Кемтрейлс

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Кемтрейлс

Мнение от Philip »

североизточна и северозападна Европа
кемтрейлс13.jpg
кемтрейлс13.jpg (145.08 KiB) Прегледано 8172 пъти
кемтрейлс14.jpg
кемтрейлс14.jpg (156.85 KiB) Прегледано 8172 пъти
Тези снимки са по-скоро за новата тема "Хаарп и подобни" по-скоро.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Вчера в 8,30 вечерта ме хванаха карастанчовите като видях пръскащите самолети и по съвета на Филип усилих домашния ми хармонизатор с К3-ки от предпоследната серия /не най-мощните, за да видя разликата после с новите/. В резултат днес имаше ясна "дупка" в облачността над нашия район до около 9 часа сутринта, а силата на излъчването се усеща много ясно. След това се затвори към центъра с облачност, идваща от периферията. Наблюдавам също много бързо преобразуване на слоестата "облачност", т.е. пръсканата субстанция в нормални кълбести облаци. Това е в пасивен режим, без активация със звук, записани вълни на Румен Ч. или ментална.
Обхватът веднага след монтажа беше 1500 км. в диаметър, а мощната трансформираща част от полето /без рехавите краища/, около 650 км /диаметър/. В момента, след 12 часа и половина целият обхват е 2250 км, а най-активната част - 930 км. Ще експериментирам с различни активации ще пиша резултата. Засега нещата са явно и забележимо по-добри от преди, дори ми се обадиха и други хора, за да ми кажат че има разлика :)
Поздрави

ПП
Благодарности на Филип за идеята!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Днес пак има офанзива, но доста по мащабно от миналия път, и пак е съсредоточено над едно място, а на около е чисто! Лошото е, че и аз влизам в тази област.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

sheki, много ценен е този линк, който даде:

http://www.flightradar24.com/42.66,24.97/7
прелитащите самолети в реално време както и тяхното означение.

Преди двадесетина минути обаче мина един голям на ниска височина, който смятам, че "работеше".
...Но го нямаше на картата със самолетите :cry:
Аватар
gomi
МненияCOLON 131
Регистриран наCOLON Чет Май 09, 2013 9:19 pm
МестоположениеCOLON майна таун :)

Мнение от gomi »

Вчера, беше страшно над Пловдив, следа до следа, явно са сменили сместа - една я гледах цял ден как се разстилаше, накрая си стана на дълъг "облак". Днеска беше всичко станало на плътна облачност :roll:
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

абе и при нас рядко торят ... ама във вторник времето беше хубаво и слънчево ясно небе и всеки самолет оставяше следи до края на деня беше вече с ония смотани облаци.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

"Човекът няма нищо общо със затоплянето на планетата и промените в атмосферата и!"
Това са самолетите, които са в полет в момента 13.05.14г.  10,30ч.
Това са самолетите, които са в полет в момента 13.05.14г. 10,30ч.
9.jpg (1.38 MiB) Прегледано 7793 пъти
Те при изгарянето на тоновете керосин, нужни за всеки полет, не отделят вредни газове, не използват кислорода от атмосферата ни, а изгарянето става без никакво отделяне на топлина :devil:

И нищо да не пръскат, това е предостатъчно... :doubledown: :angry:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ще се ядосам някой ден и ако е рекъл Господ, ще направя лъча на Тесла - та да видим тогава... При скорост на плазмения обект 16 км/сек не могат да ми избягат ако ще и НЛО да са :doubledown:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Дайте да спретнем някакво оръдие или нещо такова за прочистване. Тези непрестанни дъждове сигурно имат общо с цялата кампания. Поне преди бях забелязал, че след обилно пръскане винаги валеше. Ще гледам да спретна нещо тия дни, така или иначе ми се върти в главата отдавна технология за мощен оргонен лъч на дълго разстояние. Който има желание нека да пробва с негово си устройство и поле може да обединим технологиите.
BUTTON_POST_REPLY