Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от icrow »

Много странно! Бялата част на струята в средата на снимката е +9./7/, а розовата -1.5 точно до бялата :shock: От чешмата точно след изхода е 9.5 На снимката с колената на изхода е 9./18/ на струята на края на снимката е 9./12/

Ако на някой съм пропуснал да измеря нещо да свирка, че не съм много концентриран тия дни.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря, Айкроу :D

Значи вече имам вариант за хора, на които душовете са им от стария тип - с тръба :D

А най-много ме радва измерването ти на струята с двата цвята :D
Това измерване означава няколко неща :lol:
Че правилно съм разбрал теорията на Виктор за имплозията;
Че на снимка е възможно да бъдат запечатани цветово плюсовото и минусовото пространство;
А пък цветовете им на снимка излизат такива, каквито ги обяснява барон Райхенбах :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Потвърждавам измерванията на Айкроу. Абсолютно точно е всичко, с максимум до една десета разлика са и моите резултати. Излъчването от струята вероятно може да се отрази с парафинов екран, както е при експеримента на Виктор с електростатичния капков генератор, а също така да се наблюдава по-ясно във вакуум /последното е указано и при барон Райхенбах, който споменава че без въздух цветовете стават много ярки и наситени/. Ще опитам да направя някакъв експеримент в тази посока ;)
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Кадуцеус,
Завиждам ти, че си разполагаш с времето :D
Благодаря и на двама ви! 8-)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Направих нова страница в сайта ми със снимки как се свързват тръбите: http://fenix.styleglassbg.com/izvorna_v ... pipes.html
Тъй като вече Кадуцеус и Айкроу измериха как се държи преходника за душове с твърда тръба, мога да предложа спокойно тръбите, които правя и на хора с този тип душове : )
Не смятам, че от това да направя на някого тръби, за да е здрав, трябва или мога да печеля. Затова реших и да променя цените, на които правя тръбите на който ми поиска. За 75 лв вече ще правя и изпращам тръбите + преходника за душове от стария тип - с твърди тръби. Само тръбите, които могат да се монтират на душове "слушалки", на входа на водопроводната инсталация, на хидрофори и хидромасажни системи, на бойлери и каквото още се сетите, ще ги правя и изпращам по 65лв, тъй като с последните промени по тях ползвам малко по-малко материали за направата им. : )

Поздрави и със здраве! : )
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Поздравления!
Делото е добро, цената също, а най-вече майсторът е печен :)
Желая ти подобни успехи във всичко!
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря : )
Ще се радвам повече хора да мислят, че е така : )
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Тъй като имаше интерес точно какви са ми изследванията, след като пуснах снимки преди няколко поста, направих страница в сайта за резултатите ми от изследванията с квантовия анализатор (биоскенер) преди ползването на такава вода и по-късно. В нея може да се види промяната от ползването на тази вода при мен.
Това е страницата:

ПП 20,40 ч.

:evil: :evil: :evil:
Бесен съм

Биоскенера не дава действителни резултати!
След като направих и пуснах страниците с резултатите, реших да си пусна ново изследване. ... :twisted: :twisted:
Даде ми резултати, подобни на тези от предишните ми измервания.
Създадох нов потребител в базата му данни с малко различаващи се от моите данни и с друго име.
Резултатите бяха коренно различни и нямащи нищо общо с моите (тези, които беше дал преди малко)! АМА НИЩО!
Пуснах отново изследване за мен със старите ми данни. И гадта ми даде отново същите измервания, които ми показа преди това, с мъъънички разлики - толкова, колкото да те накара да и се вържеш!

Така че свалям страниците от нета и много моля за извинение, ако тези данни са повлияли на някого по някакъв начин!
Мразя лъжата и НЕ ЛЪЖА, а в случая стана точно това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
СЪЖАЛЯВАМ
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Споко Филипе,
разликата в състоянието на кожата преди и след използването на заредена вода за къпане е видна с просто око. Днес на мен ми казаха непознати съвсем сериозно, че съм с вид на 33-34 годишен, а всъщност съм на 49 :) Вероятно освен други неща които правя е и от тръбата в банята ми ;)
Та компютрите не винаги са полезно нещо - подобна частична измама са и аурокамерите, където по софтуерен път се моделира картинка на аурата на база резултати от само няколко акупунктурни точки на ръката. Карай напред, тръбите ти са много добри
Поздрави!
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Филипе,

Не се коси, че някой печели пари от надеждата на хората!В твоя случай съвсем не е така. За какво става дума?

За твое сведение, още от първото къпане, след слагането на тръбата на душа, кожата омеква тотално. Измива така, както не може да измие необработената вода. Порите на ръцете ми са така чисти, все едно сега съм се родил, а майка ми, дето е с нацепена кожа на ръцете, от първото къпане спря да ползва крем за ръце, щото вече не й се налага. :D Като налея вода в шише за пиене, си остава до вечерта свежа и пивка, като не мирише на нищо и е пределно вкусна, т.е. обработената вода си остава с отлични качества за доста дълъг период и няма нужда да се прекарва през кана "брита". Въпреки, че във водата си стоят всички вещества, даже и вредните, те са неутрализирани и са претърпели хомеопатична положителна промяна, клъстерите на водата явно са променени на такива на пълноценна жива вода. По чашите не остават капки от варовика. И още една камара неща, които са ми убягнали.

Предимството на обработената с тръба вода е, че има вкусовите качества и характеристиките изворната вода, силно алкална е и е наситена с положителна енергия, и тъй като не е минала през филтриране, в нея си стоят всички минерали, което е фактор за предотвратяване на остеопороза.

Плюс всичко останало, всеки може да си добива изворна вода, колкото му душа сака, без да плаща грешни пари на доставчици, като се има в предвид, че водата е с много по-добри качества от изворната по магазините, щото в нея липсват съставките на пластмасата от шишетата, като бисфенола, които водят до цяла камара здравословни проблеми.

Не срещнах мнение и коментар за това, какво се получава при поливане на растения с обработена с тръба вода? А това е много важно. Целта е да се разберат разликите на получената с твоите тръби вода, в сравнение с водата, обработена с конструкциите на Кадуцеуса. Кадуцеусе, ти имаш поглед върху двете води, коментарът ти? ;)

За труда и постижението ти само хубави неща! ;)

http://www.vedamost.info/2013/10/2013_8.html#more

Това е един от последните филми за водата. Показани са най-съвременните възгледи и изводите от последните изследвания на водата. Значи така, живата вода е носител на орто молекули, които винаги се въртят, мъртвата вода е носител на пара молекули, които могат да се въртят, но могат и да не се въртят, но по принцип имат ниска склонност към спин. Много може да се вземе от филма!
BUTTON_POST_REPLY