Това ми се струва, като да определиш колко е осветена стаята само като се огледаш. Можеш да предположиш може и да си близо, но без светломер няма как да знаеш колко точно е. Относно магнитите, Кадуцеус да каже по-добре, ама на мен ми се струва, че два еднакви магнита по притегляне няма да имат абсолютно еднакви оргони възможности.
Искам да кажа, че най добре да се развие усещането, от колкото да си мислиш, че нещо може би е така, а и като правиш устройство как да го сръвниш с магнит.
Примерно скалата на Кадуцеус е просто рамка към която моите възприятия пригаждат измерваното количество. Според мен може да се позлват каквито искаш числа, може и проценти, но за уеднаквяване и лесан работа на всички е по-добре да се работи по една рамка. Наистина има две изразени поне за сега за мен величини. Обем и сила!
Много жалко, че тези хора, за които говориш седят в сянка, но може би им е ясно, че болшинството хора няма да възприеме какво му се казва. Но ако някой има връзка с такива хора и може поне частица от знанията им да ни предаде ще е много добре за всички, предполагам.
Спирала от спирали -СОС
Re: Спирала от спирали -СОС
Ами въобще не работи. Така съм я купил колата. Вече 7 години и 110 000 км. си карам така. Само подгревателни свещи сменям - 3 пъти до сегаicrow написаCOLONСигурен ли си, че обогатителя ти работи нормално?
Re: Спирала от спирали -СОС
Покарай колата известно време без оргонизатори и виж дали ще се нормализират, за да изключиш механивна повреда.