ХААРП И ПОДОБНИ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

ХААРП И ПОДОБНИ

Мнение от icrow »

Вчера и днес особено, има доста силно облъчване над София. Може да се забележи по страната форма на облаците. Това, което най-много Ме притеснява е, че преди голямото земетресение пак баха доста "накъдрени" облачетата.
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: ХААРП И ПОДОБНИ

Мнение от smsi-h »

icrow написаCOLONВчера и днес особено, има доста силно облъчване над София. Може да се забележи по страната форма на облаците. Това, което най-много Ме притеснява е, че преди голямото земетресение пак баха доста "накъдрени" облачетата.
А снимки? :x :evil: :roll:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

От телефона са и не са най-качествени,но......
Прикачени файлове
Image_00227.jpg
Image_00227.jpg (238.13 KiB) Прегледано 10703 пъти
Image_00228.jpg
Image_00228.jpg (264.24 KiB) Прегледано 10703 пъти
Image_00226.jpg
Image_00226.jpg (536.08 KiB) Прегледано 10703 пъти
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

Хм, според мен облаците са си напълно нормални.

Виж ако има проблем предизвикващ земетресение, то тогава в атмосферата ще се наблюдават цветни плазмени феномени, както беше в Китай преди година и половина или две и половина, но уви няма такива. Ако хамериканския Хаарп е активен може да се видят графиките му в нета. Още по-настрани е въпроса дали пък има насочено излъчване над територията на България. И трети немаловажен въпрос е, кой от всичките Харпове излъчва, този в Аляска, този в Скандинавия или някой от другите... които вече не знам колко станаха /обаче само този в Аляска изнася графични данни от електромагнитния си детектор/. Тъй че... :?:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

От малък се кефя на облачета и преди такива бразди и такива форми на пресечена супа не е имало! Принципно винаги съм смятъл, че ХААРП-а е само за заблуда и истинското оръжие за контрол на климата е съвсем друго! А че климатът го контролират съм напълно сигурен. Относно земетресенето някоко дена преди товав пак ми напрва впечетление облачността беше по същия начин. Искрено се надяам да греша. Щом ти си спокоен е много добре за теб. :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

От вчера и тук се "пресякоха" :lol: - добро сравнение.
За вчера мога да кажа, че и тук беше невероятно гадно общото излъчване. Днес е доста по-добре, но облаците продължават от време на време да се накъсват по същия начин.
Аз не съм направил такава връзка със земетресенията, но ми звучи - "истина".
Началото на месеца румънски сеизмолог се е изказвал, че очаква силно и скорошно разместване в района на Вранча. Осмяха го, направиха го на нищо и всичко замлъкна.
Мая Попова няма прогноза за нещо силно в региона. Може да я наричат всякаква, но жената има усета.
Слънцето вчера неочаквано се сдоби с много петна, като му бяха останали общо само 5 до оня ден. Днес отново изчезват и е само с 11.
Стремя се да обхвана повече промени за вчера и днес, затова давам и Слънцето.
Пръскането за което писах оня ден през следващата нощ отново беше "обновено" и вчера отново си имаше познатите следи от преминаващите самолети. Днес отново не е останало почти нищо в атмосферата от това.
Някой пак е взел региона ни "на мушка". Бяха ни забравили за няколко месеца.
А що се отнася до ХААРПа, от доста време и от Аляска не дават данни. Но всичко тече, всичко се развива, всичко се променя. Спътниците и възможностите им също :evil: Напоследък (последния месец) и руснаците и американците, и французите, и японците се скъсаха да изстрелват носители с по един обявен спътник. ...Но обикновено в един носител са поне два.... :evil:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Съвсем нормални облачета от "махката природа" :mrgreen: Забележете какви прави линии се образуват през различен обем и плътност на облаците и на каква дължина! Това сигурно е от вятъра горе :lol:
Прикачени файлове
Image_00232.jpg
Image_00232.jpg (101.45 KiB) Прегледано 10684 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Колеги,
тука се скъсаха да пръскат два-три дни, нощем също /пълнолуние е и се вижда ясно/ и взеха да ме ядосват. А като стане така, правя нещо ново и по-силно :lol: Наблюдавам като цяло повече алергични реакции в населението и респираторни проблеми у познати, които по принцип не се оплакват от такива. Включително и на мен ми се запуши носа, кашляне и кихане от явно външно дразнение - а преди пръскането си бях добре. Личния ми план за действие е:
1. Новите К3-ки със сила всяко по 9,(1520-1540) да се сложат на съществуващия хармонизатор с 1 кубитови рингове. Шест броя, по два на ринг, над топчетата във позитивната част. При дистанционен контакт на повърхност, през медна тръба или проводник две такива изделия правят зона със сила около 9,(2800). Силната и час е с радиус около 1 м, а по-слабата стига до 2,40 м. Т.е. могат да захранят хармонизатор със обиколка на ринга до 2 м. :)
2. Хармонизатор по стандартната схема на Спърлинг, с обиколка на ринговете поне три кубита, от 6 кв. мм. мрежов проводник - най-дебелия достъпен.
3. Нов хармонизатор с рингове и аку-вак бобина от многожилна намотка - тестове за сила и ефективност.
4. Активация на изделията със вълните на Румен Чорбаджийски /форум "Ти си това", тема "Вълните"/
5. Ментална активация само на моите, или направо на цялата мрежа направени в Б-я хармонизатори

Ще ви държа в течение на нещата, действайте и вие кой както усети, че е добре.

Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

С риск да подразня пак smsi-h, ще докладвам, че днес облъчването беше до обяд малко преди 12 имаше следи по облаците а сега вече облаците са си нормални, и като цяло се чувствам доста по-добре. Нека и Филип да каже как е положението. Вчера забравих да добавя, че съм забелязал как след обилно пръскане има облъчване и след това вали. Този цикъл съм го забелязал още миналата година, а дали е по отдавна не съм си давал сметка за да го свържа. Вероятно активират веществото с което пръскат, а след това го свалят на земята с дъжд.
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

icrow написаCOLONС риск да подразня пак smsi-h...
:lol: Хе-хе-хе... Що пък да се дразним, нали само си обсъждаме. :lol: И хич не си мислете, че съм скептик по отношение на ХААРП, обратното е. Много ме е яд на тази издънка на разума, ама нейсе.

То по твоята логика над цяла България често-често трябва да вали. Ама при нас в североизтока като се наваля около 20 юни, когато паднаха над 110 литра на квадрат за три дни, чак сега почна лека-полека по литър-два на седмица. Два месеца и половина суша беше. ;) При нас, над североизточна България, цяло лято небето си беше чисто и неопетнено. Не пръскаха. Твърдя това с основанието, че над града ни минава международното трасе на пътническите полети, често в една минута се виждат по няколко самолета, аз честичко поглеждам нагоре, Щото освен самолетите всеки божи ден над града ни се мяркат и НЛО-та в определени часове, но аз си поглеждам нагоре винаги, когато имам възможност. Не знам момчета, но мисля че пръскат главно над големите градове в България. Интересно защо е така?

По повод облъчването и изпадането в нервно настроение... грхм... не забравяйте фазите на Луната. В момента, Луната, в каква фаза е? :roll: Я кажете!
BUTTON_POST_REPLY