..................Владимир Димитров написаCOLONЗдравей !!Caduceus според мен имплозията е комбинация от Етерна Атмосферна и Водна ...Етерна имплозия има ,защото Етера съществува ...
============
След много експерименти разбрах, че имплозията е много близка по сила на първоначалния взрив...ПОЧТИ
============
Caduceus вие сте от колегите с които се разбираме без много писане ....
============
Аз също съм се замислял, над това което споменахте ... от части може да обясни и движението(скоростта) на някой други летателни апарати,които не са от тази цивилизация ....
Карам по ред, защото има няколко интересни момента и може да пропусна нещо иначе.
1. Абсолютно, имплозията е етерна и едновременно при материята. Двете са свързани. Дали флуидът е вода или въздух, няма голямо значение - те са само инструмент за материалното явление, зад което се прикрива етерното /което е много по-мощно/
2. ПОЧТИ - то е най-важното нещо

3. Ами защото работим, а не пишем само по форумите празни приказки

4. Направо го обяснява - разликата в етерното налягане пред и зад кораба /т.нар. НЛО/ го движи много мощно, защото етерът е с изключително висока плътност и силите са огромни. На всичко отгоре, в съдадения вакуумен мехур няма инерция защото се отклоняват двата основни енергийни потока /най-общо казано, Небе-Земя и Земя-Небе/ и диспропорцията им поражда освен т.нар. антигравитация и времеви парадокси. Темата е дълга, засяга и В.С. Гребенников, Л.Г.В. Рота и други подобни учени и експериментатори, създали реални апарати с такова задвижване.
Ако имаш снимка на спринцовката с кондензатора веднага след силния ефект и отместването, пусни я да видя има ли + оргонен заряд на предната част. Трябва да има защото времето при имплозия и + орг. заряд тече по-бавно и може да се отчете дистанционно по снимка /поне аз мога

Успех!