Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника
Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника
Говорих за начина на оформяне на струята от канала не за урината!!! За това че се завърта на изхода наподобяващ вътрешното сечение на Шаубергеровата тръба.
Скелет,
Пробвал съм всичко
И още нещо да обясня, че ми се случва, когато някой поиска тръба, направя му и му изпратя - да получа обаждане, че е получил права тръба, а не с винтообразен нарез и завъртени в пространството като тръбите по снимките. Оставам настрана, че не са гледали докрай. Обяснявам и тук защо от доста време правя вече тръбите прави и защо при тази форма те са много по-продуктивни от тези, които са като извити рогове.
В началото правех тръбите точно както ги е правил Шаубергер. Но енергетиката и обработката на водата оставаха с ниски стойности.
Седях - мислих, седях - мислих, само седях и само мислих
Някои му викат на това, което правех - динамична медитация. :D В един момент ми светна, че Шаубергер ползва тези тръби за ротиращи машини, при които до някое време действат центробежни сили, а след определени обороти заради профила на тръбите (от завихрянето в тях) - подналягане, изтеглящо водата. ... А пък в случая, за който ги ползваме ние - налягането е преобладаващата сила и това налага промяна на вида на тръбата. Е тогава направих първата права тръба, която при измерванията показа чудесата, за които говори Шаубергер.
Просто - различните начални условия изискват различна форма в пространството, но същите сечения.
Ами - това е. Затова сега тръбите са прави, а не като роговете.
Скелет, още нещо.
Говорим за нормални хора, от матрицата, на които каналите не са им отворени и дишането винаги става основно през една от ноздрите
Знаеш ли си обема на дробовете?
А засичал ли си при нормално дишане за колко време това количество навлиза в тях? Не говоря пък за това време при физическо натоварване.
Остава да се измери приблизително размера на сечението на ноздрата.
Като използваш тези данни в проста формулка, се получава впечатляващ резултат за скоростта

Като допълнение, всяко косъмче се явява основа на допълнителни вихри.
И за естеството на енергията, която "май била от друго естество" мога да отговоря, но обясненията ми идват в повече.
Приятен ден на всички :D
Пробвал съм всичко

И още нещо да обясня, че ми се случва, когато някой поиска тръба, направя му и му изпратя - да получа обаждане, че е получил права тръба, а не с винтообразен нарез и завъртени в пространството като тръбите по снимките. Оставам настрана, че не са гледали докрай. Обяснявам и тук защо от доста време правя вече тръбите прави и защо при тази форма те са много по-продуктивни от тези, които са като извити рогове.
В началото правех тръбите точно както ги е правил Шаубергер. Но енергетиката и обработката на водата оставаха с ниски стойности.
Седях - мислих, седях - мислих, само седях и само мислих

Просто - различните начални условия изискват различна форма в пространството, но същите сечения.
Ами - това е. Затова сега тръбите са прави, а не като роговете.
Скелет, още нещо.
Говорим за нормални хора, от матрицата, на които каналите не са им отворени и дишането винаги става основно през една от ноздрите
Знаеш ли си обема на дробовете?
А засичал ли си при нормално дишане за колко време това количество навлиза в тях? Не говоря пък за това време при физическо натоварване.
Остава да се измери приблизително размера на сечението на ноздрата.
Като използваш тези данни в проста формулка, се получава впечатляващ резултат за скоростта

Като допълнение, всяко косъмче се явява основа на допълнителни вихри.
И за естеството на енергията, която "май била от друго естество" мога да отговоря, но обясненията ми идват в повече.
Приятен ден на всички :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Филипе,
не мога да кажа за ноздрите и през коя трябва да се диша - май в края на краищата ще е както е удобно. Все пак - пробвах под едната и под другата поотделно, но май най-добре е микрофона да е под двете защото иначе като че ли се усеща зареждането някак недостатъчно и едностранчиво. Може би в носа, ако микрофонът е под двете ноздри, зареденият въздух си се поляризира както е необходимо - не знам. Само усещане е, не логика. Но при всички случаи при запушен нос няма как да се ползват тия оргоннопарови слушалки
Тествано.
Поздрави
не мога да кажа за ноздрите и през коя трябва да се диша - май в края на краищата ще е както е удобно. Все пак - пробвах под едната и под другата поотделно, но май най-добре е микрофона да е под двете защото иначе като че ли се усеща зареждането някак недостатъчно и едностранчиво. Може би в носа, ако микрофонът е под двете ноздри, зареденият въздух си се поляризира както е необходимо - не знам. Само усещане е, не логика. Но при всички случаи при запушен нос няма как да се ползват тия оргоннопарови слушалки

Поздрави
Тръба за чешма с малък дебит. При силното пускане - снимка1 се получи ефекта, който беше станал веднъж при друга тръба, така че евентуално има и +и-. При пълна система с вода той не се получава, но може да се наложи да направя още една снимка с ограничител отпред, за да получа пълна система с вода и да го няма него.
Втората снимка е слабо пусната. Моля за измерване.
Втората снимка е слабо пусната. Моля за измерване.
Филипе, На първата снимка по цялата дължина на струята се редува - + на 5см разстояние някъде с енергия малко над 5. В чашата обаче е положителна и даже с по силна енергия малко над 6.
Втората снимка е в началото и средата 9.99 към края вече е 9.9
Аз ти препоръчвам да правиш тест и с вързана батерия. Сещаш се, че това ще премени налягането и дебита през тръбата, а и е важно какво ще излиза от чешмата в крайна сметка.
Втората снимка е в началото и средата 9.99 към края вече е 9.9
Аз ти препоръчвам да правиш тест и с вързана батерия. Сещаш се, че това ще премени налягането и дебита през тръбата, а и е важно какво ще излиза от чешмата в крайна сметка.

Ще стигна и до вързана батерия, Айкроу :D Първо да докарам така заряда :D
Следващи опити:
Следващи опити:
Какъв е този сняг :shock: :shock: :o :o
Значи първата е малко над 7 Втората е 9./26/ в началото 9./25/ в средата и 9./24/ в края. Третата е пак 7 и малко.
Нямах нет досега тук.
Айкроу, тук от вчера си вали готин снежец :D
Значи "усилвателя" действа - правилно съм си представил водата, енергията и взаимодействието им :D
Това е същата тръба от вчера, но резната и с добавка на това място :D
Тъпото е, че при слаба вода пак е слабичка енергията
Айкроу, тук от вчера си вали готин снежец :D
Значи "усилвателя" действа - правилно съм си представил водата, енергията и взаимодействието им :D
Това е същата тръба от вчера, но резната и с добавка на това място :D
Тъпото е, че при слаба вода пак е слабичка енергията
Тука сме забравили какво е сняг.
А като гледам бая си е паднало при вас. Според мен обаче нещата ще се променят доста, след като сложиш батерията.