Мировинг, Шаубергер, а сега да обърнем внимание и на друг гений - Гребенников :D
Шест восъчни пити, събрани така, както описва той:
Че преобразува, насочва и действа добре на човек - това се усеща. Интересно е като сила какво дава :?:
Гребенников
Гребенников
Наблюдавам - анализирам - променям.
Re: Гребенников
Правил съм преди години Обезболителя на Виктор Степанович Гребенников /занапред за по-кратко ще го наричам ВСГ/ и той работи. Питите трябва да се разминават с по 1-2 см, а на снимката тук не виждам да е така. Ако са наредени просто една върху друга, няма пречупване на етерния поток и съответно повишено фоново излъчване под питите. Изделието ми с търкаля нейде на вилата, ще потърся и снимки в компа. Опаковай всичко в алуминиево фолио или др отразителен за оргона материал, за да може да се натрупа във вътрешността и като се излъчи навън, да е с необходимата концентрация.
Между другото - точно вчера се чудех дали е дошло времето и на тази тема
И на платформата де :D
Поздрави
Между другото - точно вчера се чудех дали е дошло времето и на тази тема

Поздрави
Не съм срещал никъде обяснение на този Виктор
за разминаване. На неговата снимка също ги виждам неразминати. Освен ако ти си си играл и си стигнал до това. Тогава вече въпросът е друг :D Това го направих пътьом, за забавление, а и да усетя на живо основата на това, за което говори той. Основната енергия в случая е преработена такава от Слънцето. Когато питите са перпендикулярно на Слънцето, тогава енергията е най-мощна. Демек - действа най-силно като концентратор на съществуваща. Естествено съществува и момент на създаване и насочване, но той е доста по-малък при този вариант, който съм направил аз.
Що се отнася до платформата - всичко това, което правят в момента по света по този въпрос за мен е различно от това, което е направил Гребенников. При него основата на действието е благодарение на миниатюрни кухи тръбички (съществуващи в Природата
)и никакви токове. Това, което се прави сега е на съвсем друг принцип - високоволтови и високочестотни у-ва. Но това не е Виктор Гребенников, а Никола Тесла
Затова и тези разбирачи си имат много сериозни проблеми при опитите
Ако смяташ, че имаш достъп до въглеродни нанотръбички и технология за изработването им, то има защо да се захваща човек. Другото не ползва технологията на Природата, открита от Виктор Гребенников, а съвсем други принципи.

Що се отнася до платформата - всичко това, което правят в момента по света по този въпрос за мен е различно от това, което е направил Гребенников. При него основата на действието е благодарение на миниатюрни кухи тръбички (съществуващи в Природата

Ако смяташ, че имаш достъп до въглеродни нанотръбички и технология за изработването им, то има защо да се захваща човек. Другото не ползва технологията на Природата, открита от Виктор Гребенников, а съвсем други принципи.

Наблюдавам - анализирам - променям.
Съвсем набързо и накратко:
- играл съм си
И то много. Писал съм и в Матрикс навремето. В Б-я едва ли има човек по-наясно от мен с технологията на ВСГ, може би само един колега от Разград който много рови и събира като пчеличка всичко ценно.
- няма нанотръбички и сложнотии, има гаражна технология, подобна на нашите
И оргонно натрупваща система в режим на самовъзбуждане, подобен на този при лазерите /първоначално напомпване и после самостоятелно излъчване/
- трябва питите /т.нар. "сушь" на руски/да се разминават, за да има създаване на поле. Изпробвано.
- малък бонус относно платформата - за стартиране ВСГ ползва магнето от старата си моторетка, педалът за това се вижда в основата на руля
Батерии не вършат работа, защото в обсега на полето се разреждат.
Нещата са направени съвсем практически и после са опитали да ги обяснят теоретично, а ВСГ е бил радиестезист и си е играл с багети. Усещал е пряко полето, но един път си е набутал носа в невидимия лъч, излизащ от малък макет на платформата и си е изгорил частично ретината. Т.е. - трябва да се внимава. Който иска да говорим по въпроса, да изучи "Мой мир", "Писъма внуку", статиите в сп. "Природа и человек". Има доста и по форумите Матрикс, Скиф и др. - естествено като не се обръща внимание на опитите за обяснения от куцо и сакато, а се следват само трохите оригинално инфо.
Поздрави
ПП
Оригиналното инфо за обезболителя - така, както го е дал ВСГ:
"Сотовый обезболиватель."
Каждый, севший на этот стул под футляр, в котором находятся несколько рамок с пустыми, но полномерными сотами медоносной пчелы (по пчеловодному "сушь"), почти наверняка почувствует нечто через несколько минут (что именно, напишите мне, буду благодарен), а вот у кого болит голова - через считанные минуты простится с болью, во всяком случае, на несколько часов. Мои обезболиватели успешно применяются в разных уголках страны - секрета из своей находки я не делал.
Излучение четко уловимо рукой, если ее ладонью вверх подносить снизу к футляру с сотами, который может быть картонным, фанерным, а еще лучше - из жести, с наглухо запаянными швами. Такой вот еще один насекомий подарок...
Вначале я рассуждал так: с медоносной пчелой люди имеют дело тысячелетия, и никто не пожаловался на что-либо неприятное, кроме, конечно, случаев, когда пчелы жалят. Подержал рамку с сушью над головой - работает! Остановился на комплекте из шести рамок. Вот и вся история этого в общем-то нехитрого открытия.
- играл съм си

- няма нанотръбички и сложнотии, има гаражна технология, подобна на нашите

- трябва питите /т.нар. "сушь" на руски/да се разминават, за да има създаване на поле. Изпробвано.
- малък бонус относно платформата - за стартиране ВСГ ползва магнето от старата си моторетка, педалът за това се вижда в основата на руля

Нещата са направени съвсем практически и после са опитали да ги обяснят теоретично, а ВСГ е бил радиестезист и си е играл с багети. Усещал е пряко полето, но един път си е набутал носа в невидимия лъч, излизащ от малък макет на платформата и си е изгорил частично ретината. Т.е. - трябва да се внимава. Който иска да говорим по въпроса, да изучи "Мой мир", "Писъма внуку", статиите в сп. "Природа и человек". Има доста и по форумите Матрикс, Скиф и др. - естествено като не се обръща внимание на опитите за обяснения от куцо и сакато, а се следват само трохите оригинално инфо.
Поздрави
ПП
Оригиналното инфо за обезболителя - така, както го е дал ВСГ:
"Сотовый обезболиватель."
Каждый, севший на этот стул под футляр, в котором находятся несколько рамок с пустыми, но полномерными сотами медоносной пчелы (по пчеловодному "сушь"), почти наверняка почувствует нечто через несколько минут (что именно, напишите мне, буду благодарен), а вот у кого болит голова - через считанные минуты простится с болью, во всяком случае, на несколько часов. Мои обезболиватели успешно применяются в разных уголках страны - секрета из своей находки я не делал.
Излучение четко уловимо рукой, если ее ладонью вверх подносить снизу к футляру с сотами, который может быть картонным, фанерным, а еще лучше - из жести, с наглухо запаянными швами. Такой вот еще один насекомий подарок...
Вначале я рассуждал так: с медоносной пчелой люди имеют дело тысячелетия, и никто не пожаловался на что-либо неприятное, кроме, конечно, случаев, когда пчелы жалят. Подержал рамку с сушью над головой - работает! Остановился на комплекте из шести рамок. Вот и вся история этого в общем-то нехитрого открытия.
- Прикачени файлове
-
- grbnk012.gif (12.42 KiB) Прегледано 6658 пъти