Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от skeleta »

Ако е възможно и не много скъпо, следващия път като изследваш водата вземи и една права медна тръба и измерете водата и от нея? Така ще се докаже че сечението е важното а не материала за тръбата.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

ivchak,
Не знам отговора на въпроса ти. Човека не съм го виждал и не го познавам. Просто е попаднал на информацията в сайта ми и си поръча тръби, а след това ми изпрати изследвания. Работи на място и е на позиция, където може да си позволи да ги направи. Благодарих му и написах как трябва според мен да се проведат изследванията. ...И Човека ги направи така :)

skeleta,
И двете неща са МНОГО важни.
В страните с традиции, навсякъде в къщите водопроводните инсталации са медни. И у нас богатите си правят така водопроводите, но не знаят защо :lol:
Медта, среброто и златото имат антибактериални свойства. Т.е. унищожават бактериите и вирусите във водата.
Същите материали са отново по-особени откъм свойства спрямо оргонната енергия. Така че и материала е много важен :)
Тръбите са ми медни, а в твърдия припой, с който работя, има и проценти сребро. Правя тръбите така, че то да прониква и вътре в тръбата. (Това е част от майсторлъка ;) :lol: ) Така че два от нужните материали съм осигурил :)

А относно други такива изследвания - не мога да нахалствам. Както вече казах, не познавам човека и той прави тези изследвания по своя воля и убеждение. За което мога само да съм му много благодарен : )
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Само да добавя за медта и среброто. Филип не иска да ви товари с малко трудните за разбиране /но пък затова правилни/ възгледи на Виктор Шаубергер, но може би е добре да се каже, че мед и сребро когато са едно върху друго /примерно чрез галванизация/ образуват диамагнитна двойка. Това е един вид излъчвател на първично съществуващи в съответните материали + и - оргонни заряди, които при движение на флуид в тръбата и откъсването му от стените при центростремително движение се натрупват във флуида и задвижват процеса на нарастване на оргонния положителен заряд. Диамагнитна двойка мед-сребро се ползва при центростремителни завихрители в прави тръби, стени на вихрови имплозионни тръби и мембрани, с цел катализиране на синтезния оргонен процес и извличане на квалигени и фруктигени /висши енергийни субстанции/ от 4-то и 5-то измерение. Те се натрупват във флуида и го променят радикално. Това е накратко и обобщено едно от откритията на Виктор :)
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря, Кадуцеус :D
Докато пиша, толкова неща прескачам, за да остане четимо и сравнително кратко, че...
...Засега не успявам да вкарам и златото, но то е само засега :lol:

*************************************************************************************************************
Сега имам нови тръби :lol:
Началната тръба е с външно сечение 9,25мм
Досега не бях правил от такава, но искам да направя тръби за чешма. При нея дебита е по-малък от при душа и основния водопровод, и при монтаж на нормалните тръби не се получаваше необходимото мощно завихряне в тръбите.
Е, сега направих такива с малко сечение. Моля за измервания!
обща дължина с резбите около 35 см
обща дължина с резбите около 35 см
1.jpg (120.71 KiB) Прегледано 5748 пъти
Вода с температура и сила, нормална за миене
Вода с температура и сила, нормална за миене
2.jpg (88.75 KiB) Прегледано 5748 пъти
Същата вода след още около минута
Същата вода след още около минута
3.jpg (102.76 KiB) Прегледано 5748 пъти
Водата ме учуди. Обикновено не става с такива малки мехурчета при сипване.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Самите тръби имат пак това високо излъчване, за което говорихме.
Първата чаша има много интензивно поле и заряд 9./18/ Може да се дължи на хлора в водата (ако изобщо е хлор :lol: )
Втората чаша пак е 9./18/, но не с такъв интензитет.
Пусни снимка как тече.
Поздрави!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря :)
icrow написаCOLONПървата чаша има много интензивно поле и заряд 9./18/ Може да се дължи на хлора в водата (ако изобщо е хлор :lol: )
- Оргонна пара?
Имам гадното чувство обаче, че медта на тези тръби е с различен състав и не е за питейни системи. Днес ще опитам да разбера това.
Иначе - явно правят добро завихряне и си заслужават играчката. Ще направя подобни от листов материал с гарантиран състав.
По-късно днес ще направя снимки на течаща и ще ги пусна тук.
За съжаление все още нямам химическо изследване на вода след тръбите. На теория според Шаубергер не би трябвало да е останал хлор.
Много моля, ако някой има възможност да направи такова - да се свърже с мен. Ще си платя. Не държа на оторизирани резултати, а просто на точни резултати за информация.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Потвърждавам резултатите на Айкроу. С някакви десети по-малко ми излезе, 9,/17,6/ но с приближение е същото. Интензитета на първата вода е доста по-силен, а има оргонна пара вътре заедно с въздуха в мехурчетата /както предположи и Филип/. Само че изфирясва бързо :) когато се нормализира състоянието на водата като течност. Тогава вече няма мехурчета и оттам фазови преходи с граница между средите /съответно място за натрупване на допълнителен оргон/, та съответно и интензитета пада.
Ако искаш да мерим заряд и местоположение на оргонна пара над чашите, снимай странично за да се "вижда" по-лесно енергийния облак над водата.
Поздрави!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря и на теб! :)
Така се и оказа - тези тръби не са с чист материал за вода.
Така че - няма да снимам водата от тях повече. Когато ги направя от каквото трябва, за да гарантирам безопасно ползване - тогава ще ви тормозя пак :lol:
Поздрави и хубав ден на всички! :D
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Направих и сложих вече тръбите от материал, какъвто трябва. Ето и снимките:
Съвсем слабо пуснта - църцори : )
Съвсем слабо пуснта - църцори : )
1.jpg (107.03 KiB) Прегледано 5641 пъти
Слабо пусната
Слабо пусната
2.jpg (101.8 KiB) Прегледано 5641 пъти
На макс : )
На макс : )
3.jpg (102.56 KiB) Прегледано 5641 пъти
? : )
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Църцорещата е -1.2. Средната е 1.8 и на макс е 6.5. :) Обаче имам чуството, че филтърчето на чешмата цака нещата. В смисъл се едно там става разреждане на енергията.
BUTTON_POST_REPLY