Продукти на Кадуцеус - развитие 2013-2015 г.

Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Продукти на Кадуцеус - развитие 2013-2015 г.

Мнение от icrow »

Най вероятно доктора ще ти се усмихне и ще ти каже че си въобразяваш, че си имал плацебо ефект :smileylol:

А колко струваше операцията?
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Ами малко ще нацапаме темата...нямам нищо против после някой да ми изтрие мнението, ако сметне за необходимо :)

Обиколих няколко места, за да опипам почвата като мнения и цени разбира се :tongue:
Отидох при хирурга, който ми препоръча личната ми зъболекарка в края на краищата.
При него излезе 100 лева, но имаше места, на които искаха двойно, тройно, четворно, че и даже петорно повече пари :)

Ако искаш инфо за него - пиши ми ЛС и ще ти дам контакти и координати :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Блaгодaря! :) Зa сегa още не е проблем, но в някaкъв момент може и дa стaне, но искaх дa се подготвя психически, че зъболекърскaтa индустрия солидно се възползвa от болкaтa нa хорaтa, зa дa прaвят пaри. Рaзбирa се имa и изключения сред лекaрите, но и те сa принудени покрaй цените нa мaтериaлите с които рaботят. Кaк може едно свредло зa вaдене нa нерв дa струвa 4лв a нямa и грaм медицинскa стомaнa :wonky:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги!
Слав
Радвам се че имаш такава полза от Енергизатора, той затова е направен :doubleup: По-удобно при зъб обаче е да се ползва Оздравителната кутия с овален корпус, защото може да се закрепи с нещо /кърпа, лейкопласт/към челюстта и да стои по-дълго време там. Енергизатора е по-подходящ за болки в корема и проблеми с вътрешните органи, както и за зареждане на вода - но като по-силен от ОК и при сериозен зор става за всичко :)
От днес актуализирахме и сайта
http://jiznenost.com/
като има по-коректен английски текст, музика и снимки на последните модели изделия в англ. му част, както и резюме на това, кое от продуктите какво е и как работи.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Re: Продукти на Кадуцеус - развитие 2013-2016 г.

Мнение от caduceus »

Направих една брошурка от две страници с най-кратко описание и снимки на основните ми продукти от сайта http://www.jiznenost.com
Другите няколко неща които произвеждам серийно, свързани с автомобилите /оптимизатори К2 и К3, смесен комплект за камиони, оргонни индукционни бобини за въздуховод и т.н. не са в нея - за тях ще има отделна брошура, поради коренно различната тематика. По тях също има развитие, но нека станат някои събития факт - тогава повече.
Прилагам тази за сведение, ще я пусна тия дни в печатницата
Поздрави!
Прикачени файлове
Caduceus - Produkti.docx
(178.19 KiB) 554 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Асене, моля те звънни ми утре по обяд, ако аз пак се отнеса и забравя. Вече за пореден ден забравям...

Ще направим брошурата (според мен) доста по-добре. Ако не ти хареса нещо - имаш си и твоята и ще имаш избор коя да печаташ :wub:

Поздрави! :sun:

Слави :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

ОК, действа се вече :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодарение на приятелите ми Нина и Слави, брошурата е готова и вече се печата в няколко хиляди бройки :)
Може да видите как добре изглежда в приложения пдф :)
Отново хиляди благодарности за труда и старанието!
Прикачени файлове
Caduceus_brochure_PREVIEW.pdf
(3.87 MiB) 709 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

То било много приятно да те похвалят... :wub: Радвам се, че се харесва брошурата.

Редно е да отбележа, че Нина има много по-голям пръст в цялата работа. Даже цели десет :sun:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

:doubleup: :worship: :cheers:
BUTTON_POST_REPLY