Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника
Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника
Ако е възможно и не много скъпо, следващия път като изследваш водата вземи и една права медна тръба и измерете водата и от нея? Така ще се докаже че сечението е важното а не материала за тръбата.
ivchak,
Не знам отговора на въпроса ти. Човека не съм го виждал и не го познавам. Просто е попаднал на информацията в сайта ми и си поръча тръби, а след това ми изпрати изследвания. Работи на място и е на позиция, където може да си позволи да ги направи. Благодарих му и написах как трябва според мен да се проведат изследванията. ...И Човека ги направи така
skeleta,
И двете неща са МНОГО важни.
В страните с традиции, навсякъде в къщите водопроводните инсталации са медни. И у нас богатите си правят така водопроводите, но не знаят защо
Медта, среброто и златото имат антибактериални свойства. Т.е. унищожават бактериите и вирусите във водата.
Същите материали са отново по-особени откъм свойства спрямо оргонната енергия. Така че и материала е много важен
Тръбите са ми медни, а в твърдия припой, с който работя, има и проценти сребро. Правя тръбите така, че то да прониква и вътре в тръбата. (Това е част от майсторлъка
) Така че два от нужните материали съм осигурил
А относно други такива изследвания - не мога да нахалствам. Както вече казах, не познавам човека и той прави тези изследвания по своя воля и убеждение. За което мога само да съм му много благодарен
Не знам отговора на въпроса ти. Човека не съм го виждал и не го познавам. Просто е попаднал на информацията в сайта ми и си поръча тръби, а след това ми изпрати изследвания. Работи на място и е на позиция, където може да си позволи да ги направи. Благодарих му и написах как трябва според мен да се проведат изследванията. ...И Човека ги направи така

skeleta,
И двете неща са МНОГО важни.
В страните с традиции, навсякъде в къщите водопроводните инсталации са медни. И у нас богатите си правят така водопроводите, но не знаят защо

Медта, среброто и златото имат антибактериални свойства. Т.е. унищожават бактериите и вирусите във водата.
Същите материали са отново по-особени откъм свойства спрямо оргонната енергия. Така че и материала е много важен

Тръбите са ми медни, а в твърдия припой, с който работя, има и проценти сребро. Правя тръбите така, че то да прониква и вътре в тръбата. (Това е част от майсторлъка

А относно други такива изследвания - не мога да нахалствам. Както вече казах, не познавам човека и той прави тези изследвания по своя воля и убеждение. За което мога само да съм му много благодарен

Наблюдавам - анализирам - променям.
Само да добавя за медта и среброто. Филип не иска да ви товари с малко трудните за разбиране /но пък затова правилни/ възгледи на Виктор Шаубергер, но може би е добре да се каже, че мед и сребро когато са едно върху друго /примерно чрез галванизация/ образуват диамагнитна двойка. Това е един вид излъчвател на първично съществуващи в съответните материали + и - оргонни заряди, които при движение на флуид в тръбата и откъсването му от стените при центростремително движение се натрупват във флуида и задвижват процеса на нарастване на оргонния положителен заряд. Диамагнитна двойка мед-сребро се ползва при центростремителни завихрители в прави тръби, стени на вихрови имплозионни тръби и мембрани, с цел катализиране на синтезния оргонен процес и извличане на квалигени и фруктигени /висши енергийни субстанции/ от 4-то и 5-то измерение. Те се натрупват във флуида и го променят радикално. Това е накратко и обобщено едно от откритията на Виктор
Поздрави

Поздрави
Благодаря, Кадуцеус :D
Докато пиша, толкова неща прескачам, за да остане четимо и сравнително кратко, че...
...Засега не успявам да вкарам и златото, но то е само засега
*************************************************************************************************************
Сега имам нови тръби
Началната тръба е с външно сечение 9,25мм
Досега не бях правил от такава, но искам да направя тръби за чешма. При нея дебита е по-малък от при душа и основния водопровод, и при монтаж на нормалните тръби не се получаваше необходимото мощно завихряне в тръбите.
Е, сега направих такива с малко сечение. Моля за измервания! Водата ме учуди. Обикновено не става с такива малки мехурчета при сипване.
Докато пиша, толкова неща прескачам, за да остане четимо и сравнително кратко, че...
...Засега не успявам да вкарам и златото, но то е само засега

*************************************************************************************************************
Сега имам нови тръби

Началната тръба е с външно сечение 9,25мм
Досега не бях правил от такава, но искам да направя тръби за чешма. При нея дебита е по-малък от при душа и основния водопровод, и при монтаж на нормалните тръби не се получаваше необходимото мощно завихряне в тръбите.
Е, сега направих такива с малко сечение. Моля за измервания! Водата ме учуди. Обикновено не става с такива малки мехурчета при сипване.
Самите тръби имат пак това високо излъчване, за което говорихме.
Първата чаша има много интензивно поле и заряд 9./18/ Може да се дължи на хлора в водата (ако изобщо е хлор
)
Втората чаша пак е 9./18/, но не с такъв интензитет.
Пусни снимка как тече.
Поздрави!
Първата чаша има много интензивно поле и заряд 9./18/ Може да се дължи на хлора в водата (ако изобщо е хлор

Втората чаша пак е 9./18/, но не с такъв интензитет.
Пусни снимка как тече.
Поздрави!
Благодаря
Имам гадното чувство обаче, че медта на тези тръби е с различен състав и не е за питейни системи. Днес ще опитам да разбера това.
Иначе - явно правят добро завихряне и си заслужават играчката. Ще направя подобни от листов материал с гарантиран състав.
По-късно днес ще направя снимки на течаща и ще ги пусна тук.
За съжаление все още нямам химическо изследване на вода след тръбите. На теория според Шаубергер не би трябвало да е останал хлор.
Много моля, ако някой има възможност да направи такова - да се свърже с мен. Ще си платя. Не държа на оторизирани резултати, а просто на точни резултати за информация.

- Оргонна пара?icrow написаCOLONПървата чаша има много интензивно поле и заряд 9./18/ Може да се дължи на хлора в водата (ако изобщо е хлор)
Имам гадното чувство обаче, че медта на тези тръби е с различен състав и не е за питейни системи. Днес ще опитам да разбера това.
Иначе - явно правят добро завихряне и си заслужават играчката. Ще направя подобни от листов материал с гарантиран състав.
По-късно днес ще направя снимки на течаща и ще ги пусна тук.
За съжаление все още нямам химическо изследване на вода след тръбите. На теория според Шаубергер не би трябвало да е останал хлор.
Много моля, ако някой има възможност да направи такова - да се свърже с мен. Ще си платя. Не държа на оторизирани резултати, а просто на точни резултати за информация.
Потвърждавам резултатите на Айкроу. С някакви десети по-малко ми излезе, 9,/17,6/ но с приближение е същото. Интензитета на първата вода е доста по-силен, а има оргонна пара вътре заедно с въздуха в мехурчетата /както предположи и Филип/. Само че изфирясва бързо
когато се нормализира състоянието на водата като течност. Тогава вече няма мехурчета и оттам фазови преходи с граница между средите /съответно място за натрупване на допълнителен оргон/, та съответно и интензитета пада.
Ако искаш да мерим заряд и местоположение на оргонна пара над чашите, снимай странично за да се "вижда" по-лесно енергийния облак над водата.
Поздрави!

Ако искаш да мерим заряд и местоположение на оргонна пара над чашите, снимай странично за да се "вижда" по-лесно енергийния облак над водата.
Поздрави!
Благодаря и на теб!
Така се и оказа - тези тръби не са с чист материал за вода.
Така че - няма да снимам водата от тях повече. Когато ги направя от каквото трябва, за да гарантирам безопасно ползване - тогава ще ви тормозя пак
Поздрави и хубав ден на всички! :D

Така се и оказа - тези тръби не са с чист материал за вода.
Така че - няма да снимам водата от тях повече. Когато ги направя от каквото трябва, за да гарантирам безопасно ползване - тогава ще ви тормозя пак

Поздрави и хубав ден на всички! :D
Направих и сложих вече тръбите от материал, какъвто трябва. Ето и снимките:
? 
Църцорещата е -1.2. Средната е 1.8 и на макс е 6.5.
Обаче имам чуството, че филтърчето на чешмата цака нещата. В смисъл се едно там става разреждане на енергията.