ХААРП И ПОДОБНИ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: ХААРП И ПОДОБНИ

Мнение от icrow »

Направих новото оръдие и вече лъчи! :dance: Продълговатата цветна част е бобина тип автотрансформатор ако не се лъжа :lol: нещо такова
ts10-1sh.gif
ts10-1sh.gif (1.98 KiB) Прегледано 9672 пъти
малката част от бобината е първична и на нея подавам честота от елементарна електроника 12кХз. Върху тази част е навит втори пласт навивки с който внасям малката честота с друг генератор.
Интересното за мен беше, че от електрониката, която ми прави 12кХз, като свържа вторичната от трансформаторчето на генератора към първичната на автотрансформатора и честотата се увеличи от 12кХз на 17.82кХз!
Като добавя втората честота и ако не е на правилните Хз енергията пада драстично. За съжаление само с радиестезия може да се настрои.
Ето малко снимки, който иска да погледне и премери. Има три варианта. Или ще предпазва от бурите или ще предизвика по големи или нищо няма да се промени. :lol:

Последната снимка е на бобината без оргонита и ниската честота. Който иска може да премери, усети енергията на жичката в ляво дето стърчи. При държане се усеща прилив на енергия много приятен и зареждащ. Май няма да заспя лесно тая вечер. :lol: Ама нищо де има мач. :smileylol:
Прикачени файлове
CAM00143.jpg
CAM00143.jpg (790.96 KiB) Прегледано 9672 пъти
CAM00140.jpg
CAM00140.jpg (908.84 KiB) Прегледано 9672 пъти
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Пълната истина за проекта HAARP – оръжието което поругава Майката Природа!
Доста добра статия за развитието на технологията ...
А това е снимка от днешната буря при нас .. но нямаше много силен дъжд и градушки, защо ли :witchy: :hush: , интересното е , че първо минаха тъмните облаци и след тях дойдоха по светли и те носеха дъжда.
burq.jpg
burq.jpg (98.43 KiB) Прегледано 9662 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

За съжаление или не точно тази честота около 8Хз използвах и като гледам на сателита, а и по небето почнаха да се натрупват облаци. Сега я промених на 15Хз надявам се да се обърне процеса и да ни заобиколят облаците идващи от към Италия.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Малко нагледни промени. :)
Прикачени файлове
vreme1#.JPG
vreme1#.JPG (75.39 KiB) Прегледано 9631 пъти
vreme2#.JPG
vreme2#.JPG (72.69 KiB) Прегледано 9631 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Днеска се развива нещо, като гигантски циклон над цяла Европа. Направо ми напомня филма "След утрешния ден" :oh:
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Да, като цяло времето си остава нестабилно над по-голямата част от Европа. Редуват се чести фронтове, циклони и долини. Това в момента всъщност е двойна циклонална система с центрове над Исландия и Скандинавския полуостров. През следващите дни и над нас ще се изгради височинен циклон, който ще е причина за чести превалявания над Западна и Централна България. Ексцесии като от предните дни не се очакват, понеже няма да има прекомерно количество потенциална енергия в атмосферата, нито пък струйни течения. Всичко ще бъде в нормите.
Тук с червено съм оградил високият циклон, който чертае моделът GFS над Балканите за следващите дни. Тази карта показва баричните образувания на 500 hPa. Вторникът засега изглежда най-дъждовен:
geopotential.png
geopotential.png (115.28 KiB) Прегледано 9614 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ако има ефект от последното оръдие, то той е в събирането на облаците. И така като гледам 15Хз предимно се ползва точно за създаване на облачност, а не обратното. Преминавам пак към пасивния вариант. Мисля да пробвам да съчетая хармонизатора с оръдието.
Duras
МненияCOLON 17
Регистриран наCOLON Вто Юни 17, 2014 10:50 am

Мнение от Duras »

Мисля, че това ще ви бъде интересно. Малко по-различен поглед за предназначението на HAARP. За съжаление на руски език.

https://www.youtube.com/watch?v=fiymB5HQ2Ho
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Айкроу,
Днес е момента да активираш каквото трябва :hola: :)
...Ако не си го направил вече де :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Защо? Нещо съм изпуснал. :lol: Иначе от доста време нищо мое не работи по въпроса освен хармонизатора, който май най-после трябва да му сложа сферите. :smileylol:
BUTTON_POST_REPLY