Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Първа чаша 9,9 втората доста отрицателна. Капачката е неотрална с лека тенденция към -. 

-
- МненияCOLON 30
- Регистриран наCOLON Нед Окт 05, 2014 8:34 pm
- МестоположениеCOLON Стара Загора
Здравейте! Направих още един хармонизатор 1/4. Моля за измерване. Снимката е на третия ден, но досега стоя в мазето.
- Прикачени файлове
-
- 20141027_132059.jpg (128.87 KiB) Прегледано 5212 пъти
Нека го измери Айкроу, той има повече практика с това при хармонизаторите. И аз ще го помоля като направя големия, да мерне и него - но още не е готов
Поздрави
Поздрави
9./26/ на 101км 

icrow,icrow написаCOLONПърва чаша 9,9 втората доста отрицателна. Капачката е неотрална с лека тенденция към -.
много благодаря за измерването. Ако не е твърде неприятно, дали може да измериш стойността при отрицателната вода. Имам съмнения пак за снимането

"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
-6 и нещо 

Пак благодаря. Нещо прецаква нещата генерално, ама ми убягва за момента.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Май продължаваш да влияеш на снимките.
Ще взема верно да нося алуминиева шапка
, че няма кой да карам да ми снима по нощите.

Вероятно ти се отдава да урочасваш.