Четири дни ме няма и тука станало лудница , ще напиша ЕДНО не съм трил мнения и теми моля проверете по - добре, даже в момента слагам лимит за редактиране на постовете, което направих преди много време но тогава се възпротивихте, че не сте могли да ги редактирате.. за мен важи само едно казана дума хвърлен камък... Прегледах и логовете за модераторски действия , последния е от 11 март когато местих мнения (ако сте чели темата в служебния раздел) , което е малко странно, не знам дали се съхваняват всички действие на потребителите но ще проуча въпроса, още от сега си мисля че трябва да се смени платформата на форума.bob написаCOLONЗабелязах го в темата за корсата, където е редактирал моите мнения и е изтрил темата "Кой каквото ще да казва става дума за пари".
Проблеми свързани с форума
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: Проблеми свързани с форума
Са поне едно две променяния трябва да може да има потребителя, че аз се някоя изядена буква или нещо забравено се връщам да добавя.
А Вейпауър, си променяше мнението тотално малко след, като го напише. Аз докато му отговоря нещо и вече беше написал друго. 

-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Колко минути лимит искате за редактиране на поста ?
За доизясняване на ситуацията моля ако някой има конкретни съмнения за неоторизирано редактиране на постове да ги сподели, да не се окаже че си имаме хакери.
За доизясняване на ситуацията моля ако някой има конкретни съмнения за неоторизирано редактиране на постове да ги сподели, да не се окаже че си имаме хакери.
Не може ли да е в брой поправки? 

-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Ами няма такъв вариант. В момента е 10 мин.
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Прегледах темата за корсата, имам питане към Боб известно ли му е, че има няколко поста които са редактирани с неговия ник?
Скоро не съм виждал надписа с малки букви от кого и кога е бил редактиран поста.
Има ли такава опция :?:
Тези "10 минути" са малко нож с две остриета...но винаги може да се напише още един пост :idea: .
Има ли такава опция :?:
Тези "10 минути" са малко нож с две остриета...но винаги може да се напише още един пост :idea: .
Намерих отговора на питането ми, но минаха 10-те минути...
Sheki, ако ти се трие, заповядай. :mrgreen:

Sheki, ако ти се трие, заповядай. :mrgreen:
Само да кажа, че аз не съм трил и редактирал нищо /с изключение на няколко прехвърлени поста в началото на работата на форума/. Оставил съм засега нещата да се развиват от само себе си, пък който от двамата модератори иска, да променя каквото реши за необходимо. Мир и тишина да има, че да работим успешно :D
Поздрави!
Поздрави!
Някой да свери часовника?