Честно казано не разбирам от схеми с транзистори. Единственото нещо, което съм правил с MOSFET-и е ZVS драйвера на Владимиро Мазили. Той вкарва доста пауър в ТХО и се получават сочни дъги с определена честота. Това, което искам, е някак си да усиля (по възможност по напрежение и ток) импулсите от сигнал генератор.
Част от цитата от другата тема:
Разбира се когато става дума за сукор пънч ти трябва и изходен буфер които да усили изходния ток, за което ти трябва един не скъп транзистор,резистор и един акумулатор 12в 4Ачаса. Много хора ползват сукор пънч директно с запер или със запер и аудио усилвател(по-добрия вариант), но ако иска човек да получи истински етерно иницииран ефект на програмиране трябва да ползва за възбуждане на сукор пънча си импулси с възможно най-голямо напрежение и ток.
В случая разбирам, че този изходен буфер е съставен само от транзистор + резистор и се постига усилване по ток. Човекът вече не пише в интернет пространството и няма как да го питам за схемно решение, а предполагам наистина не е сложно. Имам няколко IRFP-та, само схемичка ми трябва

Шеки, мерси за твоята, но и тя ми е тъмна Индия

, например защо се ползват две захранвания?
Май трябва да се преместим в някоя друга тема