Владимир Димитров - горене на водата

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Владимир Димитров - горене на водата

Мнение от caduceus »

Владимир Димитров написаCOLONЗдравей !!Caduceus според мен имплозията е комбинация от Етерна Атмосферна и Водна ...Етерна имплозия има ,защото Етера съществува ...;)
============
След много експерименти разбрах, че имплозията е много близка по сила на първоначалния взрив...ПОЧТИ
============
Caduceus вие сте от колегите с които се разбираме без много писане ....
============
Аз също съм се замислял, над това което споменахте ... от части може да обясни и движението(скоростта) на някой други летателни апарати,които не са от тази цивилизация ....
..................
Карам по ред, защото има няколко интересни момента и може да пропусна нещо иначе.
1. Абсолютно, имплозията е етерна и едновременно при материята. Двете са свързани. Дали флуидът е вода или въздух, няма голямо значение - те са само инструмент за материалното явление, зад което се прикрива етерното /което е много по-мощно/
2. ПОЧТИ - то е най-важното нещо :) Иначе нямаше да има движение в посока на предната част на спринцовката, където е имплозията. Кондензаторът дава освен краткост на разряда, също и оргонна компонента /Тесла го загатва но не го казва напълно ясно/. Етерното подналягане е с доста по-голяма стойност при рязък импулс.
3. Ами защото работим, а не пишем само по форумите празни приказки :)
4. Направо го обяснява - разликата в етерното налягане пред и зад кораба /т.нар. НЛО/ го движи много мощно, защото етерът е с изключително висока плътност и силите са огромни. На всичко отгоре, в съдадения вакуумен мехур няма инерция защото се отклоняват двата основни енергийни потока /най-общо казано, Небе-Земя и Земя-Небе/ и диспропорцията им поражда освен т.нар. антигравитация и времеви парадокси. Темата е дълга, засяга и В.С. Гребенников, Л.Г.В. Рота и други подобни учени и експериментатори, създали реални апарати с такова задвижване.
Ако имаш снимка на спринцовката с кондензатора веднага след силния ефект и отместването, пусни я да видя има ли + оргонен заряд на предната част. Трябва да има защото времето при имплозия и + орг. заряд тече по-бавно и може да се отчете дистанционно по снимка /поне аз мога :) / Това ще изясни още малко какво става всъщност.

Успех!
Владимир Димитров
МненияCOLON 27
Регистриран наCOLON Вто Сеп 02, 2014 8:19 pm

Мнение от Владимир Димитров »

IMG_20150110_113942.jpg_thumb.png
IMG_20150110_113942.jpg_thumb.png (51.19 KiB) Прегледано 8863 пъти
DVCI0368.JPG_thumb.png
DVCI0368.JPG_thumb.png (58.8 KiB) Прегледано 8863 пъти
1- експлозията се стреми да заеме формата на сфера в пространството...независимо от това че свещта,която създава взрива не е в центъра...
2.-МИГ от видеото...
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодаря за снимките. На първата не се отчита нищо, но на втората има силен + заряд в предната част на спринцовката - така както предположих. Доста по-слаб, но пак позитивен такъв има по цялата жица до + полюса на кондензатора.
Може да пробваш да измериш какво е количеството електричество в кондензатора преди и малко след имплозията /изчакай поне пет минути/. Твърде възможно е оргонният заряд, породен от имплозията, да се преобразува постепенно в нормален електрически, което свойство се ползва от Дон Смит, при акумулаторите от Бедини и т.н. Т.е. може да отчетеш с нормални ел.измервателни прибори увеличаване примерно на напрежението, капацитета на кондера или др. величини.
Другия интересен момент е да се измери тягата след имплозията, т.е. генерирания вътрешно механичен импулс, който придвижва спринцовката напред. Предполагам опитна постановка, включваща механично домакинско кантарче /до 5 кг, със съд/ и поставяне на спринцовката вертикално в него ще даде приблизителни данни :)
Поздрави!
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Мнение от Gogo1 »

Здравей Владо!

Защо не покажеш всичко което си направил след като отдавна го правиш и не е както трябва все още?
Като покажеш всичко нещата ще се развият главоломно.Погледнато от различни ъгли ще се получи и то бързо.
А ако си го направил и е наистина ефективно то го покажи и пиши колко струва.
Докато не се научим да работим съвместно ще е трудно.
caduceus! Ти го поздравяваш за успехите.Кои успехи?
Успешна разработка е работещата.А това още не работи...
В момента в който направя горелката на вода ще ви я покажа както направих с генератора ми.
Но като пиша горелка имам предвид точно това, а не кандило...
Дори и да не е съвсем наред пак ще ви покажа всичко та дано други видят грешката ми и я отстранят..

Така трябва да работим.Като пишем с недомлъвки става трудно...
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Това което е направил Владо, е крачка напред - поне за мен. Опитвал съм се да горя вода във вид на студена пара чрез въртяща плазмена дъга в магнитно поле, но не ми харесва твърде резултата - въпреки че имаше такъв. Спрях, защото имам твърде много проекти които ми отнемат време и средства, а са по-важни практически. Все пак има климатици :)

Владо върви по правилен път. Първо нещо тестово в чаша, после във вид на прилично изглеждащ уред с настройки, очаквам да покаже накрая и реална горелка. Не става изведнъж - знам от личен опит. Важна е посоката и тенденцията нещата да се подобряват, за да излезе накрая изделие за пазара - с цена, упътване, реално действие и приложение. Това е истината!
Пък ако някой направи нещо по-добро, да е жив и здрав и да го покаже. Приказки не важат - не сме мазето.нет все пак.
Поздрави
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Това което прави Владо е все едно да ви бях пуснал демо версията на моя генератор и да сте доволни.
Аз ви го показах след като вече имах и работещ генератор и ви обясних как да си го направите.
Точно комерсиалноста ще ни затрие.Трябва да си избием от главите старите разбирания и да станем по добри и да мислим и за утрето....
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Не комерсиалност - прагматичност. Нищо не се ражда без да се посади, полее и натори. Не става и като го дърпаш да расте по-бързо - иска време :)
Като пръскаш семената и те падат и на камениста почва, се губи ресурс и време. Аз го тупам тоя тупан вече седем години и знам от личен опит че в дървените глави не можеш да налееш нищо. Така че преподавателската работа, която се опитваш да правиш по форумите, е обречено действие... А събирането на съмишленици от тълпа многознайни "специалисти" и индивидуалисти - съвсем. За тях важат няколко поговорки, но айде ще цитирам само една, която е показателна...
Както казва народът - "Да беше к.р, да му го набиеш - ми то акъл..." :lol:
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

И тук бъркаш.
Като се покаже и коментира винаги ще стане по добре и по бързо и ще го има на много места и от тези места на още много други.
Като го пази в тайна ще го направи на няколко човека или форми и до там..
Погледни го и от друга страна.Като го показах на всички та какво? Колко колеги го направиха?
Малко, но е повече от никой...
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

ОК, времето ще покаже кой бърка. Нека оставим тоя безплоден спор - губене на време е.
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

Ако има и други освен Владимир които работят в тази област нека споделят какво се получава.
Сигурен съм, че има. Пишете какво сте правили.
BUTTON_POST_REPLY