Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !

Исторически аспекти
BUTTON_POST_REPLY
Вектор
МненияCOLON 32
Регистриран наCOLON Съб Мар 24, 2018 2:30 pm

Re: Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !

Мнение от Вектор »

Предлагам истинска дискусия със показно на място!
Поне аз бих предложил такава.. :cheers:
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

Извинявам се, но бачкам в момента и сега се сетих....

Ако нямате общо с оня пръдльо atos от другия форум, майстора, низо и още няколко други субективни мършляци, то
тогава може да Ви поканя на презентация със всички екстри,
като "държане в ръце", пипане и т.н. на мини ТПУ, разбира се и закупуването му както прави Асен... при желание може да коригираме мощността до адекватен режим ;)

Предварително трябва да се знае, че както казва Антон, това НЕ е принципа на Капанадзе или Акула!

Както споменах в предишен пост, работата е доволно проста - смесване на ток и напрежение по подходящ начин така, че да не се нарушават законите!
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

Казвам се Милен Георгиев от с.Саранци, в момента работим в Шабла, Каварна, Варна и Добрич, другата седмица отиваме в Бургас, от там минаваме турската граница за две-три седмици и пак обратно у Софето до другият сезон.
Кемпера не дава повече километри ;)
Между другото - купувам хладилни ветрини на килограм:
телефон - 0882 496 413 - също така и стари захранвания от компютри, принтери и т.н. всякаква ел. скрап, както и дърти лаптопски батерии.
madsatbg
МненияCOLON 48
Регистриран наCOLON Сря Апр 01, 2015 6:37 pm
МестоположениеCOLON София
CONTACTCOLON

Мнение от madsatbg »

Здравей Вектор,
много съм впечатлен от презентацията ти.
... може да Ви поканя на презентация със всички екстри,
като "държане в ръце", пипане и т.н. на мини ТПУ, разбира се и закупуването му както прави Асен... при желание може да коригираме мощността до адекватен режим ;)
Както споменах в предишен пост, работата е доволно проста - смесване на ток и напрежение по подходящ начин така, че да не се нарушават законите!
Бих искал да се включа,в груповото / макар че, не обичам груповия секс ;) / или индивидуално представяне.
Дай някакви данни за мощност.
Аз лично имам необходимост от максимум 5 kW.
Освен това, колко вата е входа, колко вата е на изхода.
Става дума за 220 волтово устройство ли?

п.с.
-Имам десет кинескопни телевизора, два лсд 32" и 52", 600 / не е грешка, шестотин са/ сателитни приемника,кашони със платки от телевизори, монитори, компютърни захранвания .

-Аз съм от София, кв. Бояна
0878 49 02 28

поздрави
Ако не знаеш не опитвай, но ако не опиташ няма да знаеш.
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

Здравей Нацко!
Няма нужда да се включваш където и да било :)
Трябва да те разочаровам, че резонансното ус/во не дава повече от 650W засега.
Просто съм го моднал и навил плоски намотки, смятай бифилярни от сравнително тънка жица 0,75мм.

Днес се чухме с теб, но искам да стане достояние и за другите "търсачи", Акула не го познавам лично, но пък доста дискутирахме относно резонанса по имейл и др. начини... а и основата да пиша сега е, че момчето не се страхува да покаже това което сме си говорили/писали преди време. Мен обаче ме притесняват разни работи и не ме разбирай погрешно, но видео бих пуснал в затворен кръг!

Има едно старо и изстрито видео за подсещане:https://www.youtube.com/watch?v=_e3RpsEZE14 https://www.youtube.com/watch?v=_e3RpsEZE14
Аз само мога да донарисувам малко, а останалото наистина може да го пипнеш.. :cheers:
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

:hola:
сори, сега го нарисувах набързо
сори, сега го нарисувах набързо
01011.GIF (5.96 KiB) Прегледано 6014 пъти
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

Пак забравих :smileylol:
При мен го няма резонансния дросел и Земното, получава се
обратен ефект със заземяването, има искрене когато подключа земята и намалява яркостта.
Нз, може би изпълнението е друго и при него да е от полза, но той ми каза, че така работи по-добре.....
Не съм съгласен, защото заземеният кабел се опитва да прави някакъв капацитет спрямо точния резонанс и по някакъв начин срива генерацията.
При него това е плюс защото не е установката в релакс ;) според мен...
Изобщо ТПУ-то е проста работа за начинаещи :smileylol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Векторе,
тука нямаме нищо общо със споменатите хора от мазето.нет. Да, някои от потребителите там имат /както и ти впрочем/ достъп и в този форум, но това са сериозни хора, като Хипарх например. От форума на Филип също, като Айкроу и др.
Така че нещата са ОК и глупости и общи приказки на практика няма - и няма да има, нека практиката да е водеща.
Радвам се че имаш успехи, а мощността ще се вдигне със сигурност щом принципът е верен - то и 650 вата не е малко :)
Лично на мен за едно нова уникална машина са ми нужни за автономност поне десетина киловата :lol: Иначе трябва да я захранвам на бензин или на литиево-полимерни батерии, а това /не че е невъзможно/, води до някои усложнения и нещата са спрени засега. Така че, ако се събирате някъде не много далече от Ловеч, имам желание да видя нещото и евентуално да помагам с каквото мога.
Поздрави!
Аватар
milintron
МненияCOLON 164
Регистриран наCOLON Пет Фев 13, 2015 2:25 pm

Мнение от milintron »

Вектор, не си помирисвал свободна енергия през живота си !
Изпратих генератора от клипа във Булгария, на човек от форума.
Както виждаш от клипа и направиш елементарен анализ там работи СЕ.
Няма скрити батерии няма фейкове. Ако исках да крия нещо, нямаше да пращам нищо.
За едно си прав. Смесване на ток със напрежение.
И това е възможно само и единствено по един начин.
Спри със този негативизъм. Казах радиолампа.
Да, ефекта на радио лампата е аналог на това което се получава във трафа.
Въпреки че си наясно ще обясня отново!
Вкарвайки напрежение във първичната тръгва поле във ферита. Вълна, тази вълна е вч. Движи се около ферита. Скин ефект, във екрана от фолио тази вълна се преобразува във магнитно поле. И именно това поле се връща и облъчва вторичната навивка. Оедс от първичната и магнитно поле ускоряващо тази оедс. Или вкарани 10ма. ток във ферита се смесват със 400волта оедс. Получаваш разлика във мощността.
Нека каже колегата който получи генератора не е ли вярно !!!
Първо намери ефекта на ускоряване , феррорезонанса и после пускай схеми които нямат връзка със свободна енергия!!!
Включи главата си!!!
Аватар
milintron
МненияCOLON 164
Регистриран наCOLON Пет Фев 13, 2015 2:25 pm

Мнение от milintron »

Вектор, от това видео на Акула което си пуснал си разбрал точно дръжки.
Никакви стоящи вълни ! Никакъв резонансни контури. Вторичната бобина и само 5 навивки да сложиш няма никакво значение. Важно е да я облъчиш и във нея да има напрежение. Магнитните полета са две ! Това което пращаш със бобината и това което е векторизирано. Те са различни по характер. Второто може да се смесва с напрежение. Това е смисъла на ферро резонанса. Това поле което се връща е обратно на това което пращаш. Товари захранването. Затова е важно преди да се върне транзистора да изключи. Ако не изключи вдигаш захранващ ток. Това поле трябва да се върне и облъчи вторичната а във нея имаш оедс от първичната. И двете се смесват. Когато гранатата е във оедс облъчваш със тесла. А във гранатата имаш напрежение от феритния траф. Тоест гранатата е кондензатор. Дължината на проводника е важен не за вълната а за времето. Там работи време. Скорост. Тока е магнитно поле. Магнитното поле е ток!!!
BUTTON_POST_REPLY