Водонагряващо у-во на Питър Дейви
Re: Водонагряващо у-во на Питър Дейви
А трудно ли ти е да промениш разстоянието между двете. А и помисли за една неутрална, защото все пак в оригинала е с 3.
Мисля, Айкроу, мисля
Ама все не ми стига време
Днес си бях решил и свещите да сваля да видя какво става и с тях, да снимам и да пусна (видях, че ти си успял обаче :D ) Но и за тях не ми стигна време. Днес се занимавах с кучешки доктори, с кучета, с огради, с врати, с езерото, помпата и хидрофора, малко подготовка за боя по къщата и с още не се сещам какво, но със сигурност и с още нещо
Но утре ще започна със свещите, пък после тръби, ..., ... и утре и то свършило и пак на работа :twisted:

Ама все не ми стига време

Днес си бях решил и свещите да сваля да видя какво става и с тях, да снимам и да пусна (видях, че ти си успял обаче :D ) Но и за тях не ми стигна време. Днес се занимавах с кучешки доктори, с кучета, с огради, с врати, с езерото, помпата и хидрофора, малко подготовка за боя по къщата и с още не се сещам какво, но със сигурност и с още нещо

Но утре ще започна със свещите, пък после тръби, ..., ... и утре и то свършило и пак на работа :twisted:
Наблюдавам - анализирам - променям.
А за разстоянието какво ти е в главата - да го увелича ли?
ААААААА! Сетих се още с какво се занимавах още днес
Подготвям в сбита форма разбиранията на Шаубергер, за да ги пусна тук. Но имам още доста работа като превод и сдъвкване, за да е лесно смилаемо. Междувременно си намерих едни стари извадки от Райхенбах, та смятам да ги пусна и тях - ценно знание е. Само те двамата са правили изпитания и имат успехи на база разбиранията си и обясненията си на Природната сила. Единия и вика ОД, другия използва много думи, но все става въпрос за това, дето тук му викаме оргон.
ААААААА! Сетих се още с какво се занимавах още днес

Подготвям в сбита форма разбиранията на Шаубергер, за да ги пусна тук. Но имам още доста работа като превод и сдъвкване, за да е лесно смилаемо. Междувременно си намерих едни стари извадки от Райхенбах, та смятам да ги пусна и тях - ценно знание е. Само те двамата са правили изпитания и имат успехи на база разбиранията си и обясненията си на Природната сила. Единия и вика ОД, другия използва много думи, но все става въпрос за това, дето тук му викаме оргон.
Еми колкото по малко е разстоянието, толкова повече ток ще минава и обратно. За вибрациите също би трябвало да има разлика, ама не съм толкова начетен да го обясня

Сега кипнах вода в тенджера на печката, за да разбера какви бяха тези показания от снимките.
То просто - ама кой да се сети
Когато започне да се изпарява водата, инфрачервения термометър мери вече температурата на парата, а не на водата
Това става около 55 градуса. Нататък е все отчет на температурата на парата
Значи - като краен резултат - 5л вода устройството ги кипва за 4 мин и 15 сек, а ампеража започва от 21,1А и достига 14,3А около кипването и поддържането на кипенето.
...Няма да казвам колко време чаках да кипнат 2л в тенджерата на печката на големия котлон на мах!

То просто - ама кой да се сети

Когато започне да се изпарява водата, инфрачервения термометър мери вече температурата на парата, а не на водата

Това става около 55 градуса. Нататък е все отчет на температурата на парата

Значи - като краен резултат - 5л вода устройството ги кипва за 4 мин и 15 сек, а ампеража започва от 21,1А и достига 14,3А около кипването и поддържането на кипенето.
...Няма да казвам колко време чаках да кипнат 2л в тенджерата на печката на големия котлон на мах!

Боже, какви щуротии тука се вихрят... Да, само четиримата гореспоменати имаме права за модериране. Колегата Векил който прави форума в началото вече не се занимава с него поради заетост, аз също - но основно поради незнание
.
Моля останалите модератори - Шеки или Филип, който има възможност от тях да сложи един бан на "колегата" дразнител, а и не е лошо да изтрие последните постове защото внасят хаос. Днес съм в разход, имам гости от София + една конференция и не мога да се занимавам, а ако утре не сте го свършили това ще се заема вече аз. Няма смисъл да вкарваме негативни емоции във форума, пречи на работата.
Поздрави

Моля останалите модератори - Шеки или Филип, който има възможност от тях да сложи един бан на "колегата" дразнител, а и не е лошо да изтрие последните постове защото внасят хаос. Днес съм в разход, имам гости от София + една конференция и не мога да се занимавам, а ако утре не сте го свършили това ще се заема вече аз. Няма смисъл да вкарваме негативни емоции във форума, пречи на работата.
Поздрави
OK
Две страници с боза бяха изтрити
Потребителя VEIPOWER е с бан.
Две страници с боза бяха изтрити
Потребителя VEIPOWER е с бан.
Ами остава да продължавате с опитите смело, желая успех!
https://www.youtube.com/watch?v=oXffa1Txx7s Готин опит показващ колко безопасни са антените и излъчванията от тях.
ПП
Сега някой да не си помисли, че обвинявам всички видове антени и излъчватели.

ПП
Сега някой да не си помисли, че обвинявам всички видове антени и излъчватели.

-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Мисля, че е фейк, защото първо знаем, че водата абсорбира най - добре 2,4гхц , а тази антена определено не е такава , освен това дори и да е на 2,4 където ефективноста ще е най - висока , това в момента загрява по скорост колкото една микровълнова печка ако не е и по - бързо, една печка е около 800вата минимум , и като гледам че камерата се клатушка демек тоз човечец е още жив, защото трябваше първо да си е сварил мозъка, следва, че най - вероятно под тавата има котлон
... което не значи, че радиовълните не са вредни !!!