Те ти булка спасовден
Айкроу, пак ме вкара в мислене

Не че мразим да мислим, ама... :D
1. Разликата на енергията от тръби, направени по един и същи начин, и едни и същи размери - тест от 22-23 страница на темата показва 9,(27)девятки. Сегашните - 9,(37)девятки. Единствена разлика - при първите входа и изхода са допрени, при другата - не. Значи трябва да взема мерки да не се допират вход и изход.
2. При право и обратно връзване се получава еднакъв заряд! Е тук вече не мога да измисля нищо! Нямам никакъв "ланс"(това е моя думичка за някаква първоначална идея без да имам доказателства

)...Единия път излиза със супер скорост, като водата върви по все по-малък диаметър. Другия път влиза през тясната част и върви към профил с по-голямо сечение. Вярно, че по пътя си среща отново същото разположение на профилите - негативен, неутрален, позитивен. Но пък след това се забива в завой на 180 градуса и върви по тръба с кръгло сечение, което би трябвало да намали енергията! Е да - ама не! Измерването показва същата енергия :twisted:
3. И откъде се взима този отрицателен заряд по меката връзка :?: Дотам имам полипропиленова тръба, след нея сферично кранче, къс маркуч и е меката връзка. Къщата като цяло е +. ...В интерес на истината преди две седмици разбрах, че от нея спрямо нулата излиза някакъв заряд. При измерване на постоянен ток дава 2,и малко волта. При превключване на "крив ток"

мултицета ми се ошашква и дава някакви невероятни показания с две десетични точки на екрана. И това при положение, че съм изключил външното захранване, а в къщата съм изключил всички уреди от мрежата ( в някои има кондензатори, които реших, че може да са причината ).
Някой ако има идеи - да помага, моля

Наблюдавам - анализирам - променям.