Проблеми свързани с форума
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Проблеми свързани с форума
Струва ми се, че са объркани някакви пермишъни за потребителите, когато съм логнат не мога да виждам картинките прикачени от други потребители, а когато разглеждам форума като гост всички файлове и картинки са достъпни.
Последна промяна 1 на sheki, променена общо 0 пъти
Re: малък проблем с форума
И при мен положението е същото !
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Не може да се прикачат файлове към постовете.
Добре сте пуснали тая тема, пишете каквото там има проблемно, за да го чете колегата дето оправя настройките.
Поздрави
Поздрави
Днес ще гледам да се видя с колегата модератор, да оправим кашите. Благодаря на всички дето ми писаха че не са ботове
и да им оправим регистрациите. В тази връзка моля и всички които искат да се регистрират във форума, занапред да пускат по едно-две изречения на някоя от пощите ми /примерно на http://www.caduceusbg.com / за да знам че са живи хора и да им пусна регистрацията. Ежедневно имам писъмца от десетина бота и трия наред, а явно отива и по някой истински потребител зян
Моля за извинение за забавянето
Поздрави

Моля за извинение за забавянето
Поздрави
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Ако този "администратора" изпитва проблем с настройката на форума и не го е страх от чужда помощ мога да помогна.
-
- МненияCOLON 1
- Регистриран наCOLON Пет Апр 26, 2013 1:46 pm
- МестоположениеCOLON Ловеч
- CONTACTCOLON
sheki: Акаунта ти е наред, както и на другия колега който имаше подобен проблем.
поздрави: "администратора"
поздрави: "администратора"

Благодарности на колегата модератор ver23, с който днес изчистихме един куп ботовски регистрации, а и е направил защита от тях, както и други полезни неща. Ако някой жив потребител е заминал по погрешка в изтритите, да свирка за да го възстановим.
Поздрави
ПП
А, исках само да добавя - не съм трил мнения на хора и няма да го направя никога, освен ако нарушават добрия тон. Когато нещо изчезне от дискусиите, да се знае че е изтрито от самия потребител, както в случая с колегата fade. Независимо че не беше на нашето мнение по отношение на оргона и технологиите свързани с него, никога не бих изтрил или цензурирал друга гледна точка
Поздрави
ПП
А, исках само да добавя - не съм трил мнения на хора и няма да го направя никога, освен ако нарушават добрия тон. Когато нещо изчезне от дискусиите, да се знае че е изтрито от самия потребител, както в случая с колегата fade. Независимо че не беше на нашето мнение по отношение на оргона и технологиите свързани с него, никога не бих изтрил или цензурирал друга гледна точка
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Пак относно картинките, има разни плъгини за оразмеряване на картинките в подходящ размер в постовете
админа да поработи малко
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2097

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2097
Айде след Нова година, да не занимавам сега колегата по празниците. Ако пък иска някой да модерира като хоби
, няма проблеми