Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от icrow »

Може на термосвиваемото с игла да надупчиш дупчици. Хубаво е да са симетрично разположени.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Филипе , не знам вече на какво да вярвам :doh: Вярно е, че усещанията са индивидуални и това е нормало, но на сайта където ги бях постнал тези неща, 3-4 човека с добри екстрасенски възможности(според мен :lol: ) имат по различна оценка на работата на у-вата .Който не го мързи може да прочете(на руски) и сам да си направи изводи :smileylol: .От мен искам да добавя още нещо .Преди 4 години майка(на 88 г.) ми получи много силна сърдечна аритмия за която лекарите казаха , че е до живот и се регулира само с лекарства. Под леглото и поставих Духобор от картон на който от -към лицевата част залепих алум. фолио. Размера бе около 50 см.(в момента още е под леглото ). След около 1-2 месеца аритмията се смени с нормален синусов ритъм(така казват лекарите).Кардиоложката и каза че такава промяна е спонтанна(т.е. не знаят как се получава) и била много рядка.След това майка ми получи аритмия(в по-лека форма) още 1-2 пъти , но за много кратко- 1-2 дни.От две години не е имала аритмия. Не се наемам да твърдя че Духобора е имал решаващо значение , но все пак това са фактите .Ето и линкове към темата http://nerealnost.net/forum/index.php?showtopic=13611 и конкретно за у-вата http://nerealnost.net/forum/index.php?s ... 611&st=300
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Всеки сам решава за себе си...
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ивчак, четох в линковете ти, четох, но никъде не намерих защо това нещо носи това име. Не намерих и някой да се е изказал как въздейства на човек (освен това, което ти написа тук)
Ако знаеш - кажи защо е кръстено така, моля.
Там пишат, че материала, от който е направено, няма почти никакво значение (всъщност - от материала зависели около 10% от това как ще работи устройството). Това бил "символ" и работел той. Никъде няма точно такъв "символ". Има подобни такива, включително и втъкани в старите български черги. Но имат съществена разлика от този "духобор" - завихрянето на енергията от тях е в една посока, а не я разместват и накъсват като това.
ivchak написаCOLONКойто не го мързи може да прочете(на руски) и сам да си направи изводи :smileylol: .
...Та - не ме домързя и си направих изводи :smileylol:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Това е книга с много символи и кратко описание https://yadi.sk/i/a7us7-LYVx2XE
Това са два от вариантите - моят е без ел. захранване :) , и извадка от отзивите за "Стоунхендж" - Короната :lol:
Стоунхендж-Корона.zip
(389.91 KiB) 301 пъти
Духобор-Ozidar.rar
(527.61 KiB) 250 пъти
ДухоборV2.0.rar
(136.93 KiB) 328 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ивчак, прощавай. Няма да участвам в обсъждане на съвременни измислици, обявявани за старо знание.
:no: :connie_bye:
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

От много време се каня, но най-накрая се наканих да пусна това:
IMAG0042.jpg
IMAG0042.jpg (241.39 KiB) Прегледано 4681 пъти
IMAG0043.jpg
IMAG0043.jpg (209.63 KiB) Прегледано 4681 пъти
IMAG0044.jpg
IMAG0044.jpg (201.75 KiB) Прегледано 4681 пъти

Изделието е в масово производство и го имам от около пет години.
Купено беше по неприятен повод и така и не е ползвано много.
Свързвам го с повода за закупуване и затова.

Както и да е след толкова време го извадих пак и моля да си кажете мнението - какво излъчва, има ли полза и пр.
Обещавам да дам подробности на всеки, ако изделието е ОК.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Точно на изхода има около 1 и се губи почти малко по натам. Някакъв йонизатор ли трябва да е?
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Работи на 220 волта.

Води се, че йонизира въздуха в стаята, където е включен.

Не знам дали ще е реклама, но мога да кажа откъде точно съм го взел.
В днешни дни още се предлага въпросният уред. Цената е 30 лева (по спомен)

Аз така или иначе съм доста скептичен за ефективността му в този му вид, но може би има как да се подобри ефекта след като го имам така или иначе?
Ако не става да се подобри - подарявам го на този, който може да го използва за нещо в гаража си при разработката на оргонни устройства :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Преди доста години и аз изпонакупих няколко такива. Не знам на същата фирма ли са, но на вид са същите. Действат добре особено в мръсния градски въздух. Ефекта от тях беше чувствителен. Принципа е, че йонизират отрицателно въздуха, а това е добре. Принципно в Природата това го правят най-силно иглолистните дървета. В борова гора ненапразно човек се чувства много добре. Отрицателните йони унищожават вирусите и бактериите. При тези йонизатори много важно е да се почистват честичко от прах. Когато се натрупа по йонизиращите остриета, ефекта почти изчезва и колкото и да го включваш - не прави нищо. Можеш да разбереш, че работи както трябва, ако като си сложиш ръката пред него - има усещаща се струя от хладен въздух. Няма ли я, е за почистване.

Приятен ден! :)
BUTTON_POST_REPLY