Антигравитация

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Антигравитация

Мнение от caduceus »

Бръмбарите с такива образувания са разред Твърдокрили /Колеоптера/ руснаците казват че при различните гадинки те са развити в различна степен. Конкретното насекомо на ВСГ е т.нар. бръмбар-носорог, или бръмбар-рогач, както и златката Юлодис. И трите вида са огромни животни които няма как да летят с малките си прозрачни крилца. Всъщност ги ползват само като активатор и чрез триене генерират ВН и електростатични заряди по надкрилките. Летят ненормално, прави като надкрилките им са под 45 градуса настрани.
Руснаците полудяха навремето по такива бръмбари и заформиха дори бизнес със изсушени екземпляри, но нъц :) не става със суха надкрилка... Трябва свежооткъсната, защото лимфата вътре е проводима и вероятно работи като кондензатор защото тече по канали. Това е доказано! Мрежестата структура в надкрилките не се забелязва добре и ВСГ не е можал да я нарисува по две причини ;) Първо, защото е обемна и е трудно дори с микроскоп да се видят подробностите вътре в дупчиците от долната страна на надкрилките /отгоре стоят като петна/ и второ, защото при активация вътре става един вид "мъгливо" поради промяната на пречупването от концентрираното + поле. Ще кажете - защо се активира надкрилката, като е откъсната и няма електростатика от малките крилца? Ще оставя тоя въпрос отворен, за да се опитате да му отговорите сами ;) Това е полезно за вас, не е интересно да ви казвам всичко изведнъж :) Като за зомбиран както смята Филип не се представям зле с мисленето и логиката, нали :smileylol: :smileylol:
Поздрави!

ПП
Един клип как лети едно от тия животни, бръмчи като въртолет и е голямо колкото часовник :)
http://www.youtube.com/watch?v=Zz32lN6SKVA
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Малко снимки на летящите гадинки :lol: Моля Айкроу все пак нека да пробва да измери на повърхността на долната страна на надкрилките какъв сериозен енергиен плюс има. Никъде другаде по бръмбара не е така, поне аз не забелязах. Нито отгоре, нито по рогата или тялото. За мен е показателно как трябва да се работи по копиране на технологията ;) Нека вървим по стъпките на ВСГ не с копиране, а с разбиране! :hola:
Прикачени файлове
mlc6_aa_hu.JPG
mlc6_aa_hu.JPG (56.03 KiB) Прегледано 10647 пъти
mlc3_aa_hu_06.jpg
mlc3_aa_hu_06.jpg (73.58 KiB) Прегледано 10647 пъти
mlc1_aa_hu_06.jpg
mlc1_aa_hu_06.jpg (77.29 KiB) Прегледано 10647 пъти
Lucanus_cervus_male_Saarland_22.jpg
Lucanus_cervus_male_Saarland_22.jpg (611.35 KiB) Прегледано 10647 пъти
Flc_aa_hu.JPG
Flc_aa_hu.JPG (64.09 KiB) Прегледано 10647 пъти
00803-Stag-Beetle-in-flight-white-background.jpg
00803-Stag-Beetle-in-flight-white-background.jpg (180.42 KiB) Прегледано 10647 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Най силен заряд измерих на самите крила не на надкрилките. Като стойностите бяха впечатляващи 9./35/
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Да, на върха на крилцето също има - сега видях и аз. Виж на третата и последната снимка вътре в надкрилките /при директен допир до повърхността/ какво става :oh: Ето едно видео за едно такова животно, с големина на средна птичка :lol: Може тоя японец направо да отлети с него така както си го държи :smileylol:
http://www.youtube.com/watch?v=x8GLBGK2PlY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Егати бръмбара :lol: Значи на третата снимка надкрилките вътре 9./35/ ОВ и 9./45/ ОА На крилата 9./35/ОВ и 9./95/ОА
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Страхотни хеликоптери са :gwitch: Представете си стекиране на няколко надкрилки върху собствените на бръмбъра до получаване на две хитинови "блокчета". Ще получим бръмбар със супер сили - частично или напълно невидим по време на полет, а ако се удари в някоя стена директно прави дупка чрез анихилация и минава през нея :lol:
caduceus написаCOLONЩе кажете - защо се активира надкрилката, като е откъсната и няма електростатика от малките крилца? Ще оставя тоя въпрос отворен, за да се опитате да му отговорите сами ;)
На мен ми хрумва, че лещите на микроскопа фокусират околната енергия или тази на ВСГ (например от окото му) и я концентрират в надкрилката като по този начин я зареждат.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

hyparh написаCOLON
caduceus написаCOLONЩе кажете - защо се активира надкрилката, като е откъсната и няма електростатика от малките крилца? Ще оставя тоя въпрос отворен, за да се опитате да му отговорите сами ;)
На мен ми хрумва, че лещите на микроскопа фокусират околната енергия или тази на ВСГ (например от окото му) и я концентрират в надкрилката като по този начин я зареждат.
Не бе Хипарх... Активират се надкрилките, но единствено, когато силово ги привържем една за друга. ВСГ го е правил това в началото и съвсем не е наблюдавал ефектите, когато ги е разглеждал под микроскоп. Наблюдава се ефекта с летежа и изчезването на кламера едва, когато е привързал няколко хитинови надкрилки. В случая имаме ефект на усилване на стоящите полета поради наслагването им. Сандвича му е майката.

Кадуцеуса неслучайно ни задава този въпрос. Сигурен съм, че в блок-панелите-филтри имаме наличие на сандвичи от разнородни по вида си метали /сигурно медни, алуминиеви и цинкови мрежи/. Обаче изолацията между тях, каква ще е, а Кадуцеусе? Някой да не е закусвал? Да му е сладко! ;)
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

За първи път е наблюдавал ефекта, когато е изследвал орнаментите на една надкрилка под голямо увеличение с микроскопа и непосредствено след това е решил да постави втора отгоре й, която е зависнала във въздуха. После вече идва ред на хитиновия стек, върху който дори кабърче не е могло да се задържи, а когато го е забол е станало невидимо за няколко секунди. Така поне е описано в английската версия.
Но да - ефекта със сигурност се усилва при наслагване на структурите една върху друга.

Аз сега отивам да ударя една закуска, че преди малко се надигнах :tongue: :)
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Един жокер :) Лампата свети ли ако няма ток? :lol:
Прикачени файлове
VSG-1.jpg
VSG-1.jpg (119.19 KiB) Прегледано 10568 пъти
VSG.jpg
VSG.jpg (125.64 KiB) Прегледано 10568 пъти
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Асене, ади сега... :no:
Добре знаем, че изкарваха екстрасенските способности на ВСГ като основна движеща сила в платформата, ама недей с този жокер да ни караш и нас да търсим под вола теле. Не сме толкова заблудени като руските форумчани, дето, чат-пат, вярват на някой и друг пишман руски учен. ;)
Ако искаш да ни разкриеш някакъв секрет, давай, щото последният ти жокер си е направо гатанка. Този път наистина се предавам, какво искаш да кажеш. :dash: :surpris:

Пък и нищо не казваш за последния ми пост. Попадение ли е, или не?
BUTTON_POST_REPLY