Аз, ще се опитам да опитам да отговоря по следния начин, като се надявам да бъде разбираемо и за други със същия въпрос в мислите си.
Да кажем, че "Desykarl" не може да ти даде този отговор а само може да ти направи диагностика.
Но, тъй като не можеш да пишеш лични съобщения, няма да можеш да получиш телефон за контакт с нея, тъй като не е редно да се пише лична информация директно във форума.
Между другото и аз се опитах да ти напиша лично съобщение, но ми излиза, че такъв потребител с твоето име на регистрация не съществува.
Така, че "админа" може да каже какъв е проблема с твоя профил.
Райф - машина
-
- МненияCOLON 111
- Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm
Re: Райф - машина
http://prntscr.com/bejwmd eто това може да е полезно за Роско и за други които се опитват да си я направят сами .Тази специално е направена от неръждаеми кръгове 2мм. дебели.Аз търся волфрамови парички с подобен диаметър да ги заваря за тик-игли волфрамови -това за електродите.Не мога да намеря стъклени тръби за неонови лампи с диаметър 30/32мм.,това за дръжките.За топката идея нямам от къде ще намеря подходящ материал.Вероятно на стар заман ще се наложи да се уча и да духам.И стария хладилен вакум компресор ще влезе отново в работа.
Привет на всички.
nnikolay Благодаря за инфото, много се радвам че учстваш във форума, пожелавам ти успех в начинанието.
Иначе моя проект с лампата е в застой поради липса на време, а и трябва да осигоря на неонаджията кислород бутилка,
тъй като по големите диаметри тръби за неон се обраротвали с по висока температура. Ще го питам кой е най голямия диаметър тръба в неговия бранш, и
от каде го взима.
И аз бих дошъл на Казанлък, но ми е невъзможно поради много работа. Това е за сега, ще си помагаме.
Поздрави.
nnikolay Благодаря за инфото, много се радвам че учстваш във форума, пожелавам ти успех в начинанието.
Иначе моя проект с лампата е в застой поради липса на време, а и трябва да осигоря на неонаджията кислород бутилка,
тъй като по големите диаметри тръби за неон се обраротвали с по висока температура. Ще го питам кой е най голямия диаметър тръба в неговия бранш, и
от каде го взима.
И аз бих дошъл на Казанлък, но ми е невъзможно поради много работа. Това е за сега, ще си помагаме.
Поздрави.
nnikolay
Ще кажа на колегата който се занимава с поддръжката на форума да погледне, защо става така с личните ти съобщения. Деси може да ти направи диагностика, но на място, ако ти се ходи до Кърджали
И то след като се разберете предварително, защото дамата пътува доста. Предполагам че в твоя град има поне един специалист по биорезонансна диагностика който също може да ти свърши работа.
Нещата с лампата явно при всички се движат бавно, но когато - тогава. Аз лично правя такава с хелий и подръчни средства като лабораторна стъклария, гумени тапи, спринцовки и хелий от балони
Вътрешната част също я експериментирам докато я налучкам, защото има няколко варианта.
По принцип това с което се занимавам е лампата на Лаковски от патента му, издаден десет години след този на MWO. Тя е повече хай-тек от ринговете
Правя и захранване с еднополярни позитивни импулси през регулируемо магнитно искрище, с източник преработено магнетно запалване
Всичко е ала Тесла, никакви електроники, лампи и други такива сложнотии /за мен се отнася де, вие сте си специалисти/. Ще ви държа в течение, но засега всичко е на масата в разпилян вид и не е много за показване /има и счупени стъкла доста
/
Защо пиша за лампа на Лаковски в тази тема? Защото нещата започнаха да се припокриват доста с тази на Райф. Ще обясня тази гледна точка друг път че сега нямам време.
Успех на всички в Казанлък, да си изкарате добре и ползотворно!
Ще кажа на колегата който се занимава с поддръжката на форума да погледне, защо става така с личните ти съобщения. Деси може да ти направи диагностика, но на място, ако ти се ходи до Кърджали

Нещата с лампата явно при всички се движат бавно, но когато - тогава. Аз лично правя такава с хелий и подръчни средства като лабораторна стъклария, гумени тапи, спринцовки и хелий от балони

По принцип това с което се занимавам е лампата на Лаковски от патента му, издаден десет години след този на MWO. Тя е повече хай-тек от ринговете

Защо пиша за лампа на Лаковски в тази тема? Защото нещата започнаха да се припокриват доста с тази на Райф. Ще обясня тази гледна точка друг път че сега нямам време.
Успех на всички в Казанлък, да си изкарате добре и ползотворно!

http://prntscr.com/beru62 А ето и малко тежка артилерия-работеща и ОПАСНА при неправилен подход.
Беше ползотворен ден в Казанлък взех си хубав въздушен кондензатор на 2кв.и две галетки и съм готов за бой.Всяка година това си е най-хубавия сбор ,където можеш да намериш евтини и прекрасни неща които ги няма никаде другаде.caduceus готов съм да отида до КЪРДЖАЛИ стига да имам адрес и име.
Ще говоря с дамата и ще ти предам тия дни какво е отговорила. Ако искаш драсни името и телефонния си номер на пощата ми caduceus_bg@abv.bg
desykarl налага ми се по спешност и по друга причина да пътувам до кърджали.Бих се радвал ако се видим.nnikoiay58@gmail.com -това е пощата ми за телефон.
Дамата пътува и може в момента да не е в Кърджали. Писах съобщение с твоя телефон и поща, за да се свържете.
Поздрави
Поздрави
Благодаря аз най-вероятно ще съм там към обяд -дано е късмет да се срещнем.