Кутиите държат до около 80 градуса, после пак работят но изчезва част от мощността. Това е защото усилвателният блок е с неодимови магнити и пада силата както на магнитното, така и на скаларното поле /вървят заедно но са на 90 градуса едно спрямо друго/. Остава генератора на полето и доп намотки, които не зависят от температурата. Пластмасата на кутията вероятно ще устиска и тя докъм 80-90 градуса. Абе не ги слагай на топло най-добре...
Относно бобините - сегашните тестови корпуси са от ПВЦ което на 70-80 градуса почва да омеква, значи и то не е за там. Ползвах го, защото на въздуховода няма толкова жега. Не съм ги правил за водата, защото когато работят К3-ките си я зареждат по индукция чрез отделения в блока заряд от горивото и свещите. Само въздуха беше останал девствен

и тия бобини са основно за него.
На второ място, прът 120 мм ПВЦ е по-евтин и корпусът излиза към 20 лв /10 материал и 10 труд от стругаря/. Ако се вземе полиамид или полиацетал, ще държи до 120 градуса, но само материалът отива над 25 лв и бобината трябва да е с цена 120 лв - а не искам да я оскъпявам, за да може всеки да си я позволи. Не е проблем да има два вида с двете пластмаси, за който иска температуроустойчив корпус.
До края на седмицата ще имам две-три бобини готови, чакам стругаря /не съм минал още на варианта с ЦПУ струг/.
Поздрави!