Мразя да се обяснявам :evil:
Това за заяждането го казах за поста ти към Боб.
Ти написа това:
sheki написаCOLONКой каквото ще да говори става дума за пари

.. прочетох едни постове тук и гледам как се развиват нещата

и не пиша за да се заяждам с някой, но ако хората открили и занимавали се с това не бяха оповестили своя опит когато даже не сме били родени то и вие тук активно практикуващи нямаше да сте в час, затова като ви зададат въпрос е достатъчно поне да споменете принципа на работа, на всеки който му е ясно е наясно, че това по принцип не е гаранция, че ще ви откраднат идеята , напротив само ще стимулирате още някой да я доразвие, вярно е че трябва да се чете ама само с четене не става, а сега вече нали се сещате защо човечеството е на тоя хал, щото сме егоисти. Множете знанията и споделяйте ... ама малко наивно звуча нали!
, което няма нищо общо с това:
sheki написаCOLONНе е заяждане Филип, поясних и в първия пост. Темата пуснах заради въпроса на Живко относно колата на Боб и отговора му
А щом не си разбрал връзката с написаното от теб и написаното от мен и си направил този коментар
sheki написаCOLONНяма нищо общо с теб или друг.. какви патенти какви чудеса..
, просто няма какво да говорим.
Всичко в този свят има връзка с всичко. В дадения случай - с начина на мислене.
...Ааа - и да си кажа! И аз не пиша това, за да се заяждам с някой

Писна ми във времето от такова мислене :twisted:
Екстрасенсите, които лекуват хората защо взимали пари? - ами прост е отговора - защото трябва и те да живеят!;
Защо пенсиите били толкова малки? - ами защото помагахме на "братски" африкански народи и всичко е профукано!;
Защо изобретателите не подаряват изобретенията си, за да стане света едно прекрасно място? - ами защото са вързани в матрицата (за справка - предишния ми пост)!
И още ред други такива.
В блога и пощата ми от седмица ме обвиняват такива с такова мислене, че съм си фабрикувал сам мнения, за да им продавам тръбите си :twisted:
А пък после - "ама аз не казах това, което ти си разбрал, че казах"
А кажете как да не реагирам по този начин? :twisted:
Бесен съм и продължавам да съм бесен, че свестни хора трябва да се обясняват, че не са бай ганьовци.
Наблюдавам - анализирам - променям.