Проблеми свързани с форума

BUTTON_POST_REPLY
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Проблеми свързани с форума

Мнение от sheki »

Струва ми се, че са объркани някакви пермишъни за потребителите, когато съм логнат не мога да виждам картинките прикачени от други потребители, а когато разглеждам форума като гост всички файлове и картинки са достъпни.
Последна промяна 1 на sheki, променена общо 0 пъти
tokist502
МненияCOLON 14
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 10:14 pm

Re: малък проблем с форума

Мнение от tokist502 »

И при мен положението е същото !
sheki
МненияCOLON 301
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Не може да се прикачат файлове към постовете.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Добре сте пуснали тая тема, пишете каквото там има проблемно, за да го чете колегата дето оправя настройките.
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Днес ще гледам да се видя с колегата модератор, да оправим кашите. Благодаря на всички дето ми писаха че не са ботове :lol: и да им оправим регистрациите. В тази връзка моля и всички които искат да се регистрират във форума, занапред да пускат по едно-две изречения на някоя от пощите ми /примерно на http://www.caduceusbg.com / за да знам че са живи хора и да им пусна регистрацията. Ежедневно имам писъмца от десетина бота и трия наред, а явно отива и по някой истински потребител зян :)
Моля за извинение за забавянето
Поздрави
sheki
МненияCOLON 301
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Ако този "администратора" изпитва проблем с настройката на форума и не го е страх от чужда помощ мога да помогна.
ver23
МненияCOLON 1
Регистриран наCOLON Пет Апр 26, 2013 1:46 pm
МестоположениеCOLON Ловеч
CONTACTCOLON

Мнение от ver23 »

sheki: Акаунта ти е наред, както и на другия колега който имаше подобен проблем.
поздрави: "администратора" ;)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодарности на колегата модератор ver23, с който днес изчистихме един куп ботовски регистрации, а и е направил защита от тях, както и други полезни неща. Ако някой жив потребител е заминал по погрешка в изтритите, да свирка за да го възстановим.
Поздрави

ПП
А, исках само да добавя - не съм трил мнения на хора и няма да го направя никога, освен ако нарушават добрия тон. Когато нещо изчезне от дискусиите, да се знае че е изтрито от самия потребител, както в случая с колегата fade. Независимо че не беше на нашето мнение по отношение на оргона и технологиите свързани с него, никога не бих изтрил или цензурирал друга гледна точка
sheki
МненияCOLON 301
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Пак относно картинките, има разни плъгини за оразмеряване на картинките в подходящ размер в постовете :) админа да поработи малко
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2097
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Айде след Нова година, да не занимавам сега колегата по празниците. Ако пък иска някой да модерира като хоби :) , няма проблеми
BUTTON_POST_REPLY