Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от skeleta »

skeleta написаCOLONЗдравейте!

Прикачвам една снимка К№ върху който има бутилка с вода. От известно време използвам на работата К3 да си зареждам водата за пиене. Това което забелязах е следното: Ако водата е стояла отгоре около 2 часа е приятна за пиене. Обаче ако я оставя да престои 24 часа самата вода като я пия има лек вкус на мухъл. Гледах я, няма мухъл След като няколко пъти се повтори тоя вкус след дълго седене върху К3 реших да я махна малко преди да пия. И вкуса и се беше оправил. Няколко пъти пробвах така: Оставям я 1 денонощие, опитвам(има си вкус на мухъл), махам я за половин час и вкуса на мухал го няма. На снимката водата е стояла около седмица на К3 почти непрекъснато. Въпроса ми е колко е заряда на водата, годна ли е за пиене и евентуално мога ли да си я оставя така на бюрото за да ми подобрява микроклимата? Като я меря с ръка енергията в бутилката започвам да усещам загряване на около 2 педи от нея.

Поздрави! :connie_bye:

В тоя пост съм писал за един опит които правих. Така или иначе имам незаети К3. То е ясно че водата не става за пиене след 3тия час. Обаче забелязах нещо интересно според мене. Тази бутилка изкара няколко месеца на бюрото ми на работа и даже не и обръщах внимание освен в случаите в които я бутах без да искам. После взех К3 и го монтирах на майка ми на колата и бутилката отиде на болкука. Това за което не си давах сметка тогава е следното. Малко след като оставих водата на К3 за постоянно в фирмата в която работя настана спокойствие. Шефа ме остави да работя спокойно въпреки че изтървавахме сроковете както винаги. Настройчика с когото не можехме да се гледаме започнахме да си говорим. И т. н. Така беше до момента в който не махнах К3 с водата. Полека в рамките на седмица нещата си станаха по старому. В един момент се усетих че всичко може да е било заради презаредената вода и си поръчах нова К3. С бутилка вода отгоре си застана на старото място и 2 седмици по късно нещата се оправиха.

Прилагам снимка на новата К3 с бутилка вода отгоре. Ако може да я измерите, но не като питейна а как влияе на околната среда и хората. Аз като си приближавам ръката към бутилката усещам енергия от около 3 метра от нея. Само че това е най плътната част. Не усещам все още по ефирните енергии. Един приятел ми даде идея да засиля действието и като добавя 10% сол. Та като ми върне братчеда К3 ще го пробвам.

:connie_bye:
Прикачени файлове
WP_20141111_21_51_35_Pro.jpg
WP_20141111_21_51_35_Pro.jpg (1.39 MiB) Прегледано 7187 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Положителното поле от К3ката се поема от водата, преработва по някакъв начин и се излъчва в пространството.
Полето около бутилката е подобно на това на добре направен хармонизатор, но е доста по-наситено. :)
Така че това е още един добър начин за използване на оптимизаторите на Кадуцеус! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Задължително смени бутилката с със съд имащ плоско дъно!!! Това шише от кола е с вдлъбнато дъно и не става за целта. Така както е в момента ползваш само много, много малка част от енергията на кутията, защото няма контакт със цялата средна линия където са ядрото-генератор на полето и усилващите магнитни компоненти и пластини. Цялата средна линия /около 1-2 см широка/ по дължината на кутията К3 трябва да е в пряк допир със зареждащата се повърхност! Иначе ефектът е минимален и слаб. Може пак да махнеш всичко за проба, докато нещата се сговнят отново :lol: и тогава да го направиш както ти казвам - гаранция че за под два-три дни всичко ще е ОК, няма да трябват цели две седмици.
Особеност на конструкцията на К3 и на технологията, но важна както при монтаж на колите, така и при друга употреба.
Поздрави!

ПП
Айкроу, я когато имаш време моля те погледни пак как е положението с къщата на ул. Кокиче /отпреди няколко страници - с разлома/. Премери как е в настоящия момент. Наоколо пак има минус поле, но в самата къща аз не засичам ;) Правихме това-онова по въпроса :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Това с дописването в последствие на поста може да остане незабелязано. :lol: По добре ново мнение ако питате мен. :)

Сега е положителна! Браво! :)
boio67
МненияCOLON 29
Регистриран наCOLON Пон Май 13, 2013 10:52 am

Мнение от boio67 »

ха интересно
снимката на улица "КОКИЧЕ" е сателитна и кой знае кога е правена
озадачава ме, че при повторното мерене се усещат промени.
значи не се мери конкретно, какво е запечатано на снимкта, а "on-line"
какво се случва на посоченото място.
така ли да разбирам резултата.
ако кажете ще помоля да ми изпратят "прясна" снимка на къщата
Благодаря
Б,Борисов
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Може онлайн, както казваш, може когато е правена снимката, може и други работи :)
Измерването при предишната снимка не беше за времето, когато е правена, а за момента, когато ти си написал въпроса си тук и си я сложил. :)
Не е нужна нова :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абсолютно. Могат да се задават каквито искаш параметри. В къщата вече има два неутрализатора във две от стаите, в третата няма но казаха че не се ползвала. Така че всичко е ОК и полето го премахнахме, макар и локално в помещенията. Хората вече ще са добре :)
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Може евентуално някоя снимка на сградата от страни така по панорамна. :)
xlr88
МненияCOLON 3
Регистриран наCOLON Пет Ное 14, 2014 9:19 pm

Мнение от xlr88 »

Изображение Изображение Здравейте съфорумци. Ще ми измерите ли тази пирамидка. Направих я с алуминиеви стружки и полиестерна смола. На дъното има спирала и четири кристалчета насочени съм стените, в средата има по-голямо кристалче разположено в спирала. Имам още три такива пирамидки, в колата, на градината, другата не знам къде е. Тази която е в къщи си стои до цветята и не им влияе по никакъв начин.
За да се види цялата снимка натиснете дясна мишка и после преглед на изображението.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Здравей! Добре дошъл!
Нещо е оплескано в пирамидата. Вероятно си объркал поляритета на кристалите. От върха където трябва да излиза най силното поле излиза 2+ страните е една идея малко по силно. :) Ако възнамеряваш да продължаваш направи подредбата на кристалите и там каквото искаш да сложиш и дай да го видим как е. Така с смолата оправяне няма.

Един тъп въпрос. :lol: Това 88 набора ли ти трябва да е или нещо друго?
BUTTON_POST_REPLY