Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от hyparh »

Да видим дали съм се справил с първите ми Golden light rods :) Идеята при тях е да се изрежат метални пръти/тръби с определена дължина, което предизвиква етерни стоящи вълни и възли, което усилва излъчването.
lengths.jpg
lengths.jpg (56.86 KiB) Прегледано 6869 пъти
sub-lengths.jpg
sub-lengths.jpg (28.21 KiB) Прегледано 6869 пъти
Моите ги направих с 8x дължина (или поне гледах да съм максимално близо до нея); единя GL rod е от 8мм медна тръба, която реших да увия с тиксо. Втората е от 12мм шпилка. При запитване на махалото коя страна на шпилката излъчва градивна/деструктивна енергия за живота, ми даде доста отчетливи показания. Маркирах страните съответно с + и - и после си направих сляп тест и ми показа същите страни. За медната тръба ми даде, макар и леко уклончиво, че и двата края излъчват съзидателно.
Който може да замери, ще каже има ли нещо вярно :)

Има ли някакви стоящи вълни на първата снимка?
20141130_183140.jpg
20141130_183140.jpg (287.36 KiB) Прегледано 6869 пъти
20141130_183349.jpg
20141130_183349.jpg (155.54 KiB) Прегледано 6869 пъти
20141130_183414.jpg
20141130_183414.jpg (144.97 KiB) Прегледано 6869 пъти
20141130_183612.jpg
20141130_183612.jpg (143.02 KiB) Прегледано 6869 пъти
20141130_183631.jpg
20141130_183631.jpg (143.4 KiB) Прегледано 6869 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Днеска съм малко нахален, но ми изпадна време за някои опити :smileylol: Ще помоля за измерване и на следната проба :beer:
Водата е минерална (хисарска), на първата снимка е натурална, втората премина през специфична обработка. Очевидна е промяната на цвета без добавяне на никакви химически в-ва :wub: Какви процеси са протекли във водата и дали не е настъпила някаква трансмутация, мога само да гадая. Много интересно какъв заряд е придобила. Най-вероятно са намесени процесите, които са отговорни за получаване на ORMUS, само че постигнати по малко по-различен начин. Ще напиша точно какво съм правил :)
Neobrabotena.jpg
Neobrabotena.jpg (281.89 KiB) Прегледано 6855 пъти
Obrabotena.jpg
Obrabotena.jpg (294.97 KiB) Прегледано 6855 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Хипарх, много работиш бе човек! :lol: Значи не съм само аз :) Карам по ред на въпросите:
1. Относно стоящите вълни - има, не знам как да ти ги отбележа - може би на Пейнт ще ги драсна по снимката, но няма да е най-веднага. Засякох седем бр. по дължината на тръбата, равномерно разпределени. В самите краища няма, започват на няколко см навътре. Стоящите вълни са с плътен + /макар не много силен/, като пространството между тях е със слаб -
2. Плюса и минуса на шпилката си ги уцелил, но ми се струва че излъчване в пространството няма или е много слабо, а зарядът повече се усеща на пипане.
3. На медната тръба има вътре +, т.е. ако пипнеш на самия край има тиксо за да не изпаднат стружките /ако правилно виждам/, което прави оргонен диод и вкарва енергията вътре. На самото тиксо има слаб плюс от утечки и от лек пробив на лъча по центъра. Ако замениш тиксото на края със метална плочка /най-добре медна/ ще имаш вероятно и излъчване в пространството по оста на тръбата, както и при пипане оргонен ток /като от батерия/.
4. Водата в чашите: според мен няма промяна в заряда, който е почти неутрален, със съвсем слаб минус. Интересното е че има промяна в състава... Не знам как си я обработвал, но е различна
Поздрави!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Налегнали са ме сега едни изпити, а ме сърбят ръцете да си действам в гаража, че съм започнал няколко проекта, но май повечето ще почакат :speak: :lol:

Медната тръба е отворена и в двата края. Сега като поразгледах втората снимка все едно наистина има стружки :lol:, но в действителност няма нищо. Получил се е някакъв трик на светлината, понеже чегъртах вътрешните страни от стружки при рязането и са се получили леки неравности (тръбата е мека).

Водата я обработвах с мощни разряди импулсен ток. Руснаците на този принцип (електрохидравличен май му казват) си правят сондажни инструменти - метална тръба с централен електрод, които са свързани с източник на ВН, кондензатори и разрядник (класическа теслова схема). Пробива се плитка дупка в земята, пъха се тръбата и се пуска умерен постоянен воден поток да облива работната зона. Като се включи устройството, разрядите предизвикват яка кавитация, а най-вероятно възникват и плазмоиди в мястото на разряда. Тези ефекти разрушават всичко по пътя си, а в твърдите гранитни скали оформят гладки тунели, което е доста любопитен ефект. Правих опити с гранитен камък и действително образува гладки вдлъбнатини.
Някои са забелязали, че на мястото, където попива отработената вода, бързо пониква свежа растителност и си приготвят нарочно такава "нагърмяна" вода за поливане на растения.
Моето устройство се захранва с около 80W и като запачне да гърми е способно на преместване на килограми тежест само от силата на разряда. Стъклен или керамичен съд не издържат на това налягане, трябва пластмасов или най-добре метален. Разрядите са много ярки с небесно-син цвят, а в краткия момент на присветване се вижда как водата се изпълва с множество дребни мехурчета, които веднага след това изчезват. Ето такова нещо, ако се заснеме с високоскоростна камера, вече ще е интересно :)
Може би невинаги водата успява да се зареди, трябва да опитам и с чешмяна.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Лакирах хармонизатора преди 2 седмици, с акрилен лак-спрей, моля за измерване дали има разлика.
:hola:
Прикачени файлове
11 11 2014.jpg
11 11 2014.jpg (631.99 KiB) Прегледано 6789 пъти
01 12 2014.jpg
01 12 2014.jpg (502.58 KiB) Прегледано 6789 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Живко
Изкарвам го + 9,/34/ като сила, общ обхват 120-130 км, силно действие в радиус около 3,5 км. Лакирането винаги помага, защото се образува оргонен диод лак-метал и все пак вкарва още малко енергия в ринговете и Аку-Вака.
Хипарх
Това което ми излиза е, че тия вълни при разряда са + и - и в края на краищата се неутрализират. Как точно става, може ще се изясни ако се види някое видео от Нет-а. Ефект на Юткин :) Някъде имам и книгата му изтеглена във формат дежавю, има интересни неща - например стабилизиране на емулсии от несмесваеми компоненти в съотношение 50/50 за над три години... Абе, казано направо - бензин и вода :lol: системата е с две тенджери и мембрана посредата, в долната част има разрядници и вода, а в горната е сместа ;)
Така че при твоите опити със сигурност водата се променя и химически, тоя йонизиран газ в разряда все нещо прави и щом казваш че е полезно за растенията, явно поне намалява повърхностното напрежение на водата за да се усвоява по-добре от клетките.
Поздрави!
pondzi
МненияCOLON 4
Регистриран наCOLON Пон Мар 10, 2014 10:28 am

Мнение от pondzi »

Със К3
Със К3
20141201_114359.jpg (2.28 MiB) Прегледано 6765 пъти
Без К3
Без К3
IMG_20141130_172142.jpg (508.3 KiB) Прегледано 6765 пъти
Като сложих К3 на тръбата на климатика,съм снимал на другия ден.Асене ако искаш премери да видим,какво се случва.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Точно на изхода на въздуха има +9,/64/ което е много добре. По принцип с увеличаване на разстоянието енергията пада наполовина и повече, но постепенно с циркулацията в стаята забележимо се вдига цялото енергийно ниво и поддържа горе-долу половината от това на изхода. Интересното е, че дори да не нацелиш точно медната тръба от връзката, обикновено /ако кутията е допряна плътно по централната линия в средата на дългата и страна / полето минава през всичко и стига до нея - стига К3 да не е на кабела защото ефектът там частично се неутрализира от негативното излъчване на мрежовия променлив ток. Пластмасова тръба, обратна медна тръба - няма значение. Посоката също няма значение, само да не е кутията К3 с активната страна нагоре :lol: Проста работа!
Опитай да почувстваш енергията примерно на около 0,5-1 м от отвора с ръка /просто я сложи в потока на излизащия топъл въздух/ и настрани каква е разликата. Застани встрани, извън потока и тествай с лявата ръка, че обикновено е по-чувствителна :) Ти нямаш място вдясно, значи трябва да се обърнеш леко гърбом от лявата страна на климатика и с лява длан, обърната назад към него. Особено се усеща на пръстите и понякога като пълнене на вода в цялото тяло /втича се от ръката все едно тялото е празно и си се включил във водопровода/.
На климатика без К3 има лек минус на изхода, вероятно поради центробежното движение на въздуха през вентилатора.
Поздрави! :doubleup:
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Caduceus може ли да ми измериш тук едно жилище :)
Прикачени файлове
123.PNG
123.PNG (595.58 KiB) Прегледано 6659 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Не засичам никакви проблеми със геопатогенни зони, подземни разломи и водни жили. Ако има нещо, не е от естествени негативни полета и трябва да се види на снимки от жилището как са нещата - скоро имах случай с колега и силно негативни предмети вътре в апартамента. Ако имаш такива съмнения, прати ми снимки на пощата да погледна какво става вътре в стаите.
Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY