта.
4. Относно оптимизаторите и другите ми изделия - не че ми е работа да ти казвам, Боб - но там няма нито възли на Мировинг /освен в ОК, но там са само малка част от конструкцията и силно модифицирани - иначе няма как да се направи такъв силен заряд ;) /, нито нещо от работите на Слим Спърлинг. Айде да не се изказваме неподготвени, а? Оптимизаторите ми К1, К2 и особено К3 нямат аналог и нищо общо с което и да е съществуващо подобно изделие!!! Като си толкова печен, направи сам за колата си, постигни 40% икономия при същевременно повече мощност /това е при последния К3 ефекта на обикновена газова уредба/ и тогава пак ще говорим. Простото ползване на изделията на Айкроу не те прави достоен да приказваш такива неща - нито пълненето на колата с възли на Мировинг /което впрочем е чиста глупост защото енергията от тях е недостатъчна за двигател/.
5. Разбрахте ли сега защо се дразня от колегата Боб? Няма повече да коментирам кой какво отношение има и какви ги говори.

Поздрави
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Предлагам Филип или Шеки да позачистят ? Когато могат разбира се :sun:

Явно днес е кофти ден на всички повсеместно. Предлагам да си стиснете ръцете и да продължим напред, а ?
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Абе хора, вие да не сте били женени един за друг? :smileylol:
Нещо става и наистина е много нервно тез дни - виждам го и у дома и навсякъде.
Ето нещо за поздрав и зареждане. Забелязъл съм, че пуснато през радиото стимулира някакси двигателя и колата вдига мощност - действа безотказно при мен. :)
Прикачени файлове
zvukov stimulator kola.zip
(4.45 MiB) 330 пъти
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Слав, много е слабо. 3 и нещо

Някой вирус е избягал от мазето и е отишъл в гаража. :smileylol: Според мен боб не е казал вижте Кадуцеус изкарва пари от Мировинг и Спърлинг, а че той няма такова намерение.

Не всички неща са мой у-ва в колата на Боб, а и тези, които са мой ги е направил лично той с мой напътствия, което е една от причините да го уважавам! Защото мнозина са тези, които викат дай да види мак става, а малцина са тези, които викат дай да да го направя това ще ми помогнеш ли.

ДАЙТЕ ДА СЕ УВАЖАВАМЕ И ДА НЕ СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ОНЕЗИ ОТ МАЗЕТО!!!

Скапахте ми доброто настроение от мача!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Какво да кажа аз, като днес у наше село се върнахме в каменната ера само с 3 часа ток, заради бъгнал се от снеговалежа трафопост :lol: Ма ми дреме, реших да избягам у приятели в съседното селище да зяпаме някой филм като бели хора :lol: Вече дойде огнения етер (както някои наричат електричеството) и поднових експериментите.
Айкроу, как ти се струват тези снимки? :) Свързах мьобиуса директно към импулсната LC верига за малкия теслов траф. Първата снимка е с малка искрова междина (магнитен разрядник) и бързи импулси. На втората увеличих разстоянието на електродите за по-мощни импулси и мьобиуса започна да грее.
1.jpg
1.jpg (270.13 KiB) Прегледано 5689 пъти
2.jpg
2.jpg (278.28 KiB) Прегледано 5689 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

9./375/ :) и на двете, но ми харесва като излъчване повече първата. Интересно ще ми е ако се сложи върха в права тръба от тези на Филип. Да се прекара лъча през нея. :)
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

icrow написаCOLONСлав, много е слабо. 3 и нещо
Благодаря, Айкроу !
И аз подозирах нещо такова. Ще го хвърля направо и утре с нови сили :)

П.П. На мен мача също ми оправи настроението и успях да не си го разваля :doubleup: :sun:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Много моля за едно измерване на следните, когато се намери време:

Изображение

Изображение

Изображение
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
BUTTON_POST_REPLY