Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от smsi-h »

Кадуцеусе,

Виж моля те тези нещица: http://www.kramola.info/blogs/neobyknov ... -21-m-veke ; и си кажи тежката дума, за какво, аджеба, става дума. Като сложност на изработка тези "пластики" не отстъпват на дървения кръст дето е изложен в Рилския манастир.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Свилене,
това е много интересно, но трябва да го огледам подробно... Виждам засега резонансни усилвателни елементи, части от конструкцията на Ваджра, неща за съхранение и усилване на енергийни топки и т.н. Ще ми трябва малко време - ти винаги ме хвърляш в тъча с нещата, които намираш :)
Поздрави!
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

ivchak написаCOLONМалко допълнение(пренасям поста си от другият форум):Всъщност както казват хората занимаващи се с т.н."крещенска" вода(водата на кръщението)максимумът е на 18 януари след обяд , но на 19 не би трябвало да е по слаба защото според няколко човека от руските форуми водата запазва свойствата си повече от месец, с постепенно спадане на енергията. http://www.gorod21veka.ru/list/rossijsk ... unatsya_v/
Аз да подсетя да не забравите да си налеете вода на 18 или 19 Януари ;)
cheter
МненияCOLON 3
Регистриран наCOLON Чет Мар 03, 2016 5:07 pm

Мнение от cheter »

Здравейте,
Може ли да ми дадете идея, какво устройство мога използвам в аквариум?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Кутия ОК, Енергизатор, Неутрализатор - и трите са за пасивно зареждане на вода. Само ги прикрепваш към аквариума отстрани. Активатор Извор може би не е подходящ, защото няма преточване на аквариума през тръба - ако има такава циркулация както в големите, става и той - даже е най-добре. Нанизваш го на тръбата и готово.
Поздрави!
cheter
МненияCOLON 3
Регистриран наCOLON Чет Мар 03, 2016 5:07 pm

Мнение от cheter »

:) благодаря за отговора. Сега съм сложил върху аквариума един от твоите кадуцеи, като за начало. Не знам дали ще има някакъв ефект, но ми се искаше сам да си изработя уреда, тъй като целия аквариум, без филтъра и нагревателя е мое дело.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

С тръба на Виктор Шаубергер може хем да енергитизираш хем да пречистваш водата, но ще трябва рециркулация.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
Напоследък нямам много време да пиша тук, но работата си върви :) Завършваме проекта по машината на Райф, Ревитализиращата бобина /асансьора :lol: / има проектиран нов вариант, който ще е мобилен, за седнал човек - и доста по-силен от сегашния, правят се и две нови машини - едната е по-скоро устройство за лечение на очни проблеми, а другата е машина - активатор за захранване на бобината + отделна собствена функция + производство на наситена с моноатомни елементи вода.
Така че... очаквайте новини :hola:
Поздрави! :cheers:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Един общ технически въпрос... ако можете, дайте акъл че вече изгорих това-онова поради неправилно заземяване :lol:

Трябва ми истинска земя - не зануляване, за някои неща като изхода от фарадеевия кафез на бобината от Райф машината. Оказа се, че зануляването на кафеза през контакта прави хармоници в мрежата и изгоря функционалния генератор /оправиха го вече де/. Затова днес се покатерих на покрива на сградата, където намерих заземителните арматури съответно водещи до шината в земята на гръмоотвода. Очистих желязото с една пила и вързах един многожилен кабел, като го пуснах надолу през прозореца на офиса - така че вече трябва да имам реално заземяване.

Въпросът е - трябва ли външно на прозореца да бодна един антенен превключвател, за да откачам заземяването при буря - и какъв да е той... Ел. компетентните хора да кажат ако искат - щото иначе аз ще сложа нещо, но може да не е правилното :)
Поздрави!
Аватар
Helios777
МненияCOLON 9
Регистриран наCOLON Чет Дек 08, 2016 9:33 pm

Мнение от Helios777 »

Поздрави!Питах баща ми и той като по наясно с тоците сподели,че по-добре е да го оставиш така да си стои .Не е необходимо да слагаш превключвател . :hola:
BUTTON_POST_REPLY