Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Квартала е "Разсадника". Зад мъглата в долният край на снимката трябва да има каре цигански къщи. Заобиколени са с нови блокчета, а след това е бул. Константин Величков. Снимката е правена от 16-етажният блок до парка св. Петър и Павел
Гледа точно на изток.

Ааааааааааааа ясно, цигани 

Здравейте, колеги!
Прилагам 2 снимки, моля да ги измерите. За съжаление нямам снимка на двигателя. Кадуцеус да ме поправи ако монтажа е неправилен. На бутилката има втора кутия "К3" на срещуположната стена. Не ги наредих от едната страна само, защото бутилката е малка-30 л. и разстоянието между скобите е по-малко от 20 см.
Мерси!
Прилагам 2 снимки, моля да ги измерите. За съжаление нямам снимка на двигателя. Кадуцеус да ме поправи ако монтажа е неправилен. На бутилката има втора кутия "К3" на срещуположната стена. Не ги наредих от едната страна само, защото бутилката е малка-30 л. и разстоянието между скобите е по-малко от 20 см.
Мерси!
- Прикачени файлове
-
- 2014-01-13-241.jpg (1.56 MiB) Прегледано 6664 пъти
-
- 2014-01-13-239.jpg (943 KiB) Прегледано 6664 пъти
Айкроу, извинявай че пак ще те мъча но ще те помоля да измериш тези 2 неща нагоре и надолу :D
zhivko83
Имаш достатъчно добър заряд на бутилката и на филтъра. На бутилката и така става, но има място да преместиш отпред и двете - пък и на 10 см да са кутиите една от друга, няма проблем. Не е лошо да са по-отдолу /виждам че има място/ за да има газ от вътрешната страна на бутилката дори когато е останала малко.
Трябва да имаш поне 25% намаление на горивото /ако е с обикновена газова го намали с толкова ръчно/ и повече мощност. Ако има как да се регулира и предварението с още +3 градуса, съвсем добре.
Ивчак
Четворното има +9,95/10 в центъра, по периферията е по-слабо. Тройното е 9,5/10. Пробвай за ги завъртиш с електромотор над 1000-1200 оборота, това е критична граница за саморазвъртане
Това е без майтап. Има данни за изрязана от медна ламарина свастика, с която е станало.
Поздрави
Имаш достатъчно добър заряд на бутилката и на филтъра. На бутилката и така става, но има място да преместиш отпред и двете - пък и на 10 см да са кутиите една от друга, няма проблем. Не е лошо да са по-отдолу /виждам че има място/ за да има газ от вътрешната страна на бутилката дори когато е останала малко.
Трябва да имаш поне 25% намаление на горивото /ако е с обикновена газова го намали с толкова ръчно/ и повече мощност. Ако има как да се регулира и предварението с още +3 градуса, съвсем добре.
Ивчак
Четворното има +9,95/10 в центъра, по периферията е по-слабо. Тройното е 9,5/10. Пробвай за ги завъртиш с електромотор над 1000-1200 оборота, това е критична граница за саморазвъртане

Поздрави
Благодаря за теста :D Искаше ми се да разбера и надолу какво излъчват защото ми се струва че четворното смуче полож. енергия от долу :?:
На горната снимка крайчетата на шнуровете са извити нагоре.Това е снимка на плоска спирала:
Колата е Honda Cr-v с обикновено АГУ. "К3" е временно там и мисля, че освен тройника друго няма да се пипа. Оптимизатора на бутилката беше близо до пода, но някой е пипал там...caduceus написаCOLONzhivko83

Имам няколко въпроса:
-оптимизаторите на бутилката могат ли да се поставят вертикално, късата страна да сочи нагоре? Освен че ще се намали контактната повърхност с метала, двете кутийки могат ли да си взаимодействат с дългата си страна или е по-добре с късата?
-ако се кара на бензин, 2 кутийки "К3" във филтъра могат ли да направят някаква икономия?
-ще се промени ли нещо, ако един оптимизатор остане на бутилката, а втори се сложи на течната фаза преди изпарителя?
Мерси!
П.П ходих при един човек, който е на ти със радиестезията, дори се оказа , че е чел по дебелите книги за оптимизаторите, хармонизаторите и т.н. Та той измери "К3" със сила 70, неговата е 240, защото отдавна работи с енергии.
Последна промяна 1 на zhivko83, променена общо 0 пъти
Първата е +9./10/ втората +9./12/. Поседната е малко над 9, но са сдоста по силен ток от първите. Малко ме измъчваш с това гледане от долу. Виждам го с леко лъчене позитивно. Снимай я отстрани, зада не се мъча с виртуалното бъркане 

Живко
Не е добре кутиите да се слагат вертикално защото няма да опира добре активната зона, най-силната част от която е като 2 см. широка лента по дължината на кутията. Също така не е добре да се допират с широките неактивни страни, защото това може да доведе до вътрешни напрежения в конструкцията, някое лепило да поддаде и да се съберат вътре карантиите
С тесните най-малки страни обаче няма проблем да се допират /изглеждат примерно като дълга вафла/.
При каране на бензин ще има положителен ефект в рамките на десетина процента и по-добра работа на мотора, но за пълен трябва да има и две залепени кутии на резервоара за да обработват горивото. По принцип кутиите работят най-добре по двойки защото правят силна зона помежду си, но ако искаш пробвай варианта с една на бутилката и една преди изпарителя. Пак ще има ефект, но може да падне малко мощността.
Поздрави
ПП
Това за колегата радиестезист и стойностите дето е измерил не ми стана много ясно... Кажи му да пипне полето в зоната между двете кутии както са на разстояние една от друга, като допре повърхността /маса, направо газовата бутилка или др/. Зоната лъчи много силно, но се мери на допир, а не като поле - това само за уточнение.
Не е добре кутиите да се слагат вертикално защото няма да опира добре активната зона, най-силната част от която е като 2 см. широка лента по дължината на кутията. Също така не е добре да се допират с широките неактивни страни, защото това може да доведе до вътрешни напрежения в конструкцията, някое лепило да поддаде и да се съберат вътре карантиите

При каране на бензин ще има положителен ефект в рамките на десетина процента и по-добра работа на мотора, но за пълен трябва да има и две залепени кутии на резервоара за да обработват горивото. По принцип кутиите работят най-добре по двойки защото правят силна зона помежду си, но ако искаш пробвай варианта с една на бутилката и една преди изпарителя. Пак ще има ефект, но може да падне малко мощността.
Поздрави
ПП
Това за колегата радиестезист и стойностите дето е измерил не ми стана много ясно... Кажи му да пипне полето в зоната между двете кутии както са на разстояние една от друга, като допре повърхността /маса, направо газовата бутилка или др/. Зоната лъчи много силно, но се мери на допир, а не като поле - това само за уточнение.