Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Slav »

Когато имате време, имам молба :)

Направих още един хармонизатор, но и той е без сфери. Как е ? Снимката е направена около четири часа след сглобяването, но го лепих няколко пъти след като вече беше сглобен, защото първият път беше ритнат по невнимание (не от мен :) ), а другите пъти просто бобината се разлепяше и най-накрая горната част я вързах с тел :smileylol:
IMAG0054.jpg
IMAG0054.jpg (533.9 KiB) Прегледано 5588 пъти
IMAG0052.jpg
IMAG0052.jpg (573.1 KiB) Прегледано 5588 пъти

А тук ми остана един ринг и реших да питам дали може да се ползва за зареждане на вода за пиене? :)
IMAG0048.jpg
IMAG0048.jpg (669.35 KiB) Прегледано 5588 пъти
IMAG0050.jpg
IMAG0050.jpg (373.49 KiB) Прегледано 5588 пъти
Знам, че е гадно да се държи вода в пластмаса и да се пие вода от пластмаса, но въпроса е принципен :)
Просто такова шише имаше - такова съм снимал :)
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Моля някой да каже тоя сувенир излъчва ли нещо .. ?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ужас! Препоръчвам да махнеш и снимката.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Слав, хармонизатора е 9./10/ на 600м. Водата е 2+ :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Колеги,
вижте това изделие как е като излъчване, на мен ми се струва доста слабо и трискелионът неясно защо е обърнат. Т.е. спиралите не се навиват надясно и навътре, а наобратно. Това нещо се води структуризатор на вода и е направено от хора, които дори водят курсове по радиестезия :question:
Прикачени файлове
strukturizator-2.jpg
strukturizator-2.jpg (52.31 KiB) Прегледано 5484 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

В центърa имa 2 инaче нaд спирaлите е минус. Водaтa се колебaе + -, кaто можеби нaдделявa -. Кaто гледaм товa е нaрисувaно, a не е нaвитa тел. Може би нa живо трябвa дa се види и измери, че и в лaборaтория, но тaкa, кaто гледaм не ми хaресвa излъчвaнето нa водaтa.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абе и на мен така ми се струва, но викам си все пак хора специалисти и т.н. са го правили... Това което има като данни е, че премахва миризми и лош вкус на вода /т.е. изчиства нещо, което се връзва с минуса/ и я прави по-вкусна /което пък е от плюса/. Хората които го продават са физикални радиестезисти и са учили по книжки и от лектори, но ми се струва че нямат голяма практика с устройства от този тип, а предимно с фън-шуй /което им е основно занимание/ :) Все пак това е по-друга бира, въпреки че мерят и геопатогенни зони и прочее. Още едно от техните изделия пускам като снимка, това казват че работи като неутрализатор на зони /което ми се вижда доста виртуално/. Смуче отстрани минуса през базата на единия ред кристали и отвътре навън пращало плюс през другия ред, като чистело зоната... Струва ми се слабо, освен това кристалите са с различни програми което отива на софтуер, а за силна зона си трябва хардуер - и то силен :)
Поздрави!
Прикачени файлове
1-crystal_mandala.jpg
1-crystal_mandala.jpg (42.28 KiB) Прегледано 5459 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Интересна салата. Измерих в центъра над друза 9.999. Определено има въздействие не мога да определя точно какво. Може би са много на веднъж. Най-добре Филип да каже. Аз го усещам малко, като капан за енергия.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:)
Казвам си :smileylol:
Тези устройства работят на съвсем друг принцип. Затова не хващате нищо особено :)
Реално разчитат на възбуждане на активността на мозъка на човека, който ги ползва.
За мен са действащи и структуризатора и салатата :lol:
При структуризатора са прецакали нещата в интерес на истината с белите концентрични кръгове. Ако бяха оставили само нарисувания трискелион (независимо от посоката му), щеше да е по-действащо нещенце. При него думите, които са изписани, задействат центрове в мозъка, които активират положителни енергии. Присъствието на трискелиона действа подсъзнателно. В него присъства тройната симетрия, на която мозъка ни се доверява. След това задействат написаните думи и химията става :)
При салатата :) е същото. Основа - "цветето на живота" (Спокойно мога да кажа, че човекът, който го е правил усеща минералите - разположени са много точно като действие пред, зад и около кристалите - усилват действието на всеки от тях правилно навътре и навън)
За мен това нещо също е действено за мозъка, чиито очи наблюдават съчетаното и като следствие се активират (от мозъка) нужните енергии.
:)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Интересно ми е какво излъчване има този символ :)
symbol.jpg
symbol.jpg (11.98 KiB) Прегледано 5389 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
BUTTON_POST_REPLY