Кадуцеусе,
Виж моля те тези нещица: http://www.kramola.info/blogs/neobyknov ... -21-m-veke ; и си кажи тежката дума, за какво, аджеба, става дума. Като сложност на изработка тези "пластики" не отстъпват на дървения кръст дето е изложен в Рилския манастир.
Съвсем най-общи :-)
Re: Съвсем най-общи :-)
Свилене,
това е много интересно, но трябва да го огледам подробно... Виждам засега резонансни усилвателни елементи, части от конструкцията на Ваджра, неща за съхранение и усилване на енергийни топки и т.н. Ще ми трябва малко време - ти винаги ме хвърляш в тъча с нещата, които намираш
Поздрави!
това е много интересно, но трябва да го огледам подробно... Виждам засега резонансни усилвателни елементи, части от конструкцията на Ваджра, неща за съхранение и усилване на енергийни топки и т.н. Ще ми трябва малко време - ти винаги ме хвърляш в тъча с нещата, които намираш

Поздрави!
Аз да подсетя да не забравите да си налеете вода на 18 или 19 Януариivchak написаCOLONМалко допълнение(пренасям поста си от другият форум):Всъщност както казват хората занимаващи се с т.н."крещенска" вода(водата на кръщението)максимумът е на 18 януари след обяд , но на 19 не би трябвало да е по слаба защото според няколко човека от руските форуми водата запазва свойствата си повече от месец, с постепенно спадане на енергията. http://www.gorod21veka.ru/list/rossijsk ... unatsya_v/

Здравейте,
Може ли да ми дадете идея, какво устройство мога използвам в аквариум?
Може ли да ми дадете идея, какво устройство мога използвам в аквариум?
Кутия ОК, Енергизатор, Неутрализатор - и трите са за пасивно зареждане на вода. Само ги прикрепваш към аквариума отстрани. Активатор Извор може би не е подходящ, защото няма преточване на аквариума през тръба - ако има такава циркулация както в големите, става и той - даже е най-добре. Нанизваш го на тръбата и готово.
Поздрави!
Поздрави!

С тръба на Виктор Шаубергер може хем да енергитизираш хем да пречистваш водата, но ще трябва рециркулация.
Здравейте!
Напоследък нямам много време да пиша тук, но работата си върви
Завършваме проекта по машината на Райф, Ревитализиращата бобина /асансьора
/ има проектиран нов вариант, който ще е мобилен, за седнал човек - и доста по-силен от сегашния, правят се и две нови машини - едната е по-скоро устройство за лечение на очни проблеми, а другата е машина - активатор за захранване на бобината + отделна собствена функция + производство на наситена с моноатомни елементи вода.
Така че... очаквайте новини
Поздрави!
Напоследък нямам много време да пиша тук, но работата си върви

Така че... очаквайте новини

Поздрави!

Един общ технически въпрос... ако можете, дайте акъл че вече изгорих това-онова поради неправилно заземяване
Трябва ми истинска земя - не зануляване, за някои неща като изхода от фарадеевия кафез на бобината от Райф машината. Оказа се, че зануляването на кафеза през контакта прави хармоници в мрежата и изгоря функционалния генератор /оправиха го вече де/. Затова днес се покатерих на покрива на сградата, където намерих заземителните арматури съответно водещи до шината в земята на гръмоотвода. Очистих желязото с една пила и вързах един многожилен кабел, като го пуснах надолу през прозореца на офиса - така че вече трябва да имам реално заземяване.
Въпросът е - трябва ли външно на прозореца да бодна един антенен превключвател, за да откачам заземяването при буря - и какъв да е той... Ел. компетентните хора да кажат ако искат - щото иначе аз ще сложа нещо, но може да не е правилното
Поздрави!

Трябва ми истинска земя - не зануляване, за някои неща като изхода от фарадеевия кафез на бобината от Райф машината. Оказа се, че зануляването на кафеза през контакта прави хармоници в мрежата и изгоря функционалния генератор /оправиха го вече де/. Затова днес се покатерих на покрива на сградата, където намерих заземителните арматури съответно водещи до шината в земята на гръмоотвода. Очистих желязото с една пила и вързах един многожилен кабел, като го пуснах надолу през прозореца на офиса - така че вече трябва да имам реално заземяване.
Въпросът е - трябва ли външно на прозореца да бодна един антенен превключвател, за да откачам заземяването при буря - и какъв да е той... Ел. компетентните хора да кажат ако искат - щото иначе аз ще сложа нещо, но може да не е правилното

Поздрави!
Поздрави!Питах баща ми и той като по наясно с тоците сподели,че по-добре е да го оставиш така да си стои .Не е необходимо да слагаш превключвател .