Май ще трябва да се допълни раздела с купува продава.
Търся стари руски кондензатори.
Търся стари руски кондензатори.
Колеги търся от тези старите високоволтови руски кондензатори за променливо напрежение. Ако на някой му се мотаят из мазето такива и няма да му трябват и иска да искра някой лев да свирка.
Моля без въпроси защо не си купиш нови китайски или други.
Re: Търся стари руски кондензатори.
Може би направо да направим раздел, в който да сложим теми:
1. Купува
2. Продава
3. Подарява
4. и темата на @Спиридон за съвместните поръчки.
Само не мога да му измисля коректно име на самия главен раздел. Като го измисля ще пиша, ако някой не ме изпревари с измислянето
1. Купува
2. Продава
3. Подарява
4. и темата на @Спиридон за съвместните поръчки.
Само не мога да му измисля коректно име на самия главен раздел. Като го измисля ще пиша, ако някой не ме изпревари с измислянето
Забравих да кажа, че ми трябват над микрофарад. 
Два въпроса:icrow написаCOLONЗабравих да кажа, че ми трябват над микрофарад.
1. Трябва ли да е работещ или просто ти трябва нещо от него.
2. Задължително ли е да е руски?
Наскоро изхвърлях старата перла04, та свалих някои неща от нея, мисля че запазих и 2 броя кондензатори.
Aми дa трябвa дa сa рaботещи. Руските били хубaви стaрите, но вероятно и други бихa били полезни. Инaче aко не сa пробили могaт дa се формовaт и пaк дa се ползвaт.
Ок, ще ги потърся тези дни и ще им щракна една снимка да видим дали са подходящи за проекта ти.
п.п. Понеже не разбрах точната употреба(откъде да знам, може да вадиш нещо от вътре) не си казал какъв трябва да бъде с форма на паралепипед или цилиндричен. Моите са цилиндрични, но мисля, че мога да намеря и един "четвъртит".
п.п. Понеже не разбрах точната употреба(откъде да знам, може да вадиш нещо от вътре) не си казал какъв трябва да бъде с форма на паралепипед или цилиндричен. Моите са цилиндрични, но мисля, че мога да намеря и един "четвъртит".
Трябват ми за да вкарвам в резонанс мотори и трансформатори. Също така и високоволтови за експерименти по Капанадзе и Дон Смит. Принципно е хубаво да не са електролитни, но каквито има с такива ще работим.
Примерно такива

Примерно такива

Разходих се до мазето... кондензаторите са 2 броя
10 uF 450V~

намират се във Варна
10 uF 450V~

намират се във Варна
Виж си ЛС 
Айкроу, намерих на едно място, където продават.
Има по 2, 4, 6 микрофарада Има за 150, 300 и 600 волта (600 волта е само с 2 микрофарада) И всичките са сделани в СССР
Има ли точни стойности, които ти трябват или колкото повече и различни - толкова по-добре?
...Един колега също ми обеща да разрови мазето си. Имал доста по неговите думи.
Има по 2, 4, 6 микрофарада Има за 150, 300 и 600 волта (600 волта е само с 2 микрофарада) И всичките са сделани в СССР
Има ли точни стойности, които ти трябват или колкото повече и различни - толкова по-добре?
...Един колега също ми обеща да разрови мазето си. Имал доста по неговите думи.
Наблюдавам - анализирам - променям.