Как да си направим трискелион

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Как да си направим трискелион

Мнение от icrow »

Значи внимавай, Спиридоне! Какво си мислиш за някой или нещо. :smileylol:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Philip написаCOLON Ама защо си окъсил трите кръга на хармонизатора ? ? ? :smileylol:
Ами, защото нямам усет и се доверявам на махало в 3 през нощта :) . Като мерих, уж нямало разлика, ама явно не съм питал правилно. :)
С какво да закрепя трискелиона вътре, че да не ги окъсявам? Изкуствен конец?
Предполагам двете снимки не са от еднаква височина :)
Абсолютно :) . Хич не ми и хрумна, естествено потърсих причината първо извън мен в техниката :).
Пробвай две снимки - с телефона и с апарата, но от ъгъл, в перспектива. Смятам, че тогава независимо от настройките няма да има разлика в измерванията :)
Ето ги:

телефон:
Изображение

фотоапарат:
Изображение

Леле, последните ви 3 поста ме стреснаха.:oh: Снимката наистина ме подразни малко, че не излязоха цветовете добре, ама не чак толкова, че да я повтарям :) . Двете снимки са на едно и също място, даже не съм пипал трискелиона. Просто снимах с едното и после с другото.
Работата е дебела, много съм далеч от това да си контролирам емоциите. :gwitch:
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Пак от фотоапарата е негативна. :lol: Дай на някой друга да снима или на автоснимачка. Ама най добре някой друг.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

1 Трискелионите. Пробвай последните снимки да ги мащабираш до еднакъв размер, без да ги режеш!
2 Хармонизатора. Със същия конец или каквото е там, с който беше задържал късия акувак, по същия начин - свързващ вертикално горния и долния край на хармонизатора. За да се задържи на височина като сфера на акувак - в по-горния край хоризонтално - силикон или възел под него. Със същия конец - и втори опит, както казва Айкроу. Завързан трискелиона за най-външната част на някоя от трите спирали. Завързваш го за горната част на хармонизатора и центъра му да идва на височината на центъра на хармонизатора или пак по-високо от него - както каже Айкроу.
:)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Преди малко, търсейки една нагледна анимация за етерните потоци около масивно тяло (така и не я намерих), случайно попаднах на този вид трискелион... или четирискелион? :lol: Как ви се струва като излъчване?
ethericenergy01.jpg
ethericenergy01.jpg (14.73 KiB) Прегледано 7140 пъти
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

На мене ми харесва, като енергия. Даде 9./57/ :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

hyparh,
Това го водят плимела (plymella) и било символ на вятъра (не на въздуха). Според Филип, не бива да се използват повече от три спирали за човек. Аз го ползвах в спалнята уж да чисти въздуха, преди да разбера и не видях особен ефект от него, освен по-неспокоен сън. Според жена ми, поставен на дъното на хладилника + тензор ринг, намалил миризмите там, но го махнах и оттам. В друг форум някой беше писал, че малката му дъщеря бягала от него, а на трискелион се смеела.
Конкретно за този от снимката, като изпълнение - добре навито, но недобре оформени центрове и отворен контур, а става много по-симетричен със затворен контур, т.е. споени краища. Според мен :colere: излъчва положителна, но неизползваема за човек (за определени хора ще е дебалансираща) енергия. Сигурно може да се ползва за някакво устройство, но може да стане като със сеенето на ветрове и жъненето на ....
Все пак по-добре, icrow да си каже за меренето (или caduceus, ако се е поосвободил).

Опааa, icrow вече го е направил.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравейте колеги , на това нещо му казват четириспирален хармонизатор и мисля че беше направен от тръбичка пълна с вода ;) Ето две линкчета за това, и други у-ва :smileylol: http://www.bibliotecapleyades.net/cienc ... energy.htm
http://www.implosionresearch.com/ - който разбира английски , да каже какво пише защото аз го разбирам на 20 % :lol: :lol: :lol:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

ivchak,
Пише, че е направено от тръбичка (явно затова е по-рехаво навит центъра), пълна с имплодирана вода. Предполагам е добра идея, предвид високата стойност, отчетена от icrow.
Предположих, че имплодирана означава, че водата е преминала през тръба на Шаубергер и гледам, че на сайта им има нещо, наподобяващо такава тръба (Vortex Energiser), но водата не преминава през него, а джаджата стои насочена към водата.
После има и забавна част. Пишат, че като си заредиш веднъж с vortex-a водата в радиаторите (явно за къща), тя си стои все заредена, защото било затворена система и облъчвала дома с полезна енергия непрекъснато, без да се налага да зареждаш с vortex-a отново. Ни думица какво се случва с водата при загряването й. Също и хладилника се зареждал с vortex-a еднократно, защото и неговата охлаждаща система била затворена и после храните се зареждали и те во веки веков от охлаждащата течност (тя не е вода и също се загрява, ама може пък да е по-добра от водата в оргонизирането).

Описанието на "четириспиралния хармонизатор" е 1:1 същото с това на трискелиона от същия сайт - повишава имунитета, пази от електромагнитни излъчвания, намалява електромагнитния и геопатогенния стрес. Това оставям без коментар.

Зарадвах се много, като прочетох, че:
We have many testimonies and scientific reports confirming that the Personal Harmoniser strengthens the body‘s own etheric energy.
"Имаме много потвърждения (в смисъл от потребители) и научни доклади (разбирай протоколи от изследвания), че персоналният хармонизатор усилва собствената етерна енергия на тялото."
Викам си - "Брей, учените признали официално съществуването на етера най-сетне. И ако преди бяха само учени, вече станаха дори научени."
Ама на сайта не открих ни едно такова твърдение или доклад, та сега не знам какво да мисля и да отварям ли шампанското.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Ето и малко снимки на различни варианти на закрепване на трискелион в хармонизатор. Надявам се този път да има по-читави резултати от предишното ми издевателство над хармонизатора.

Първо снимка само на трискелиона, защото не е този от предните опити:
Изображение

Вертикално висящ трискелион (нямаше как да прекарам конеца през някоя витка, защото лакът е затворил плътно процепите):
Изображение

Хоризонтален трискелион на "люлка":
Изображение

От любопитство каква е разликата между конец и лакиран проводник, направих и такова хоризонтално закрепване (снимката е нощна, за разлика от предните):
Изображение
BUTTON_POST_REPLY