Ей, пак ме изкараха лош

Да печеля от Спърлинг и Мировинг... Айде да се обясня като ученичка че някой може да се заблуди.
1. Форума не го смятам за моя собственост. Да, аз го направих като алтернатива на мазето.нет, платих настройки, такси и го поддържам жив финансово, но смятам че той всъщност е собственост на потребителите които пишат и правят неща в полза на всички.
2. Технологията за направа на хармонизатор я развих от картинка и никакви точни данни и я пуснах съвсем свободно - всеки да си прави за себе си. Имаше доста предложения за плащане и т.н. но ги отказах защото смятам че е добре всеки, който не му растат ръцете откъм задника /руска цветиста приказка

/ да се захване и за 20-тина лв да си го направи сам. Ползата ще е както за него, така и за околните. Затова помагаме с каквото можем и аз, а и колегите Айкроу, Филип и всички активни изработващи хармонизатори/да ме извинят че не ги упоменавам ама са доста/. Така че тук нищо комерсиално няма - и няма да има.
3. Водните хармонизатори които правя и съм пуснал за продажба в сайта си
http://www.jiznenost.com нямат почти нищо общо със този на Спърлинг, освен външното сходство. Те са с многожилен шнур на Мировинг, правен с нашата с колегата Дурчев уникална машина, а също така имат и някои електронни елементи в удебеленията на ринговете с определена цел. Водната обвивка е особеност свързана с предназначението на хармонизатора за употреба в дом или градина, не като този на Спърлинг за големи пространства. Такова нещо правя само аз и то си е моя разработка. Кадуцеят също е силно модифициран - като навиеш един км жица на шнур ще разбереш че няма как да се направи по оригиналния модел толкова силен, колкото е сега моя вариант в сайта.
4. Относно оптимизаторите и другите ми изделия - не че ми е работа да ти казвам, Боб - но там няма нито възли на Мировинг /освен в ОК, но там са само малка част от конструкцията и силно модифицирани - иначе няма как да се направи такъв силен заряд

/, нито нещо от работите на Слим Спърлинг. Айде да не се изказваме неподготвени, а? Оптимизаторите ми К1, К2 и особено К3 нямат аналог и нищо общо с което и да е съществуващо подобно изделие!!! Като си толкова печен, направи сам за колата си, постигни 40% икономия при същевременно повече мощност /това е при последния К3 ефекта на обикновена газова уредба/ и тогава пак ще говорим. Простото ползване на изделията на Айкроу не те прави достоен да приказваш такива неща - нито пълненето на колата с възли на Мировинг /което впрочем е чиста глупост защото енергията от тях е недостатъчна за двигател/.
5. Разбрахте ли сега защо се дразня от колегата Боб? Няма повече да коментирам кой какво отношение има и какви ги говори.
Поздрави