Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от Philip »

Жоро,
Всяко място и материал има някакво свое излъчване. Затова и аз, и Айкроу казахме, че е добре снимки да се правят на едно и също място. Просто така е най-коректно и няма други променливи външни фактори.
За измерванията -
icrow написаCOLONПървата от горе на долу е 9/32/ втората 9./13/ третата 9.99
не е същото като
Жоро написаCOLON9,32 9,13 и 9,99
Колкото по-малко, толкова по-добре?
9/32/ означава 9, и 32 броя девятки след запетаята. Във времето Айкроу и Кадуцеус приеха така да се записва, за да няма пет реда с девятки примерно :) след запетаята.
9./13/ е 9,и 13 броя девятки след това
9,99 си е 9, и 2 броя девятки след запетаята.
Максимума на скалата, по която мерят е 10, но е непостижим във физическия свят. Може само да се доближаваме до него.
По-големия брой девятки след запетаята означава по-висока енергия.
:)

Тъй като ти гониш и пречистване от химикали, предполагам, че въпреки ниската енергетика на дестилираната вода, тя е доста изчистена от химически елементи. Така че ако към нея прибавяш и малко количество от вода, преминала през тръбите, нещата и с енергетиката и ще се подобрят доста. Предполагам, че и тръбите в огромна степен постигат същия изчистващ ефект от химикали, както и дестилацията
Високата оложителна енергетика на чешмяната ти вода явно се дължи на това, че водопровода при теб е меден цялостно.

И нещо съвсем простичко, за да разбере човек добра ли е водата, която пие - при пиене добрата дава чувство за хлад, мекота и свежест.

Хубав ден! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Мерих сега пространството около чашата до колкото се виждаше. На първата снимка от дясно идва лъч около педя малко по малко с заряд 9./13/ Същото го има и на другите снимки, но на втората идва от долния ляв ъгъл по диагонал а на третата идва от горния ляв ъгъл. Иначе този заряд за чешмяна вода е доста силен. Предлагам ти ако можеш да изнесеш пробите навън на някоя дъска на земята да ги сложиш. С разстояния между тях поне една педя.
Жоро
МненияCOLON 4
Регистриран наCOLON Сря Авг 06, 2014 3:48 pm

Мнение от Жоро »

Много информативно!
Благодаря ви от сърце!
Днес ще направя една снимка и ще я поствам.
Хубав weekend.
Поздрави
Fear is Illusion. All beings are Free. Truth can never be destroyed.
Жоро
МненияCOLON 4
Регистриран наCOLON Сря Авг 06, 2014 3:48 pm

Мнение от Жоро »

Ето я и снимката.
Сложих и 4та, смес от дистилирана вода и от тръбите...
Надявам се мястото да е подходящо, има и слънце, което може да завиши показателите :)
Прикачени файлове
IMG_2790.jpg
IMG_2790.jpg (2.9 MiB) Прегледано 5374 пъти
Fear is Illusion. All beings are Free. Truth can never be destroyed.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Нещо ми е изчезнал поста?!?!
Иначе до колкото си спомням първите две бяха с по 1 деветка отгоре. От тръбите беше 9./27/ а смесената беше малко над 9
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Здравейте,
Имам огромна молба за измерване по следващите снимки. Интересува ме средния фонтан (там е вързана тръбата), водата около него (в гьолчето :lol: ) и малките фонтанчета.
На този фонтан е свързана най-голямата тръба, която съм правил. За съжаление не са чули да я свържат на изхода на помпата, а са я свързали преди нея. Демек след като мине през тръбата, центробежната помпа ошашавва водата с всичките екстри, следващи от това. Малките струи са от друга помпа. За съжаление и водата в пространството е така организирана, че няма никакво движение в самото пространство и тъй като няма кой да го чисти, е зеленясало и пълно с листа, капачки и всякакви други гадости.
Ето ги и снимките:
V__21E0.jpeg
V__21E0.jpeg (273.34 KiB) Прегледано 5311 пъти
V__670C.jpeg
V__670C.jpeg (292.24 KiB) Прегледано 5311 пъти
V__741A.jpeg
V__741A.jpeg (231.95 KiB) Прегледано 5311 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Почти навсякъде е малко над 1. Имаш ли снимки от преди. И явно наистина ще трябва да е след помпата тръбата. Успех! :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря и жалко.
Нямам снимки отпреди, но като я махнат, за да ми я върнат, може да щракна пак фонтана, ако отида по някаква причина в Смядово.
Очаквах нещо такова.
...Тези тръби ги разработих, за да завихрят водата от напор, а не от засмукване, както са ги монтирали тиквите в момента. Вчера, като бях там да видя защо не са доволни от тръбата и казах, че е монтирана в правилната посока, но на неправилния клон на помпата, така и не можа да разбере човека, който беше с мен, какво толкова значение има това. -"Ами нали е тръба - каква е разликата?!" - Явно реши, че си измислям нещо, за да ги заблудя :doh:
Ще опитам днес да ги убедя да я преместят след като я махнат и за пробата само да я навият на мястото на изходящата централна дюза, ако не искат пак да се занимават с рязане на тръби, но там са си държавна структура, а и човека, който се занимава с фонтаните е шофьора на кмета :smileylol:
Добре поне, че им я направих и дадох без пари, и щяха да плащат ако са доволни, че иначе и пари трябваше да им връщам :smileylol:

Приятен и хубав ден! :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

С кaкво неблaгодaрно нaчинaние си се зaел. :sad:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

И ти ли, Бруте... Народът е прост като гъз, да ме извинявате за думата - ама е така. Аз навремето като зарових водоактивиращата система в малините и дадох 6 м гаранция за връщане и като мина сезонът, ми се обадиха да си взема и да им върна парите. Това добре /въпреки че имаха резултати/, но после ми рекоха че другата година пак да направим така - да я свържа и заровя, пък те да я ползвали отново :lol: И после пак да я вадя и да връщам...
Теглих им една мнооого яка майна и в резултат след няколко месеца уж силно бетонираният им на поста управител го изгониха собствениците - германци.
Така че напсувай кмета и се не бой, ще го сменят :lol: От хора като нас хваща щото Господ е наш човек :tongue:
BUTTON_POST_REPLY