skeleta написаCOLONЗдравейте!
Прикачвам една снимка К№ върху който има бутилка с вода. От известно време използвам на работата К3 да си зареждам водата за пиене. Това което забелязах е следното: Ако водата е стояла отгоре около 2 часа е приятна за пиене. Обаче ако я оставя да престои 24 часа самата вода като я пия има лек вкус на мухъл. Гледах я, няма мухъл След като няколко пъти се повтори тоя вкус след дълго седене върху К3 реших да я махна малко преди да пия. И вкуса и се беше оправил. Няколко пъти пробвах така: Оставям я 1 денонощие, опитвам(има си вкус на мухъл), махам я за половин час и вкуса на мухал го няма. На снимката водата е стояла около седмица на К3 почти непрекъснато. Въпроса ми е колко е заряда на водата, годна ли е за пиене и евентуално мога ли да си я оставя така на бюрото за да ми подобрява микроклимата? Като я меря с ръка енергията в бутилката започвам да усещам загряване на около 2 педи от нея.
Поздрави!
В тоя пост съм писал за един опит които правих. Така или иначе имам незаети К3. То е ясно че водата не става за пиене след 3тия час. Обаче забелязах нещо интересно според мене. Тази бутилка изкара няколко месеца на бюрото ми на работа и даже не и обръщах внимание освен в случаите в които я бутах без да искам. После взех К3 и го монтирах на майка ми на колата и бутилката отиде на болкука. Това за което не си давах сметка тогава е следното. Малко след като оставих водата на К3 за постоянно в фирмата в която работя настана спокойствие. Шефа ме остави да работя спокойно въпреки че изтървавахме сроковете както винаги. Настройчика с когото не можехме да се гледаме започнахме да си говорим. И т. н. Така беше до момента в който не махнах К3 с водата. Полека в рамките на седмица нещата си станаха по старому. В един момент се усетих че всичко може да е било заради презаредената вода и си поръчах нова К3. С бутилка вода отгоре си застана на старото място и 2 седмици по късно нещата се оправиха.
Прилагам снимка на новата К3 с бутилка вода отгоре. Ако може да я измерите, но не като питейна а как влияе на околната среда и хората. Аз като си приближавам ръката към бутилката усещам енергия от около 3 метра от нея. Само че това е най плътната част. Не усещам все още по ефирните енергии. Един приятел ми даде идея да засиля действието и като добавя 10% сол. Та като ми върне братчеда К3 ще го пробвам.