anpopov,
Извинявай, че съм те подвел за монетата. По принцип, ако минава през слой сребро, лъчението би следвало да се усилва, но явно монетата не е "доброто сребро" за целта.
icrow написаCOLONТрикселиона също е навит на обратно!
icrow,
какво имаш предвид под "навит на обратно"? Той, както и да го навиваш, винаги от едната страна изглежда така, а от другата наопаки?
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
icrow,
сериозно се бях стреснал, че съм оплескал навиването
anpopov,
явно монетата бърка работите. Пробвай снимка само на трискелион на друго място. У дома на масата снимките излизат с кофти излъчване, а на пода с положително. icrow хвана някакъв хоризонтален слой с отрицателна енергия по средата на всички етажи в блока.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Монетата и идеята за нея, са мои. Не знам от къде е и как е попаднала при мен-от прародители е. Явно от йероглифите е от „другата вяра“ – арабска, турска или кой знай каква – не, че имам нещо против вярата им. Ще пробвам с удължено „ушенце“, през средата на трискелиона. Просто искам да го нося, като медальон.
Поздрави!
Щях да пиша още преди дни, понеже се получи малко двусмислено за другите, които няма как да знаят ЛС между мен и anpopov, ама се отнесох.
Идеята за сребърната монета си е на anpopov и продължавам да смятам, че идеята е чудесна, но явно тази конкретно монета не е подходящата. Това, което аз оплесках, беше, че въобще не ми хрумна, че монетата може да излъчва отрицателно и не поисках да я видя, а пробвах с махало какво би станало в общия случай, ако трискелион бъде поставен върху кръгло парче сребро. С което и подведох anpopov.
Сам по себе си трискелионът излъчва положително. По-полезната му страна е към монетата, за да се получи по-голямо усилване от среброто и така усиленото излъчване да е насочено към гърдите на носещия го. Отрицателното излъчване е по-слабо откъм гърба на монетата, защото усиленото положително излъчване от трискелиона успява частично да го неутрализира. Според мен фактът, че е от сребро, прави монетата толкова силна, като проблемът е в символите на нея. Среброто не би трябвало да може да акумулира външно отрицателно влияние.
Все пак аз съм правил трискелиона, затова мнението ми няма как да е обективно. Ще съм благодарен, ако друг може да потвърди или коригира горното.
anpopov,
ако още не си отлепил трискелиона, ацетон (лакочистител за нокти) или обикновен прозрачен лак за нокти (в него има ацетон) обикновено лесно се справят с Loctite.
Трискелионите нямат нужда от усилване (мое мнение) Полето им е чисто и завършено.
За да се носи като медальон е достатъчно да се залее в епоксидна органична смола, за да се запази крехката му физика
Струва ми се, че много ценен би бил и ако се центрира в хармонизатор на мястото на на акувак бобинката. Това естествено е само предположение, но ми се струва, че не бъркам.
Ще измени естествено излъчването на хармонизатора към по-силно насочено действие към човек. С акувака има по-силен резонанс с Природата.
Philip написаCOLONда се залее в епоксидна органична смола, за да се запази крехката му физика
Или пък да се използва т.нар. полимерна глина (polymer clay). Има и прозрачна, може да се размесва с оцветена, за да се получат цветови нюанси. За разлика от епоксидната смола не смърди, не е необходимо да се спазват точно пропорции на химикали и да се бъркат много добре, може да се оформя с ръце. Само накрая трябва да се опече във фурна. На мен ми изглежда като идеалния материал за в домашни условия. Има я в магазините за художници или може да се поръча през интернет.
Филипе,
Ето хармонизатор с трискелион. Тензор-сферата не е повод за гордост и отгоре на всичко е с екваториален ринг вместо сфери, но това имах под ръка и я слагам колкото да се види какво е излъчването.