Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Райф - машина

Мнение от icrow »

Прав си! Подкрепям. Лично аз освен да ги разгледам надали бих тръгнал да сглобявам, не съм чак на такова ниво. :)
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

:)
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

nightcrawler65,

до колко можеш да помагаш с съвети на другите да си направят устройството с ръкохватките само?

Поздрави!
nightcrawler65
МненияCOLON 111

skeleta написаCOLONnightcrawler65,

до колко можеш да помагаш с съвети на другите да си направят устройството с ръкохватките само?

Поздрави!
Проблема не е в това да помогна на някого да го копира, до сега помогнах на човек, който познавам, той реши, че може да се кооперира с друг, който има повече знания по електроника и съответно да извади дивидент, но както писах по-напред по темата, трябва по достойнство да се оцени гения на Филип Хойланд / инженера на Райф/, благодарение на чийто алгоритъм се дължи успеха на тази машина. И така тези две "персони" сега си имат устройство, което не знаят как да ползват/ като електроника си работи перфектно, но не върши работа, без взаимодействие между носеща и модулираща в особен вид взаимовръзка.
С една дума така задочно не бих се хванал да помагам, преди да видя човека и да го "усетя", защото електрониката като цяло е елементарна а в този комерсиален свят почти всеки иска някак си ако може така "дръпне в живота" а не да експериментира или да помогне на някой, за който това може да е последен шанс.
И накрая проблема с алгоритъма си остава.
И ще кажа така, ако ме убеди някой с пример чрез лично съобщение, че му ясен принципа на взаимодействие между носеща и модулираща, може да продължим този разговор и да измислим нещо.
Така най-малко, ще знам че устройството, ще работи както е било проектирано.
Ако става въпрос за оригинални схеми на устройствата от онова време, мога да шерна каквото имам , те са лампово изпълнение и ще отнеме доста време и енергия на някой да ги изпълни отново, не поради това, че са сложни, напротив нищо особено, тук проблема ще бъде с елементната база / частите за направата/. Но пък схемите са истински сваляни от истински Райф-машини.
Без да го приемаш лично, мисля, че отговора ми е справедлив.
Успех и до скоро писане :cheers:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

nightcrawler65,
Принципен върос.
Успял си да усетиш, разбереш и пресъздадеш със съвременни средства нещо, което има възможност да помага на хората.
Имаш действащо устройство. Но то е единично. Рано или късно ще започнат да ти се обаждат хора, на които това, което си направил, е жизнено необходимо. Какво ще правиш в тези случаи?
Аз примерно ценя труда на всеки, който с главата и ръцете си създава нещо, което да помага по какъвто и да е начин, и смятам, че това трябва да се заплаща.
Но погледни каква е разликата между Кадуцеус и Айкроу. И двамата правят работещи устройства, които променят свойствата на горивото и процесите на изгаряне при двигателите ( а и не само ).
Но устройствата на Кадуцеус ги имат и помагат на стотици хора, докато устройствата на Айкроу ги ползват и помагат на примерно десетина човека.
Аз съм си купил от нещата на Кадуцеус, защото съм сметнал по собствените си разбирания, че те работят и са действащи. Бих си купил и от нещата, които прави Айкроу, защото и те са ценни и работещи. Но няма как да стане.
При теб положението е същото като при Айкроу. Направил си нещо работещо, но не го предлагаш. Каква е идеята тогава? Направил си го и толкова. Запознаваш хората в различни форуми с постижението си. ...И ?
Аз примерно съм си купил неща в тази връзка (електростимулации и честотно лечение) Имам примерно това, което ползваш и ти като честотен генератор (Гого) Имам уред, който съм си поръчал и внесъл от щатите, имам уред, който го разработи познат и е със същите възможности като внесения, но ползва FREX16 на компютъра като генератор (от него въпреки цената от сто и няколко лева съм купил и подарил на всичките си близки и приятели). Единственото, което съм си направил сам (защото е много просто за направа) е генераторчето на Хулда (за разлика от повечето, които ги продават, то действително дава правоъгълни импулси)
Изреждам това, за да кажа отново горното. Направил си устройството. Ами направи и следващата нормална крачка. Предложи го. Така ще помогнеш на хора, а не както само е в случая. Картинки и думи.
И колкото по-достъпна цена му дадеш, на толкова повече хора ще помогнеш (без естествено това да е за твоя сметка) Не е ли в крайна сметка това една от целите на живота?
По моите разбирания е така. :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Да кажа нещо в моя защита. Моите устройства не са толкова тествани, колкото на Кадуцеус и не всички работят добре на всички коли, разбира се и на Кадуцеус не на всички коли работят, но аз съм във фаза на разработка и ми е повече, като хоби, а и мразя да се разправям с хора защо не е станало и да се чувствам, като измамник, та за това на никой не съм искал пари, даже поемам и транспортните разходи. Като извадя нещо на 100% работещо без условия, тогава ще си помисля за продажби, и със сигурност на близки и приятни хора ще го дам безплатно (стига да не трябват скъпи части, но тогава само частите ще поемат), но тогава ще се развали хубавото чувство на хоби. :) За много мощните неща мисля, че доста съм писал защо не споделям принципите. Ето представете си един Мелтдаун, какво би сътворил с няколко милиона деветки оргонна енергия. :no:

Малко в аванс. Да видите, че не съм толкова лош човек мислещ само за себе си. :smileylol: С моя човек тия дни ако е рекъл Господ, ще заснема част от устройствата му за ток и ще пусна тема с разяснения. :)

Извинявам се за разводняването на темата. :phil2:

ПП Филипе, ако ти се експериментира няма проблем да ти пратя безплатно и за моя сметка от устройствата ми да пробваш. :)
skeleta
МненияCOLON 198

Мнение от skeleta »

nightcrawler65,

аз имах 2 простички въпроса. Сега се чудя дали има смисъл да те питам въобще. Ако имаш оригинална схема на Райф или на инженера му и не ти представлява проблем я публикувай. Ще ми е интересно да видя какво е толкова сложно в схемите му. Не разбирам от електроника много, обаче има кой да питам все още за лампови генератори и друга такава техника. Не знам за какво разбиране говориш като има честота за вирус или бактерия и съответната бактерия в тялото ти. Облъчваш и толкова. Поне така изглежда отстрани де. За мене на първо място е да се диагностицира вируса или бактерията която ще се облъчва. До сега освен докторските(лабораторните) методи съм срещнал още 2. С радиестезия и синхрометъра на Хилда Кларк. Ако разчитам на радиестезията ще се окаже че лекувам варицела с честоти за салмонела(примерно). Затова се опитвам да направя с мои приятели синхрометър. Ще добавя само че целта ми е комерсиална.

Поздрави! :connie_bye:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Да обикновено така се получава при нас от "осана до разпни го"
Усещам вече сарказма и недоволството от това,че не се получава това , което се иска, защо винаги трябва да е "всичко и веднага", явно сте пропуснали какво съм писал в началото. Идеята при откриване на темата ми беше след една цяла година посветена от мен на този въпрос, да е като една книга в която след като се прочете изказа на пишещия в края щеше да има директни препратки към първоизточника, но явно "книгата" не е важна а само края, което според мен е неуважително и обидно. Това, че някой се опитва да прави характеристика на някой друг, без да знае нищо за него е меко казано цинично.
Явно темата стана, като кутията на Пандора и ще се принудя да я приключа от моя страна, за да не става място на такъв тип противопоставяне.
За схемите ми трябва мейл за да ги пусна./обещаното си остава/

Ще помоля администратора на този форум, да изтрие всички мои постове и писания по тази тема.
Благодаря предварително.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Хора, чакайте! :hola:
Явно написаното от мен е прието изобщо не така, както съм го мислил при писането! :)
Всеки има своите разбирания и ИМА СВОИТЕ ОСНОВАТЕЛНИ ОСНОВАНИЯ ЗА ТОВА.
Аз само посочих реалността, такава, каквато е.
Айкроу! Ти си добър Човек! Обосновавал си се защо не пускаш направеното от теб! Лично аз напълно приемам доводите ти! Знам и че раздаваш с чисто сърце устройствата си на свестни хора. Знам, че винаги, и ако те помоля, ще ми изпратиш и на мен каквото и да е от твоите неща. Благодарен съм ти за това! :)

Въпроса ми беше за съвсем друго нещо. В случая с устройството на Райф става въпрос за спасяване на животи. Затова то е различно от всяко друго устройство, направено от нас.
Човек, който е успял да го пресъздаде, поема много висока морална отговорност за действията си. Хиляди добри хора в момента са болни. Заради химията във водата и въздуха, заради отровната храна, стреса и хилядите гадости на съвремието ни. Всекидневно случаите се увеличават и увеличават.
Затова зададох тези въпроси на nightcrawler65. Просто искам да знам какъв човек имам насреща си и какви са плановете му.
Показах каква е реалността при различни варианти на собствено отношение към направеното лично от себе си. Затова и направих паралел между Айкроу и Кадуцеус. Защото са най-добрите в разбирането и действието с енергии.
Всеки решава какво да прави със собствените си постижения и никой няма право да го съди. Смятам, че обосновах това си мнение и преди, в друга тема.

Не виждам да съм обидил с нищо nightcrawler65. Само питам каква ще е съдбата на устройството му.
Въобще и идея нямах, че се пишела книга в момента тук, както и в други форуми от nightcrawler65. Съжалявам.
Наблюдавам - анализирам - променям.
skeleta
МненияCOLON 198

Мнение от skeleta »

nightcrawler65,

Не съм искал да те обидя в никакъв случай. Да те съдя пък още по малко. Ако е така ИЗВИНЯВАЙ! Не омаловажавам труда ти защото и аз правя нещо подобно и знам с какви трудности трябва да се справям. Отдавна чаках някой които е в час с тия устройства за да може да внесе малко яснота по въпроса.Ако решиш опиши историята както си искал в началото, аз няма да се включвам в темата. Само ще чета с интерес.

Поздрави! :connie_bye:

ПП. Ако си сигурен за схемата на лампата на Райф е оригинална ще ми е интересно какво ще каже чичо Коце за нея. Човека е с много опит в електрониката и се занимава с нея още от "лампови времена".
BUTTON_POST_REPLY