Проблеми свързани с форума

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: Проблеми свързани с форума

Мнение от hyparh »

Готина шаренийка :smileylol: Аз съм си фен на студените цветове - от виолетовата до зелената гама все ме кефят :)
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Шеки, не знам откъде да си го върна да е нормално. Не желая да светя. Откак се видях така и ми е отвратно. Досега търся мога ли да не светя, но не намирам мястото от което е възможно да стане. Върни ми го, моля те, както си беше!
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Айкроу,
В мазето не ходя да чета. Неам нерви :smileylol: за там.
Много плъхове има. Търчат, цвърчат си на воля и с_рат на метеното :smileylol:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Представих си последното изказване на Фил от гледна точка на случаен минувач, незапознат с форумите... :smileylol: Вече хептен ще ни помислят за луди :smileylol:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

За зло или добро аз тая порода хора ги надушвам много навреме, това ми е останало от банките като професионално изкривяване :lol: Не знам защо почват да ми се дразнят много и се издават веднага - последния субект например /атос/ взе да ме плаши че владеел Словото, щял да ме обърне с хастара навън, но ме обичал и прочее глупости. Ма аз като съм старомоден, не ща да ме обичат мъже и се дърпам :lol: :lol: :lol: Смях му се много на емоционалния пост, язък че Фил го затри - беше много показателен.
Тя и жената ми казва понякога че съм ямболски циганин :smileylol: но това е положението - абе като съм чепат, си казвам направо каквото мисля. Както меко се изрази Филип /щото е възпитан човекът/ - чешит :lol: :lol: :beer: Дано ме изтърпите някак
Да сте живи и здрави всички! Борбата продължава :gwitch:
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Пиша тук във връзка с новосъздадената тема "Кошче".

Хора, недейте така. И без това не сме много в този форум, не е необходимо да се делим. Колко още форуми трябва да бъдат създадени? Според мен не е това начина.
Аз тук се чувствам комфортно - приятни хора и атмосфера, а на много места из темите вече имаме написани супер ценни неща, които никъде другаде не могат да се прочетат.
Предлагам в тази тема да се включат тези които мислят, че имат конфликт с някого и да се направи опит за изглаждане.
Колкото до темата "Кошче", аз също мисля, че е излишна. При спам от страна на някого, постовете може да се изтрият, като се пусне временно модераторско съобщение за това действие.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Нaистинa ще е жaлко aко товa бъде поредния форум провaлен от бългaрщинaтa! Нaистинa събрa се достa инфо тук. Към Aсен имaм голямо увaжение, но нaистинa не е същия човек. Всепaк проблемa си е негов, кaкто и форумa. С Боб сме добри приятели, но и нa него му кaзaх, че товa не е нaчинa. Всепaк, aко бъде изгонен бройте ме и мене вън. Кошчето е полезно зa мен. Много е тъпо дa четеш темa и изведнъж мнения звучaщи нелогично зaщото други сa били изтрити. A и е пълен комунизъм дa се трият мнения. Тaкa всеки ще може дa прецени зa вбъдеще дaли тезимнения е трябвaло дa се мaхнaт и що зa човек ги е писъл.

И всепaк прикaням дa си стиснем виртуaлно ръцете и дa продължим, зaщото тaкa прaвим услугa нa мaтрицaтa. Други кaто нaс вероятно нямa. :)

ПП
Дaвaм един глaс инaче зa мнението нa Филип и зa мнението нa Боб зa Филип. :smileylol:
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

.
Последна промяна 1 на zhivko83, променена общо 0 пъти
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm