Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от icrow »

Чaк толковa не съм чувствителен. Един път, кaто пуснaх оргоното оръдие зa първи път, усетих силно притеснение се едно някой дойде дa ме провери. Инaче от време нa време ми случвa дa се събуждaм и дa стaвaм дa проверявaм нещо в стaятa в просъницa, нa кaто се събудя хубaво и вече не помня зa кaкво съм стaвaл. :smileylol: В нaчaлото женaтa се стряскaше от тези мои средношни стaвaния. :smileylol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Където има положително "оргонно" поле по ред причини е невъзможна появата на същности.
При теб най-вероятно полето е такова :)
Ако имаш съмнение - сложи широкоизлъчващо + устройство в коридора (примерно нещо от рода на хармонизаторите)
По-скоро погледни да не са прашасали ако са от оптичен тип. Ако не са - възможно е да става при рязка, кратка промяна в захранването им. И аз съм сложил такива във входния коридор. По едно време имах подобен проблем, който изчезна след като се оказа, че между 0 и земя имам потенциал и заземих яко нулата.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

И двете сa в един кръг, a се включвaт по отделно. Нaй вероятно е някaкъв дефект.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Колеги!
Който се чувства подготвен и има желание, нека се включи в помощта за Кубрат тази вечер. Той е наш човек, каза че очаква всички българи да го подкрепят мисловно през екраните на телевизорите си ;) Срещата ще е манипулирана със сигурност от хора на Кличко със съответните способности - да не забравяме че украинците имат традиции в това още от старо време. Нека помогнем доколкото можем - аз поне ще се опитам и се надявам да му натрием носа на тоя надменен украинец и да скрием топката на шаманчетата му :lol:
Успех за Кубрат!!!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Кличко си е грамадно животно. Но не му остава още много. А на Кобрата май ще трябва да му пратиш от кутииките ти да му мине скулата. :lol: Всъшност с оргони устройства може би би постигнал много повече. А това че не могат да задължат Кличко да мине на допинг тест е супер тъпо. То се виждаше каква свежарка беше почти до края.
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Абе нещо не беше наред в тоя мач, и Кубрат не се биеше както обикновено.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Пущиняка е като с две десни ръце, има много опит, а и наистина е много корав :lol: Като цяло и двамата играха предпазливо, защото знаят, че имат силен съперник срещу себе си. Нищо, Кобрата вече познава противника си и на практика, следващия път може и да не му се размине. Силно и достойно представяне на нашия :worship:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Да... Много корав украинец, но и се беше назобил здраво :lol: Този релеф не става само с тренировки, не и задължително и да е по химичен път че да се хваща от допингконтрол.
Но има и разлика в класите - определено трябва учене от страна на Кубрат... А дано другия път да е друго :)
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Ето какво написа един приятел, който е по-напред с мускулите:
Кличко видимо на Хормон на растежа и Еритропоетин,силно развита мускулатура и насищане на кръвта с червени кръвни телца,при което просто не се изпитва болка.Поздрави за Кубрат Пулев-велик Българин!!!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Здравейте :)

Форумът е готов.

Който иска да пише и чете и там освен тук - е добре дошъл. :)

http://styleglassbg.com/od/

Хубав ден! :) :hola:

Филип :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
BUTTON_POST_REPLY