Водонагряващо у-во на Питър Дейви

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Водонагряващо у-во на Питър Дейви

Мнение от icrow »

А трудно ли ти е да промениш разстоянието между двете. А и помисли за една неутрална, защото все пак в оригинала е с 3.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Мисля, Айкроу, мисля :lol:
Ама все не ми стига време :lol:
Днес си бях решил и свещите да сваля да видя какво става и с тях, да снимам и да пусна (видях, че ти си успял обаче :D ) Но и за тях не ми стигна време. Днес се занимавах с кучешки доктори, с кучета, с огради, с врати, с езерото, помпата и хидрофора, малко подготовка за боя по къщата и с още не се сещам какво, но със сигурност и с още нещо :lol:
Но утре ще започна със свещите, пък после тръби, ..., ... и утре и то свършило и пак на работа :twisted:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

А за разстоянието какво ти е в главата - да го увелича ли?
ААААААА! Сетих се още с какво се занимавах още днес :lol:
Подготвям в сбита форма разбиранията на Шаубергер, за да ги пусна тук. Но имам още доста работа като превод и сдъвкване, за да е лесно смилаемо. Междувременно си намерих едни стари извадки от Райхенбах, та смятам да ги пусна и тях - ценно знание е. Само те двамата са правили изпитания и имат успехи на база разбиранията си и обясненията си на Природната сила. Единия и вика ОД, другия използва много думи, но все става въпрос за това, дето тук му викаме оргон.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Еми колкото по малко е разстоянието, толкова повече ток ще минава и обратно. За вибрациите също би трябвало да има разлика, ама не съм толкова начетен да го обясня :lol: :lol: :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Сега кипнах вода в тенджера на печката, за да разбера какви бяха тези показания от снимките.
То просто - ама кой да се сети :lol:
Когато започне да се изпарява водата, инфрачервения термометър мери вече температурата на парата, а не на водата :lol:
Това става около 55 градуса. Нататък е все отчет на температурата на парата :lol:
Значи - като краен резултат - 5л вода устройството ги кипва за 4 мин и 15 сек, а ампеража започва от 21,1А и достига 14,3А около кипването и поддържането на кипенето.
...Няма да казвам колко време чаках да кипнат 2л в тенджерата на печката на големия котлон на мах! :lol: :lol: :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Боже, какви щуротии тука се вихрят... Да, само четиримата гореспоменати имаме права за модериране. Колегата Векил който прави форума в началото вече не се занимава с него поради заетост, аз също - но основно поради незнание :).
Моля останалите модератори - Шеки или Филип, който има възможност от тях да сложи един бан на "колегата" дразнител, а и не е лошо да изтрие последните постове защото внасят хаос. Днес съм в разход, имам гости от София + една конференция и не мога да се занимавам, а ако утре не сте го свършили това ще се заема вече аз. Няма смисъл да вкарваме негативни емоции във форума, пречи на работата.
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

OK
Две страници с боза бяха изтрити
Потребителя VEIPOWER е с бан.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ами остава да продължавате с опитите смело, желая успех!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

https://www.youtube.com/watch?v=oXffa1Txx7s Готин опит показващ колко безопасни са антените и излъчванията от тях. :smileylol:

ПП
Сега някой да не си помисли, че обвинявам всички видове антени и излъчватели. :smileylol:
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Мисля, че е фейк, защото първо знаем, че водата абсорбира най - добре 2,4гхц , а тази антена определено не е такава , освен това дори и да е на 2,4 където ефективноста ще е най - висока , това в момента загрява по скорост колкото една микровълнова печка ако не е и по - бързо, една печка е около 800вата минимум , и като гледам че камерата се клатушка демек тоз човечец е още жив, защото трябваше първо да си е сварил мозъка, следва, че най - вероятно под тавата има котлон :) ... което не значи, че радиовълните не са вредни !!! ;) :book:
BUTTON_POST_REPLY