ИЗМАМНИЦИ! Не ходете там!
ИЗМАМНИЦИ! Не ходете там!
Мисля, че и тука е полезно да имаме такава тема. Става въпрос за хора, злоупотребяващи с доверието и мамещи хората, като магазини, търговци, сервизи и тн.
Последна промяна 1 на icrow, променена общо 0 пъти
-
- МненияCOLON 67
- Регистриран наCOLON Пон Яну 27, 2014 9:13 pm
Re: ИЗМАМНИЦИ! Не ходете там!
не знам изобщо защо си се занимавал да си го поръчваш онлйн при положение че в който и магазин да отидеш за газови уредби и обурудване има такива и то на по добри цени и гаранция
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
Обикновенно газаджиите монтират с фиксирано предварение, което се променя с джъмпери и при това със мисля че в добрия случай 15грд. е макса. При този стига до 25грд. и може да се реголира плавно в еазличните режими.
Иначе одеве им пратих един мил мейл, и преди малко ми звъннаха и обещаха, че ще гподменят, което е добре. Ако го направят и всичко работи добре, ще изтрия мнението.
Иначе одеве им пратих един мил мейл, и преди малко ми звъннаха и обещаха, че ще гподменят, което е добре. Ако го направят и всичко работи добре, ще изтрия мнението.
Подмениха ми ТАПа с нов! Даже дойдоха на удбно за мен място. Така че в крайна сметка се оказаха коректни, и ще изтрия написаното за тях. Утре се надявам, че ще го монтирам и тествам.
Не мога да остана безмълвен покрай това, което става в мазето с мишките. Някой ще каже, че се правя на адвокат на Асен, но проблема е съвсем комплексен. Ето, че най накрая изгониха Асен от форума! И защо? Защото било глас народен глас божи, или по скоро глас на "електрос" глас божи! Въпреки, че няколко мнения по назад беше казано, че е най-честния търговец в форума. Преекспонират се няколкото негативни мнения и позитивните изобщо не се взимат под внимание, нито пък анкетата им! Майсторе имаше уважението ми, но явно и тебе вече те побутват да правиш "каквото трябва" за благото на форума. Браво!
НЕ СЛУЧАЙНО ПИША ТОЧНО В ТАЗИ ТЕМА!
ПП
Забравих да добавя. Темата мина в пълна цензура!?!?! WTF
Да живее комунизма!
НЕ СЛУЧАЙНО ПИША ТОЧНО В ТАЗИ ТЕМА!
ПП
Забравих да добавя. Темата мина в пълна цензура!?!?! WTF

Какъв зор ги гони тези хора?
Дочетох сега темата там.
Шашави хора. Вместо да си помагат - философстват. Вместо да подпомагат както могат Владимир, те му режат достъпа
Точно затова тук се стремя да режа философите
За Асен не схванах. Забранили са му достъп там? Демек - баннали са го, така ли?
Ако е така ...ами те губят предполагам
Дочетох сега темата там.
Шашави хора. Вместо да си помагат - философстват. Вместо да подпомагат както могат Владимир, те му режат достъпа

Точно затова тук се стремя да режа философите

За Асен не схванах. Забранили са му достъп там? Демек - баннали са го, така ли?

Ако е така ...ами те губят предполагам

Наблюдавам - анализирам - променям.
Еми уж казва, че е с предупреждение, после го отстранява!?! Аз се чудя, как до сега не го бяха махнали, но това, което ме издразни, че трима човека с много завист, особено електрос, голяма путка ми се вижда без извинение, врекнаха и видиш ли врак на народа. И то за какво в случая защото се е появил човек, който работи в друга държава и със сигурност манталитета му не е съвсем, като нашия е показал нагледно доказателство каква полза има. И не просто разлая кучетата ами направо накара пумярите да се ухапят отзад! Аз се чудя какво хора като Асен, Хипарх, Владимир и други им разваляте теоретичните приказки и небивалици с практически опити.
И най големия цирк. Всичко трябва да мине през "Майстора" за да види бял свят. Сигурно има портрет на Тодор Живков у тях.
За съжаление всичко, което се случва в този най-голям форум, онагледява манталитета на повечето българи и какво мръсно племе сме! Хората, като тези в този форум са толкова малко. Даже сигурно са на изчезване.

За съжаление всичко, което се случва в този най-голям форум, онагледява манталитета на повечето българи и какво мръсно племе сме! Хората, като тези в този форум са толкова малко. Даже сигурно са на изчезване.

-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Всяко зло за добро де се казва, Асене не си губи енергията да се занимаваш с тях , още са зелени , всичко зрее бавно и хората от време на време се чукат по главата и виждат че не всичко може да се опише от физиката
. Та когато му дойде времето , повечето хора не са готови за каквато и да е "необяснима" промяна. 

Здравейте колеги!
За който не е в течение на ставащото в свърталището на мишките
, иде реч за това:
http://mazeto.net/index.php?topic=6939. ... n#msg64201
Не се притеснявайте. Абсолютно съм наясно какво е положението там, но писах няколко поста напоследък единствено заради пет-шест човека, които основно четат и са свестни. Другото е паплач ненагледна - завистници, тъпанари от най-висш порядък, дебелоглави стандартни инженери с високо самочувствие без покритие, доморасли объркани теоретици и накрая - контролиращи органи със забележими психически проблеми
Но това е нормално за такова място - то затова и западна с времето, полека лека - такава им е организацията, манталитета и нивото.
Райдър 777 пусна едно клипче с камиона му и сниман на бордкомпютъра много нисък разход и разбуни духовете /разлая кучетата по неговия термин
/. Но и него го изкараха прост и че се е заблудил нещо - независимо че камионът е негов, професионален шофьор от много години, печелил състезания на Волво по шофиране и т.н. Човекът кара нон стоп във Франция с по 28-30 тона товар в ремаркето и знае какво говори.
https://www.youtube.com/watch?v=Xr7yL1cqhhE
Та сега след един според мен абсолютно нормален пост в който се опитах отново да им обясня как стоят нещата със софтуерното регулиране на ДВГ и забраните при някои марки, както и защо и как работят оптимизаторите ми, вече съм с бан
Това обаче е много полезно - нека който влезе по погрешка в това мухливо място и се зачете в темата, нека види рейтинга и броя на постовете ми в тоя форум, та да си направи хубаво преценката какви маймуни са се събрали там и кой всъщност командва парада.
Показателен е и факта с хакването на достъпа на Владимир Димитров, като човек който прави нещо наистина и го усъвършенства. Дано си направи сметката правилно дали му е мястото там или е при нас.
Така че не се притеснявайте, майната им на тия говеда и нека си пишат както досега - прогнозирам че до няколко месеца ще станат като форума на Гого с 1-2 души на линия
Щото кой иска такова отношение - ако ще и да сме в България, където 80-90% от народонаселението е с отклонения и с прекалено голямо самомнение, както и с прогресираща тъпотия по всички направления. За съжаление... Дано се сменят едно-две поколения и да се поочистим по естествен път
Поздрави!
ПП
Гледам сега че ми пуснали и анкета
Брей... Важен човек станах в това мазе 
За който не е в течение на ставащото в свърталището на мишките

http://mazeto.net/index.php?topic=6939. ... n#msg64201
Не се притеснявайте. Абсолютно съм наясно какво е положението там, но писах няколко поста напоследък единствено заради пет-шест човека, които основно четат и са свестни. Другото е паплач ненагледна - завистници, тъпанари от най-висш порядък, дебелоглави стандартни инженери с високо самочувствие без покритие, доморасли объркани теоретици и накрая - контролиращи органи със забележими психически проблеми

Райдър 777 пусна едно клипче с камиона му и сниман на бордкомпютъра много нисък разход и разбуни духовете /разлая кучетата по неговия термин

https://www.youtube.com/watch?v=Xr7yL1cqhhE
Та сега след един според мен абсолютно нормален пост в който се опитах отново да им обясня как стоят нещата със софтуерното регулиране на ДВГ и забраните при някои марки, както и защо и как работят оптимизаторите ми, вече съм с бан

Показателен е и факта с хакването на достъпа на Владимир Димитров, като човек който прави нещо наистина и го усъвършенства. Дано си направи сметката правилно дали му е мястото там или е при нас.
Така че не се притеснявайте, майната им на тия говеда и нека си пишат както досега - прогнозирам че до няколко месеца ще станат като форума на Гого с 1-2 души на линия

Поздрави!
ПП
Гледам сега че ми пуснали и анкета