"Кой каквото ще да говори ..."

Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: "Кой каквото ще да говори ..."

Мнение от caduceus »

Споко момчета,
всеки е прав за себе си и няма лошо тая тема да стои. Шеки е готин човек, аз лично съм му благодарен че ме насочи към кутийките на Неомонтана, а освен това разбира и от електроника което е ценно /поне за мен/. Всеки има право да си каже мнението, в свободна държава живеем - или поне трябва да стане такава. Бъдете толерантни и всичко ще е ОК, дайте да не спорим напразно и да хабим енергия за ненужни неща. Експериментирайте, пролетта идва :)
Поздрави на всички!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Така е. Аз също съм убеден, че Шеки е точен човек. Може би и затова тази му тема ме обърна с хастара нагоре. Така и явно не разбрах идеята и продължавам да не я разбирам.
Моля за извинение всички, на които лазих по нервите в тази тема! :)
Шеки, прощавай и ти! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

caduceus написаCOLONСпоко момчета,
всеки е прав за себе си и няма лошо тая тема да стои. Шеки е готин човек, аз лично съм му благодарен че ме насочи към кутийките на Неомонтана, а освен това разбира и от електроника което е ценно /поне за мен/. Всеки има право да си каже мнението, в свободна държава живеем - или поне трябва да стане такава. Бъдете толерантни и всичко ще е ОК, дайте да не спорим напразно и да хабим енергия за ненужни неща. Експериментирайте, пролетта идва :)
Поздрави на всички!
+1
Ако имаше бутон "like" щях да го натисна няколко пъти :)
С един пост изчерпа цялата тема...
Докато Sheki оправяше някои недостатъци на форума всички му бяхме много благодарни...
Поздрави :!:
BUTTON_POST_REPLY