Ако може Айкроу или Кадуцеус или който друг може да измери.
Въпрос към всички:
Не знам защо ме пъне толкова да я направя таази пирамидка. Честно казано засега не ми идва нищо като приложение...
caduceus написаCOLONГледай точно в края и вероятно ще видиш /особено на тъмен фон/ светла, леко непрозрачна енергийна сфера, като от пара. Пробвай да усетиш с поглед каква е разликата като гледаш в нея и някъде встрани неутрално място Не се втренчвай, просто зяпай и обикновено мисловният поток спира защото мозъкът се претоварва... Това упражнение е и за спиране на ума, може да се прави и със запалена свещ. Става и за начално обучение за намиране на + и - зони по земята с очи, както и излъчвания от предмети и хора Важното е да гледаш, без да обръщаш внимание на образа и подробностите на видяното /така включваш логическия ум/, а на усетеното - така включваш прякото познание за обекта
Кой ще размаха махало над тях?Триъгълниците са интересни и ми напомнят на едно друго нещо на Хауърд Менгер, при което се ползваше кондензатор от алуминиев и меден диск пак с изолация между тях от лепило.