Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника
Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника
Може ли да уточниш техническата страна на въпроса: коя вода се обработва-поотделно топлата и студената или само едната от тях; има ли и централно обработване за цялото жилище.
Филипе,
мрежата на изхода на чешмата определено пречи, както е усетил и Айкроу. Турбулизира потока през цялото му сечение и разрушава енергията в него - това е еднозначно. Още повече, че мрежата е от стоманена тел. Опитай се да усетиш тръбата на чешмата преди мрежата на изхода, както и да "бръкнеш" през нея в потока отвътре - ще се убедиш сам. Данните които изкарах са леко различни от тези на Айкроу, но тенденцията е подобна:
Първа снимка + 1,8
Втора снимка +6,3
Трета снимка +8,4
Малко преди изхода опитах да измеря водата вътре в тръбата като бръкна през нея и излезе около 9,/7/
Поздрави!
мрежата на изхода на чешмата определено пречи, както е усетил и Айкроу. Турбулизира потока през цялото му сечение и разрушава енергията в него - това е еднозначно. Още повече, че мрежата е от стоманена тел. Опитай се да усетиш тръбата на чешмата преди мрежата на изхода, както и да "бръкнеш" през нея в потока отвътре - ще се убедиш сам. Данните които изкарах са леко различни от тези на Айкроу, но тенденцията е подобна:
Първа снимка + 1,8
Втора снимка +6,3
Трета снимка +8,4
Малко преди изхода опитах да измеря водата вътре в тръбата като бръкна през нея и излезе около 9,/7/
Поздрави!
ОК
С две думи - гола вода, щом не може да преодолее енергийно мрежичка
Тези бяха по двадесетина сантиметра и от тръба ф15, постепенно намаляваща до нищожно ф. Явно трябва да си е цялостно с малко сечение като предишните от кофтия материал. Те вдигаха достатъчно енергия, но вкуса на водата беше гаден.
За какво те интересуват точни технически данни, FIL?
За този вид тръби това са все още експерименти.
За "централно обработване", както казваш, тръбите, които правя са си суперски. За дебит за къпане за душ - също. Това са експерименти за обработване на вода с минимален дебит с тръби с минимално сечение. Като станат готови - ще си го кажа без бой
С две думи - гола вода, щом не може да преодолее енергийно мрежичка

Тези бяха по двадесетина сантиметра и от тръба ф15, постепенно намаляваща до нищожно ф. Явно трябва да си е цялостно с малко сечение като предишните от кофтия материал. Те вдигаха достатъчно енергия, но вкуса на водата беше гаден.
За какво те интересуват точни технически данни, FIL?
За този вид тръби това са все още експерименти.
За "централно обработване", както казваш, тръбите, които правя са си суперски. За дебит за къпане за душ - също. Това са експерименти за обработване на вода с минимален дебит с тръби с минимално сечение. Като станат готови - ще си го кажа без бой

Наблюдавам - анализирам - променям.
Тук няма нездраво любопитство, ако така излиза-извинявам се. Просто преди да ползвам твоите тръби използвах проточно устройство по друга технология (пак с австрийски корени) ,което се предлага серийно, и в него се препоръчва да се поставя на единия щранг , а водата да е не по-топла от 60-65 градуса.
Какво е у нас съм го казвал няколко пъти назад в тази тема, а и снимки има.
А какво е това устройство с австрийски корени, което си ползвал?
С това изискване за температура ми звучи като UV лампа. Така ли е?
А какво е това устройство с австрийски корени, което си ползвал?
С това изискване за температура ми звучи като UV лампа. Така ли е?
Наблюдавам - анализирам - променям.
Става дума за технологията на Йохан Грандер, у нас се продават устройства чрез една варненска фирма. Може би има магнити вътре,твърди се,че има и ампула с "еталонна вода". Ползвал съм преносимото устройство,но по принцип са стационарни и са безбожно скъпи.Твърди се от каталозите, че водата се "ревитализира";има твърдения, че става по-добър разтворител.Понеже е извън темата,приключвам.
Фил, Можеш ли да снимаш чаша с вода от това устройство и който може да я измери. Интересно ми е какво ще даде, че и аз ги гледах тия устройства.
Колега skeleta,
Сега нямам готовност за това, след няколко дни ще мога да снимам водна струя или струя от душ, но за да не разводнявам тази тема, ще пусна снимката в рубриката за земеделието, и без това мисля напролет да пробвам това устройство за поливане. В момента ползвам в къщи една от тръбите на Philip и ефекта от водата върху мен е много положителен; засега не съжалявам,че не ползвам вече споменатото устройство; някой ден може и да ги комбинирам, но трябва да набера смелост да се енергетизирам и ревитализирам едновременно :
Сега нямам готовност за това, след няколко дни ще мога да снимам водна струя или струя от душ, но за да не разводнявам тази тема, ще пусна снимката в рубриката за земеделието, и без това мисля напролет да пробвам това устройство за поливане. В момента ползвам в къщи една от тръбите на Philip и ефекта от водата върху мен е много положителен; засега не съжалявам,че не ползвам вече споменатото устройство; някой ден може и да ги комбинирам, но трябва да набера смелост да се енергетизирам и ревитализирам едновременно :

Филипе, много добре се мисли, докато се къпеш с вода от тръбите ти ( Шаубергеровите де ).
Всеки път ме осеняват разни идеи. То по-принцип на това място така става, но сега е буустнато.
Та, хрумна ми, нали водата принципно смуче негативната енергия от хората. Може да се направи примерно аквариум или шадрванче да циркулира водата вътре през тръба от твоите и така да стане енергиен филтър за стаята. Може да се добави и малко програмиран оргонит с кристал.

Та, хрумна ми, нали водата принципно смуче негативната енергия от хората. Може да се направи примерно аквариум или шадрванче да циркулира водата вътре през тръба от твоите и така да стане енергиен филтър за стаята. Може да се добави и малко програмиран оргонит с кристал.
Точно това, приятелю, го е измислил още чичо Виктор и се казва abundance wheel , демек колело на изобилието :D Ще потърся утре оригиналната му скица къде е из компа ми, но най-общо казано нещото представлява две наклонени навън имплозионни тръби, вплетени една в друга с изходите нагоре, като се раздалечават. Нещо като символа на кадуцея. Двете тръби са топнати в леген и се въртят от двигател, като водата излиза през изхода на тръбите отгоре под влиянието на слабо центробежно движение, но преобладава левитативната сила след набирането и. Отгоре естествено също има корпус, за да не плиска водата и идеята е след определени обороти да се саморазвърта и генерира ел.ток. Ранна скица, после еволюира в домашния воден генератор на ток от който вече има останали снимки. Това предстои да го направя като малък модел и е един вид динамичен механично-флоиден излъчвател на позитивен оргон в околната среда. Това като минимум
Поздрави!

Поздрави!