Хармонизатори, неутрализатори и др. на конкуренцията :-)

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Хармонизатори, неутрализатори и др. на конкуренцията :-)

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги,
вчера гледах един леко смешен образователен клип на г-н Емил Йорданов от Пловдив. Клипът е този:
http://www.youtube.com/watch?v=7wYFURts0eE‎
Господинът се занимава с радиестезия от 10 години и прави два интересни продукта за енергийна /торсионна, оргонна/защита. Продуктите имат + излъчване, но не е сериозно - затова пък имат сериозни цени и претенции :)

Хармонизатор за лична защита
http://prodavalnik.com/generator-za-per ... a-i2924910
Неутрализатор на аномални лъчения
http://prodavalnik.com/neutralizator-na ... -i13008915

Измерих полето на двете неща и резултатите са както следва:
1. Хармонизатор:
Не излъчва, а генерира + оргонен ток, който действа при допир. Сила 9,/33/ което не е съвсем зле, но е малко за добра защита от силни негативни полета. Цената от 185 лв е меко казано дебела.
2. Неутрализатор
Прост излъчвател на + поле чрез генериране от форма. Излъчва в пространството поле със сила 9, /12/ на десет см от тялото, а самият концентратор е неутрален. Слаба защита в зона с радиус 16-17 метра /на открито/. Цената от 80 лв също е май височка за такъв тип изделие.

На тези изделия съответстват следните от моите:
1. Неутрализатор на геопатогенни зони. Мощен + оргонен ток при допир, сила + 9/750/ по-слабия модел и +9, /1350/ по-силния. Създават зони с радиус съответно 2,30 и 4 метра. Цени - 35 и 40 лева.
2. Хармонизатор от шнур на Мировинг с водна обвивка. Мощно, меко тороидално + поле, радиус от 40 метра на открито. Сила на полето около +9,/54/ в близост до него. Цена - 50 лв.
3. Кадуцей на Мировинг - активно изделие със сила при излъчващата основа + 9, /82/, сферично пулсиращо поле Защитава зона с радиус 2 м около този който го носи /в чанта или джоб/. Цена 100 лв.
Поздрави

ПП
В клипа с презентацията на г-н Йорданов има доста неточности и неверни неща. В частност минус торсионното излъчване от GSM антените дето било само под тях до два етажа, смесването на понятията информационна съставка и мощност на енергийното поле, начина на работа с радионични устройства, това че полето минава през стени и безпрепятствено и е безкрайно, а същевременно приборът има радиус на действие и т.н. Човекът е дилетант, но обяснява добре като за начинаещи в материята :)
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Хармонизатори, неутрализатори и др. на конкуренцията :-)

Мнение от ivchak »

Ей за това става дума :lol: :lol: :lol:
2924910_1_585x461_rev002.jpg
2924910_1_585x461_rev002.jpg (12.19 KiB) Прегледано 8772 пъти
Кадуцеус, а това колко е според теб или Айкроу ?
014 .1..03(21-41-07).jpg
014 .1..03(21-41-07).jpg (23.03 KiB) Прегледано 8770 пъти
Последна промяна 1 на ivchak, променена общо 0 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Много сте бързи :D Айкроу пише, аз поправям - той трие мнението си като вижда оправеното, аз пък трия поста дето пиша, че съм го оправил, а Ивчак дава картинка от току що оправения линк... Аааа, движите се със скоростта на светлината :lol: :lol: :lol: Тая година ще избием рибата май :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

:lol: :lol: :lol: Май на там отиват нещата. :lol: :lol: :lol: Аз набедих браузарът ми, след като видях, че си е ок линка веднага след публикацията.
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Мене самите продукти не ме интересуват. Обаче според тоя образ пирамидата излъчва вътре в нея негативно поле. Само че аз съм чел на много места че е точно обратното. На всичкото отгоре от собствен опит знам че пирамидата на главата ме оправя много бързо. Имам и един въпрос: има ли и други "неточности" в клипчето?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колкото щеш глупости, но трябва да ги почна отначало пък ми се спи, че цял ден пътувах :) Др седмица може да го подкарам от началото до края с коментари на всяко твърдение. Човекът иначе не е лош и е добронамерен, но аджамия. Аз не смея да кажа, че съм добър радиестезист с моите 28 г опит /защото знам какви невероятни хора има в Б-я и каква сила имат, а си мълчат/, пък той с 10 изнася лекции :lol: Специалист!

ПП
Ивчак, нещото го изкарак 9,/3/ но не съм много във форма сега, та да каже и Айкроу
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Това не е пирамида , а Икосаедър но поради лошият ъгъл на снимане изглежда така :D За него казват(не конкретно за този) че пази не толкова от енергийно , а от информационно замърсяване(магии, уруки и т.н.) :lol: :lol: :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Има додекаедрично-икосаедрична система от един руснак, описваща кристалната енергийна решетка на земята. Не са случайни тела ;) Не помня обаче къде я намерих - май в една книга беше
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Гледах клипа. Казва някой верни неща. Особено това за нагласата на човек към света и за трансплантацията на органи. Към това ще добавя, че спермата на предишни партниори на жената остава генетична информация на децата, и от тази гледна точка не е хубаво жената да е к***а, но както е казал Наполеон...... :lol: А ГСМ антените не са цилиндрични. Ползват секторни антени, които вътре са почти плоски. Дали се образува торсионо поле под тях нз, но не е защото са цилиндрични.
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

icrow написаCOLONКъм това ще добавя, че спермата на предишни партниори на жената остава генетична информация на децата
Или явлението е още известно като Телегония

Въпросът е какво може да се направи, за да се неутрализира или изчисти това влияние (явление)

Ако някой има информация - ще ми е много интересно и полезно! :)
BUTTON_POST_REPLY