Добре заварил!

В Мазето нещо го удариха на разтягане на локуми наистина далеч от практическите занимания, а и от тематиката на форума. Считам, че това е заради сезона - в студен гараж и на мен не ми се работи :D Чакаме пролетта за по-активно раздвижване.
За оргонитите четох оттук:
http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=18767.0
За полиестерната смола казват, че много мирише и не става за вкъщи, но може да се ползва за оргонити, заровени в земята или потопени във вода.
Май наистина третия ще да е най-добър. Вчера бащата го болеше глава и като подържа №3 и №2 каза, че почти напълно е изчезнало главоболието.
Ivchak, нещо такова мисля да приготвя като се пооправи времето. Ще ползвам кухненска фуния за целта. Нея със сигурност ще я намажа с тънък слой олио, че тези ги излях направо така, добре, че покритието е тефлоново и сравнително лесно излязоха :D Но като за първи оргонити им се кефя

Ще се усъвършенствам с практиката. Трябва да си намеря и по-хубави (ситни) стружки.
Ето и две от шантавите ми идеи. Не знам какво ще излезе от тях, само опита ще покаже. Общо-взето са идеи за оргонни машини – микс от технологиите на Тесла, Райх и Гребенников. В горепосочения сайт се запознах с човек (с ник Omhara), който е наистина много навътре в тези неща, на 126-та стр. може да му разгледате чудесиите. Има сериозна лаборатория. С него дискутирахме и на лични – планира да направи оргонит с 40 см. кристал, както и да запечати цял теслов тр-р в оргонит. Страхотии могат да станат :D
Май верно си е за отделна тема, че материята е обширна.

- Повишаващ оргонен тр-р.png (33.23 KiB) Прегледано 13861 пъти