Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
9./28/ с доста силен ток.
Моля, измерете първия ми хармонизатор. Направен е от 7/7 жички - 0,25 мм. Бобината е от 4 кв.мм. Размера е 1/2 кубит. Понеже съм скаран със заваряване и запояване, ринговете ги съединих с 2 медни пластини с форма на трилъча звезда - лъчите са с крилца като кабелна обувка и ги стиснах с клещите.
- Прикачени файлове
-
- Снимка0017.jpg (84 KiB) Прегледано 6589 пъти
-
- Снимка0015.jpg (104.3 KiB) Прегледано 6589 пъти
-
- Снимка0014.jpg (87.98 KiB) Прегледано 6589 пъти
kokivd
Хармонизаторчето работи ОК. За да му засилиш полето и да стане с по-сплескан тороид, го сложи в сух съд и после във външен съд с вода до ръба на вътрешния. Излъчването става меко и много по-силно.
Поздрави!
Хармонизаторчето работи ОК. За да му засилиш полето и да стане с по-сплескан тороид, го сложи в сух съд и после във външен съд с вода до ръба на вътрешния. Излъчването става меко и много по-силно.
Поздрави!
Благодаря ! Весела, щастлива, успешна и ползотворна да е Новата 2014година.
"Догодина"
ще търся подходящи кутии и ще го сложа вътре. :D :D :D
"Догодина"

Може ли някой да измери тази мъгла?
От началото на годината си седи над София и определно се чувствам доста неприятно. Имам ли основание ?
Освен това в момента, в който се излезе от града - в околностите си е синьо небе и слънце...
От началото на годината си седи над София и определно се чувствам доста неприятно. Имам ли основание ?

Освен това в момента, в който се излезе от града - в околностите си е синьо небе и слънце...
- Прикачени файлове
-
- Мъгла
- IMAG0059.jpg (388.07 KiB) Прегледано 6526 пъти
В горната част не засякох почти нищо, но надолу минусът се увеличава. В най-долната част от снимката изкарах -9,8/10 Това смог ли е или мъгла? Доста негативно
Би следвало да е мъгла...никога не съм виждал толкова гъст смог над София, но знам ли :roll:
Пак казвам - извън града просто го няма. Погледнато отдалеч е като мъгла и си стои над града и не мърда.
П.П. Откакто постнах снимката до сега мъглата (или каквото е) осезаемо се разреди. Вече мога да виждам съседните блокове
Така или наче сутрин е най-зле, а по време на деня малко по малко се развиделява, но не изчезва изцяло и си седи от седмица вече.
Пак казвам - извън града просто го няма. Погледнато отдалеч е като мъгла и си стои над града и не мърда.
П.П. Откакто постнах снимката до сега мъглата (или каквото е) осезаемо се разреди. Вече мога да виждам съседните блокове

Така или наче сутрин е най-зле, а по време на деня малко по малко се развиделява, но не изчезва изцяло и си седи от седмица вече.
Ами лек плюс е мъглата. Аз живея над София и тук или е много рядка или изобщо няма и грее слънце, а долу София я няма. 

Явно нещо ми се е разцентровала скалата напоследък 

Хъм нали съм си мързелив та изобщо не отворих изображението.
В горния край където се вижда не разгърната е +2 а в тъмния край долу е вярно -9.5. Какво трябва да има зад мъглата и кой квартал е?