Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от caduceus »

Водата в чашата е +9,33/10
Няма начин във водопроводната мрежа водата да е много плюсова, освен ако е каптиран директно минерален извор и от много силна се е поразредила по пътя през тръбите до слабо или средно положение. Особено ако водопроводът е със стоманени тръби, ми се вижда слабо вероятно.
Поздрави

ПП
Момчета, пазете си нервите, че ще ви трябват на стари години като почнат да ви се карат повече жените - тогава стават много хард, по наблюдения от моите мили роднини :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Преди мнооого години :lol: , преди да започнат да строят Люлин, при нас, в Света тройца пиехме и се миехме с невероятна вода :roll: . Идваше директно от Рила. Когато започнаха да строят първата от спалните на София - Люлин, тъй като рилския водопровод беше недостатъчен, подадоха вода и от Искъра, и ги смесиха. Е от тогава насам водата е гадория. Бих ти повярвал, icrow, ако беше по онова време, когато западната част на София се снабдяваше с рилска водичка. ...Ама сега... ;) нещо не ти вярвам :lol: .
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Aide sega stanah i lyjec :D dove4era 6te dam snimka na te4a6ta voda ot 4e6mata pyk si meri :) edno vreme naistina be6e mnogo dobra vodta ve4e ne e taka e, no ne e i s otricatelen zarqd. Neznam s kakvo zaslujih da me nari4at lyjec pyk i kakvo pe4elq ot tova nz.
izvinqvam se za 6liokavicata!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Човече! Прощавай, щом си го приел така :lol: :D
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

И аз съжалявам, не съм искал да засегна никой. Просто по нашия край водата е ужасна - в Ловем, Плевен и по селата. Идва от Черни Осъм и едно време е била по-добра, но напоследък има доста замърсители и се дезинфекцира максимално, та не става за пиене дори и след пречистване с кана Брита. Не винаги мирише на хлор, но позитивен заряд никога не съм измервал от чешмата. Виж, близо до Ловеч има един-два каптажа и там е добра, над 9/10
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ето току що снимана водата от чешмата ми! Не претендирам за много добри радиестезични способности, но до колкото си спомням в много редки случаи ни се е разминавало мнението с Кадуцеус. Премерих и в дружба водата беше +10/30, като тамън беше дошла след няколко часово спиране. И аз живея в югоисточна софия на 3км над околовръстното.
Прикачени файлове
IMG_0036.JPG
IMG_0036.JPG (328.05 KiB) Прегледано 7781 пъти
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Айкроу, наистина водата е с положителен потенциал (13000 по Бовис) - това е двойно повече от енергетиката на един "нормален" човек.Според диаграмите на Бовис 6500 е неутрално поле т.е. нормално за обикновен човек.Водата в нашият квартал е около 6000-6500 по Бовис.Не зная дали сте обърнали внимание, но в северното полукълбо когато водата тече(от чешма или маркуч) на тънка струя се върти по час.стрелка което я зарежда малко.Опитай да напълниш вода пусната на по-силна струя и направи нов тест да видим дали има разлика :D Бъди здрав !!!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Моята къща принципно е пълна с всякакви предишни модели на оргонизатори и е нормално да има по силен заряд в къщата, но и още в началото когато се зарибих съм мерил водата и храната и тн и пак водата си беше положителна. Ето снимка на водата с пълна сила пусната. Може би защото е през деня даже е и с по силен заряд. Бъди и ти здрав!

ПП
Снимката е от преди малко нз защо я дава с вчерашна дата. :D

ПП2
Часовника на фотоапарата не бил сверен :lol:
Прикачени файлове
IMG_0038.JPG
IMG_0038.JPG (304.81 KiB) Прегледано 7763 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

icrow,
От всички тръби ли ти е такава водата или само от проточния бойлер? Правил ли си му нещо допълнително?
Бях останал с впечатление, че водата ти е от водоснабдяването на София. Ама това не е вода от този язовир, нали?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Нямам проточен бойлер имам обикновен. Водата е същата която захранва и Симеоново. Пак от рилския водопровод до колкото знам. На снимката е от банята ми на втория етаж. В къщата има чешма и на първия етаж в кухнята. Разликата в тръбите е не повече от 3м.
BUTTON_POST_REPLY