Как да си направим трискелион

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Как да си направим трискелион

Мнение от Philip »

Между главата и сърцето е най-добре. Всъщност - нещо като медальон.
На вътрешната страна над китката също ще е действен, но по-лекичко. На лявата ръка го чувствам да е по-добре, но това вече зависи от човека.
Реално и в близката околност - пак ще върши работа, но така ще има въздействие и от други хора :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Philip написаCOLON Всъщност е много чиста и Природна енергия на растеж и развитие.
Сега остава да се измисли как да се ползва този ефект перманентно, а не само на плажа :).
Утре сутрин ще заложа същия 3С (за да е коректно сравнението) на слънце, но без да е стоял в хладилник.
Philip написаCOLON за развитието на трискелиончетата.
Тук заслугата е на други 2-ма :)
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Пропуснал съм да пиша, че 3С на снимките е запоен с мек припой с 4% сребро и без олово. Не знам среброто в такава ниска концентрация дали има осезаем ефект, но не ми хресваше наличието на олово в припоя, който използвах преди това.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Явно съм пропуснал преди, но по-добре късно отколкото никога : )

Има ли значение дали Трискелиончетата са изработени от лакиран проводник или от нелакиран ?
Т.е. да има или да няма изолация е по-добре? Според мен оголен (без изолация) е правилното, но да си питам :wub:

П.П. Работата е в това, че имам лакиран проводник и "свободно време" ;) в момента, а и съм се мераклисал да практикувам, но ще има ли полза е въпроса ? :sun:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

И лaкирaн и чист пaк ще върши рaботa. Нaпрaви го пък ще видим кaк е. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

icrow написаCOLONИ лaкирaн и чист пaк ще върши рaботa. Нaпрaви го пък ще видим кaк е. :)
Правил съм и с лакиран проводник. Както казва icrow, пак си работи и то добре. Ще взема да направя един чист и после ще го лакирам, за да има сравнение дали има съществена разлика. По принцип, поставянето на 3С в органична среда (какъвто е лакът) би следвало да увеличи излъчването, но си остава само теория, докато не се пробва.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Ето един трискелион от чист проводник:
Изображение

Ето го същият, но вече лакиран:
Изображение

Дали има разлика? Аз измервам около 10-15% усилване след лакирането.
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Мнение от djoko »

Благодаря за инструкцията.

Ето и първите ми опити:
Изображение
(проводника е лакиран от хладилен компресор с дебелина(с лака) 0.7мм)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Спиридоне, чистия е 9./16/ лакирания 9./17/
Джоко, нещо много слаби. Левия едвам 0 и нещо. Десния е 7+ Иначе не изглеждат лошо.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

icrow,
супер, много благодаря. Макар и малко, лакът наистина допринася за усилване, пък и запазва външния вид. Между другото, може ли да кажеш (или caduceus, като автор на скалата) какво е съотношението между 9./17/ и 9./16/?

djoko,
опитай да направиш по-малки центровете и не толкова продълговати, защото това ти разваля спиралите при навиването - стават много елипсовидни вместо кръгли - особено при левия.
BUTTON_POST_REPLY