Вчера не я видях втората добре. Сега съм на път и няма как да меря спокойно, но така катогледам с това фолио дето си ги увил според мен ги окъсяваш магнитите.
ПП
Вероятно магнитите не са високотемпературни и там се загряват и си губят силата. Снимай колата студена туко що запалена и после след като си я карал загрята.
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Тествай си колега, ние ще мерим - но топлата вода е измислена вече
Не е само до нареждане на магнити по тръбите
Поздрави

Поздрави
Предните снимки бяха направени 40 мин. след като бях спрял. Сега пускам 2 нови. Първата е на загрял двигател (работещ) Втората на студен (работещ).
Някой знае ли как да си обработя снимките че да изглеждат нормално?
Някой знае ли как да си обработя снимките че да изглеждат нормално?
- Прикачени файлове
-
- IMG_20131216_190219.jpg (2.62 MiB) Прегледано 8058 пъти
Нямаш нищо като заряд по мотора - съответно и ефектът трябва да е такъв. Не е ясно защо, по снимка не може да се каже.
Нека поясня малко - технологията за проточно зареждане с оргон е специфична и не може да се обясни логически без да се знаят основни неща от кухнята - дори и при най-добро желание. Получава се, когато се следва матрица на действия, открита от мен в практиката. Когато попаднах на това явление, видях че изходния флуид /вода, въздух, гориво/ има различна реакция и усещане при допир при различна компоновка на елементите. Тогава направих менталната скала за измерване на заряда, подобна на съществуващите такива за храни, медикаменти и т.н. Така, с количественото измерване нещата тръгнаха и се подредиха. Естествено, отне време и практика, както и средства.
Дори и при най-простия първи оптимизатор К1 се следват 7 последователни стъпки за съставяне на решетката от магнити и се добавят две радионични бобини с отражатели. Започва се от всеки магнит поотделно /първите бяха със сила 13 кг от Прамиз/, после по матрицата се прави едната половина и се тества на вода, после другата пак така, после двете в комбинация - пак с тест и т.н. При всеки етап има възможност да се избере грешното решение. Няма как - и да искам - да обясня как се прави и защо с нормалните технически средства. Дори ако се попадне на нещо работещо като схема, то ще е еднократно. Някой по обяснението ми в мазето може да е попаднал случайно на това, но е трудно да го повтори, както и е половинчато поради липсата на радионичната схема. Само с магнити не е перфектно. Така че мерене на заряд на двигатели с наслуки наредени магнити е обречена кауза.
Поздрави
Нека поясня малко - технологията за проточно зареждане с оргон е специфична и не може да се обясни логически без да се знаят основни неща от кухнята - дори и при най-добро желание. Получава се, когато се следва матрица на действия, открита от мен в практиката. Когато попаднах на това явление, видях че изходния флуид /вода, въздух, гориво/ има различна реакция и усещане при допир при различна компоновка на елементите. Тогава направих менталната скала за измерване на заряда, подобна на съществуващите такива за храни, медикаменти и т.н. Така, с количественото измерване нещата тръгнаха и се подредиха. Естествено, отне време и практика, както и средства.
Дори и при най-простия първи оптимизатор К1 се следват 7 последователни стъпки за съставяне на решетката от магнити и се добавят две радионични бобини с отражатели. Започва се от всеки магнит поотделно /първите бяха със сила 13 кг от Прамиз/, после по матрицата се прави едната половина и се тества на вода, после другата пак така, после двете в комбинация - пак с тест и т.н. При всеки етап има възможност да се избере грешното решение. Няма как - и да искам - да обясня как се прави и защо с нормалните технически средства. Дори ако се попадне на нещо работещо като схема, то ще е еднократно. Някой по обяснението ми в мазето може да е попаднал случайно на това, но е трудно да го повтори, както и е половинчато поради липсата на радионичната схема. Само с магнити не е перфектно. Така че мерене на заряд на двигатели с наслуки наредени магнити е обречена кауза.
Поздрави
Здравей skeleta, дръпни си от нета програмката Paint net http://www.getpaint.net/index.html -става за някои обработки и за рисуване по снимките, и погледни в твоят Microsoft Office дали нямаш Microsoft picture menager(кликни с дясния бутон на мишката върху някоя снимка и виж в контексното меню дали има опция Open with Microsoft picture menager)-много удобна програмка за обработка, изрязване, преоразмеряване и др. Препоръчвам ти като качваш снимки във форума да ги преоразмеряваш до 100кб -напълно е достатъчно :D .
Здравейте, колеги и Весели празници!
От скоро имам "К3 оптимизатор", но колата нещо не се кара и затова реших да ги поставя на радиаторите в къщи.
Моля ако имате време да ги замерите.
Мерси!
От скоро имам "К3 оптимизатор", но колата нещо не се кара и затова реших да ги поставя на радиаторите в къщи.
Моля ако имате време да ги замерите.
Мерси!
- Прикачени файлове
-
- Тук оптимизаторите са на входа и изхода, но не плътно прилепнали към метала
- 2812201311825.jpg (691.01 KiB) Прегледано 7990 пъти
-
- 2812201311824.jpg (783.06 KiB) Прегледано 7990 пъти
Според ме оптимизаторите би трябвало да са отдолу на радиатора за да облъчват нагоре водата в радиаторите, но все пак трябва Caduceus да си каже думата.
На радиатора със сложените отгоре имаш 9,/43/ а на този с кутията на тръбата 9,/32/. Премести го отгоре като на другия, по-добре е - но може и отзад или където е удобно - алуминият ще проведе навсякъде енергията. И двата радиатора са със силно позитивно поле.
Айкроу ако може, нека да измери също, че не е редно само аз /защото все пак е мой продукт/. Освен това днес не съм много във форма и може да бъркам с някоя девятка
Поздрави
Айкроу ако може, нека да измери също, че не е редно само аз /защото все пак е мой продукт/. Освен това днес не съм много във форма и може да бъркам с някоя девятка

Поздрави
Мнго ребра много нещо.
доста площ отопляваш явно. Значи моите резултати са разменени като показания с тези на Кадуцеус. Горната снимка е 9./47/ излъчване от радятора, а долната снимка с двата К сложени отгоре е 9./31/ 

Този радиатор няма "К3", но се надявам чрез водата в системата да се е заредил 

- Прикачени файлове
-
- 2912201311834.jpg (800.2 KiB) Прегледано 7953 пъти