Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Райф - машина

Мнение от icrow »

Да взема да раздам малко кърпички а? :lol: Стегнете се бре МОМЧЕТА! Дайте да вървим напред мамка му!!!!!!
nightcrawler65, дори само с това че си я направил и даваш примера и на други хора, че става е достатъчно! Обаче ако има с какво да помагаш помогни. Всеки да помага с каквото може и заедно напред!
Леле Бареков да не ме чуе, че ще ме вземе за предизборната си кампания. :smileylol:
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

http://star07.in/videogallery.php?video_id=55

Макар че темата май умря за сега, ще пусна филма за Райф в стар07.
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

Филмчето е добро въпреки, че в края си не е много точно- където се казва, че това са оригиналните Райф- честоти, явно е правен преди 2010 година. Да се надявам, че утре ще имам малко повече време да обясня, защо първите изброени честоти / а и не само те/ не са съвсем точни / като дам и точните/ и да обясня този прословут елементарен математически модел, който е използвал Филип Хойланд та да се знае и тогава вече няма да има проблем да си пресмятате всяка работеща честота и да я напасвате към носеща която евентуално ще използвате / ако не в момента то на по-късен етап-може би :) /

Да те попитам "Скелет" - задоволително ли е това за теб, което ти шернах ? :cheers:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

rife_ray_machine_34_chart_HD.jpg
rife_ray_machine_34_chart_HD.jpg (734.84 KiB) Прегледано 6535 пъти
И така да не губим време и да караме по същество: Като сравните тези от филма с тези от таблицата / основно за двата типа Рак "BX" и "BY" ще видите че са едни същи погрешно разчетени по това време от Райф и както съм писал някъде напред по темата, Хойланд прави точните измервания и установява, че измерените първоначално от Райф честоти в голямата си част са хармонични на основните а и все пак няма как да получиш истинска честота от да кажем 11 или 17 МХц след като честотния инструмент, който е бил използван по това време е проектиран да работи до 2 МХц .Ето сега един вариант на истинските, които са били закръглени.
dr_rifes_1935_rife_ray_4_frequency_list.jpg
dr_rifes_1935_rife_ray_4_frequency_list.jpg (114.54 KiB) Прегледано 6535 пъти
А ето и оригиналните:
dr_Rifes_true_original_frequencies_chart_small.jpg
dr_Rifes_true_original_frequencies_chart_small.jpg (90.58 KiB) Прегледано 6535 пъти
А ето сега и един вариант на ниските модулиращи честоти използвани от Хойланд за достигане на истинските Райф честоти с носеща от 3.3 МХц.
philip_hoylands_audio_frequencies.jpg
philip_hoylands_audio_frequencies.jpg (58.16 KiB) Прегледано 6535 пъти
След като имаме вече честотите нека да видим какво толкоз е тормозело хората през годините от забъркания микс от честоти от Филип Хойланд като правя уточнение, че ще говорим за носеща 3.3 МХц - за всяка друга носеща математиката е същата само дето ще получаваме различни стойности на ниските модулиращи.
Да вземем за пример B.X. cancer virus 1,607,450 Хц с ниска модулираща от 21,275 Хц която е била използвана в Rife Ray #5 или Beam Ray клиничен инструмент. Търси се висока хармонична на основната, която е най-близко до носещата 1,607,450 Хц умножена по 2 = 3,214,900 Хц. И така изваждаме от 3,300,000 тази 3,214,900 Хц и получаваме 85.100 Хц която може да се ползва като модулираща, но тъй като аудио осцилатора е бил до максимум 40.000 Хц той прави деление в случая на 4 /85.100 : 4 = 21.275 Хц/ като също може да бъде разделена и на 5; 6; 7; и т.н. и използването на всяка една от тях ще постигне същия резултат.
Добре хайде още един пример и от там нататък с тази логика вече ще можете всичко:
Вземаме например Tetanus: 234,000 X 14 = 3,276,000 Hz (Ниската модулираща на Хойланд е *1200 Hz от таблицата)
3300000-3276000=24000Хц :20 = 1200Хц
Предполагам, че нещата вече са ясни, с това разбиране вече може да се правят всякакви комбинации с носещи и ниски и да се постигне желания резултат.
Нарочно спестих многословието при обяснението. :cheers:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Е добре, виждам, че има интерес, наистина се надявам този пост да Ви е бил повече полезен отколкото интересен.
Защо такова мълчание бе хора? - "доволни" , "недоволни" - мълчанието явно е признак, че всичко е ясно - майтапче де... :cheers:
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Здравей!
Интерес има и то голям. Трябва ми малко време обаче да се ограмотя с тия честотни модулации. Знам ги само от уроците по физика и тия сметки които правиш са ми мъгляви все още. В момента се ограмотявам.

Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Човек страхотно е, че споделяш информацията! Рано или късно ще влезе в употреба и за мен и за други хора. :) :beer:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря за тази информация :)
А какво всъщност имаш предвид преди 2010 и след нея?
Явно тогава по някакъв начин се е появило това тълкуване на честотите.
Може ли да разкажеш?

Как успя да се справиш с изгарянето на съвременните електронни елементи?

...
( За предишното ми включване в темата, което те нервира (аз затова не се обаждах сега, за да не изтълкуваш отново погрешно написаното)- въпросите зададох съвсем чистосърдечно. За нещата, които правя аз, си задавам същите въпроси и се стремя да им намеря отговора за бъдещето им в реалността ни. Просто проследявам различните нишки-възможности и се стремя да направя най-доброто възможно. Затова те питах и теб как виждаш бъдещето на постижението си. Все пак си единствен българин, успял да направи такова устройство.)

Лек и приятен ден! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Привет на всички,
Това звучи добре, хората са жадни за знания, значи има надежда.
Филипе, първо да кажа, че не съм единствения аз съм поредния, който прави това, през изминалите години има много ама наистина много хора, които са осъществявали подобен проект, но просто си действат тихо и кротко и никога не са споменавали за това в публични форуми по ред известни на всички ни причини. Но като единствен за сега мога да бъда само по отношение на споделяната достоверна информация. ;)
Защо ли до 2010г?
Защото преди това, никой не е споделял 100% достоверна информация и повечето е била догатки или свободни съчинения според разбиранията и целите. Джеф Гарф е един хората, чиито са заслугите за това да знаем повече по темата. През 2008г той се сдобива с още един оригинален апарат ползван от доктор от онези времена за щастие с пълен комплект документация и тъй като до тогава той само е предполагал как може да работи подобен вид машина/ имам пред вид метода на Хойланд/ след, което вече бил сигурен и едва през 2010г започва да се споделя подобен вид информация сред една група ентусиасти от UK, USA, D , CANADA.
И за да не съм голословен в края на писанието си ще Ви дам линк, който лично за мен има несравнима стойност за информацията която се съдържа вътре от там аз научих това, което винаги съм искал да зная по темата.
Тук не говоря за практическото изпълнение на моя проект, за това заслугата е на друг / спокойно мога да кажа единствения с подобни качества човек с който се запознах/.
Относно съвременните елементи- благодарен съм , че съм във това време, което ми дава възможност да ползвам едни много качествени и опростени компоненти и като цяло "минитюаризира" целия проект. Лично не съм имал никакъв технически проблем, като изключим една моя грешка по време на прототипа, където ми бяха продали едни съпротивления вместо 3,3 Ком ми бяха сложили 3.3 Ом и аз не ги проверих по цветен код и като ги сложих резултата при първото ми включване на блока за управление беше "УАУ" е имаше и една цяла серия чипове с частичен фабричен,
/който се прояви само в един определен режим/ дефект а уж бяха "оригинални" от "Тексас Инстрюмънтс" , но пък в това е и тръпката ;)
Скоро, ще сложа снимка на последния готов вариант на блока за управление с последните технически ъпдейти, които му разшириха още повече възможностите.

Ето Ви сега и тъй да се каже прозореца към знанието /късметлии :) /. За тези които знаят Английски ще е лесно, за останалите- ще търсите вариант за превода / доста материал е/

http://rifevideos.com/index.html

Успех на всички в разбирането на нещата! :cheers:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Добрее, щом никой нищо не казва, значи сте заети с четене :)
Сега ще Ви шерна още някой друг линк за да имате горе-долу някаква представа за малка част от предлаганите на пазара продукти, като всички споменават някъде, че са някакъв вид Райф-машини, ще оставя на Вас да разгледате и прецените сами- Кое-Какво е ?. Добре е винаги човек да разполага с повече инфо, че когато се наложи да избира да знае наистина какво му е нужно според разбиранията и целите.
http://www.pemft.net/pemf-reviews-new.html
http://www.truerife.com/
http://rifedigital.com/order/index.php? ... ducts_id=7
http://hymbas.com/RIFEBCXUltra_PROMO.ht ... tAodqR8AyA
http://www.gb4000.org/gb4000_products.html

:cheers:
BUTTON_POST_REPLY