Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Работят си нормално, въпреки че са се поокислили отгоре. Може да се смени покритието без проблем, но и така всичко е ОК
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Ще помоля за още едно измерване на пясъчния ми буркан, да видим има ли някаква разлика след 18 дни :)
20140607_195936.jpg
20140607_195936.jpg (173.57 KiB) Прегледано 5624 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Точно на отвора го изкарах 9./55/. :)
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Мерси Айкроу, явно се засилва! :beer:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Здравейте, колеги!
Ще измерите ли тази снимка, прилагам и линк към статията.
Мерси! :hola:
http://www.burgas.utre.bg/2014/02/02/20 ... eglik_tash
Прикачени файлове
865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741008895d8e5097c6e9b76c05888bd554f.jpg
865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741008895d8e5097c6e9b76c05888bd554f.jpg (130.65 KiB) Прегледано 5597 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Румен (ТИ СИ ТОВА) е обяснил достатъчно ясно и точно какво може да се прави там ( има и още нещо, но щом е решил да не го споменава, значи не трябва да се споменава ).
...И това става при камъните, които така и не са успели да разбутат.
Сега не си заслужава да се мери специално на тази снимка. Има енергия естествено, но истинските места не се виждат на нея.
Ходил съм на това място няколко пъти, докато не започнаха да местят камъните на нови места идиотите :devil: - преди около 10 години.
Промениха тотално общото излъчване, което имаше дотогава.
Сега гледам са боцнали и някакви "фалоси" тук - таме :smileylol: , на място за сядане са наболи някакъв конус :doh: :smileylol:
"Фалосът" е бил само един и то огромен, но по време на социалистическото строителство са го гърмяли, за да правят павета нещастниците :devil: (вижда се в дясно на снимката остатъка от него)
Около ложето нямаше никакви други камъни и лично аз съм го виждал на други две места, преди да го сложат там, където е сега. ...И нямаше никакви камъни с улеи около него нито веднъж, както го описват сега в тази статия :lol:
А пък за измислиците им, дето някой сценарист-археолог на детски пиески им ги е писал :angry: :smileylol: и ги разказват екскурзоводите там (последния път като водих сестра ми и семейството и там имаше и такъв) - въобще няма да говоря.
...Иначе из Източните Родопи има все още места, които работят така, както са ги направили древните знаещи и можещи :) ... За съжаление остават все по-малко и то в последните години, заради археолози и съвременни "можещи и знаещи, а реално "вече можещи, но все още незнаещи" :angry:

Древните не са си играели като нас тук - с дребни устройства. Правели са същите, но с подходящи камъни (силиций, необходимите метални включвания и необходимата форма) Има още десетки години да се чудят археолозите защо на места са поставяни едни камъни, до тях други от далечни места и все са с различни форми и размери :doh: :smileylol:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Мерси за изчерпателния отговор! :beer:
Добре би било повече хора да знаят, че мястото не е същото, както едно време. :wonky:
Поздрави! :hola:
Аватар
Meltdown
МненияCOLON 26
Регистриран наCOLON Съб Апр 12, 2014 10:11 pm
МестоположениеCOLON Пловдив

Мнение от Meltdown »

Някой може ли да измери мощността на излъчване на това устройство и това дали излъчва позитивно или негативно:
Изображение[/URL]

Представлява Мобиус бобина, около няколко планински кристала, под които има двуизмерна пирамида. Бобината е свързана с генератор на ел импулси с честота 6,18 Hz.
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Може ли можещите да си кажат мнението и да го измерят :)
IMAG0016.jpg
IMAG0016.jpg (595.26 KiB) Прегледано 5480 пъти
Сглобен е около час преди снимката.
Оставих го без сфери, защото щеше ми отнеме много време да ги изработя, но следващите ми хармонизатори обезателно ще са със сфери : )

Просто реших все пак да има нещо направено докато станат сферите :cheers:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Meltdown, като цяло не ми допада излъчването. Редуват се много малки полета +,-,+,- Пробвай с един кристал само.
Слав, добре е хармонизатора. 9./6/ и обхват 1300м, което за час след сглобяването и без сфери си е доста добре :)
BUTTON_POST_REPLY