Вчера в 8,30 вечерта ме хванаха карастанчовите като видях пръскащите самолети и по съвета на Филип усилих домашния ми хармонизатор с К3-ки от предпоследната серия /не най-мощните, за да видя разликата после с новите/. В резултат днес имаше ясна "дупка" в облачността над нашия район до около 9 часа сутринта, а силата на излъчването се усеща много ясно. След това се затвори към центъра с облачност, идваща от периферията. Наблюдавам също много бързо преобразуване на слоестата "облачност", т.е. пръсканата субстанция в нормални кълбести облаци. Това е в пасивен режим, без активация със звук, записани вълни на Румен Ч. или ментална.
Обхватът веднага след монтажа беше 1500 км. в диаметър, а мощната трансформираща част от полето /без рехавите краища/, около 650 км /диаметър/. В момента, след 12 часа и половина целият обхват е 2250 км, а най-активната част - 930 км. Ще експериментирам с различни активации ще пиша резултата. Засега нещата са явно и забележимо по-добри от преди, дори ми се обадиха и други хора, за да ми кажат че има разлика
Поздрави
ПП
Благодарности на Филип за идеята!