Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Slav »

Отдавна ме човърка да направя такава пирамидка от трискелиончета. Снощи докато бях на работа реших, че е крайно време да го осъществя.Не ми се получи хубава, но все пак за първи опит и с поръчни средства...това е което излезе :)

Ако може Айкроу или Кадуцеус или който друг може да измери.

Въпрос към всички:
Не знам защо ме пъне толкова да я направя таази пирамидка. Честно казано засега не ми идва нищо като приложение...
IMAG0110.jpg
IMAG0110.jpg (129.01 KiB) Прегледано 7127 пъти
IMAG0108.jpg
IMAG0108.jpg (114.5 KiB) Прегледано 7127 пъти
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Аз не мога да меря, но ми допада много :) Пълно оползотворяване на пространството в платонова фигура.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Това е интересно изделие... Отвън нещо ми се губят нещата, но отвътре като се опитах да "бръкна" виртуално в средата има доста силен плюс :doubleup: Най-добре на живо като се видим да ми я покажеш за да мушнем една клечка за зъби или изолирана тел в средата на структурата и да изкараме тока навън, за да се измери. Т.е. да преобразуваме чрез индукция полето във ток и за го изведем навън за да не пречи общото поле ;) Пробвай и ти да видим ще усетиш ли енергията през пръстите
Най общо казано, вземаш 10-15 см парче многожилен проводник, белиш двата края на 2-3 см и единия го смачкваш на топче за да може да се индуцира тока /оргонното поле по принцип винаги пулсира и няма нужда от движение за да стане някаква индукция - това важи за опитни постановки, при движение е доста по-силен ефектът естествено/. Мушкаш топчето вътре в средата между трискелионите, като изолацията да е в района на стените на пирамидката и държиш отвън другия оголен край с два пръста с лявата ръка. Може да го фиксираш с малко тиксо да не се мести. Ако имаш махало, мери заряда, ако нямаш, просто виж какво ще усетиш като пуснеш края и като го държиш. Имай предвид, че има инерция около 2-3 секунди та дръж поне 5-6 за да има ясни реакции :)
Поздрави!
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Ето го и съвета ти материализиран, макар и със малко закъснение:
IMAG0113.jpg
IMAG0113.jpg (38.13 KiB) Прегледано 7068 пъти
Аз усещам топлина, когато пипам с пръсти проводника, но не усещам познатото ми мравучкане или лек гъдел.
Който иска и може - моля измерете :)

Благодаря! :beer:

П.П. Сега пак го пипнах - вече го усещам! :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Доста силно изделийце, +9,/33/ го изкарах. Чист оргонен ток в края на жицата, по нея почти нищо. Гледай точно в края и вероятно ще видиш /особено на тъмен фон/ светла, леко непрозрачна енергийна сфера, като от пара. Пробвай да усетиш с поглед каква е разликата като гледаш в нея и някъде встрани неутрално място ;) Не се втренчвай, просто зяпай и обикновено мисловният поток спира защото мозъкът се претоварва... Това упражнение е и за спиране на ума, може да се прави и със запалена свещ. Става и за начално обучение за намиране на + и - зони по земята с очи, както и излъчвания от предмети и хора :) Важното е да гледаш, без да обръщаш внимание на образа и подробностите на видяното /така включваш логическия ум/, а на усетеното - така включваш прякото познание за обекта :cheers:
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Аз го видях това снощи, но бях доста изморен и се двоумях дали си въобразявам от умората или го виждам точно заради умората :smileylol:

Сега виждам...нищо не виждам, но ще се упражнявам :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

caduceus написаCOLONГледай точно в края и вероятно ще видиш /особено на тъмен фон/ светла, леко непрозрачна енергийна сфера, като от пара. Пробвай да усетиш с поглед каква е разликата като гледаш в нея и някъде встрани неутрално място Не се втренчвай, просто зяпай и обикновено мисловният поток спира защото мозъкът се претоварва... Това упражнение е и за спиране на ума, може да се прави и със запалена свещ. Става и за начално обучение за намиране на + и - зони по земята с очи, както и излъчвания от предмети и хора Важното е да гледаш, без да обръщаш внимание на образа и подробностите на видяното /така включваш логическия ум/, а на усетеното - така включваш прякото познание за обекта
:doubleup: :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

:cheers: Аз не се занимавам само с навиване на тел :) Ако се бяхме срещнали и на живо, много неща щяха да са по-различни
Успех! :doubleup:
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

Една лесна за репликиране и изработка структура по идея на Ивчак и коментари на Кадуцеус от темата Алтернативна медицина -> Ал.Наумкин разработки
Триъгълниците са интересни и ми напомнят на едно друго нещо на Хауърд Менгер, при което се ползваше кондензатор от алуминиев и меден диск пак с изолация между тях от лепило.
Кой ще размаха махало над тях? :colere:
Прикачени файлове
Самите триъгълници...
Самите триъгълници...
Triangle.png (26.75 KiB) Прегледано 6967 пъти
Замръзнала вода над триъгълниците.
Замръзнала вода над триъгълниците.
Frozen_water_triangle.png (234.33 KiB) Прегледано 6967 пъти
vesod
МненияCOLON 2
Регистриран наCOLON Пон Дек 30, 2013 7:36 pm

Мнение от vesod »

Здравейте.
Наредих си едни магнити за колата, та молбата ми е, ако може да ми направите едно измерване.
Благодаря предварително.
Поздрави.

Изображение
BUTTON_POST_REPLY